Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Raidījums: Šlesers izmanto iespēju gozēties medijos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Grūti Šleseri salīdzīnāt ar lauvu, bet viens viņiem ir kopīgs, tie ir šakāļi, kas vienmēr grozās to tuvumā, līdzīgi tev.
pilnīgs sviests
p
Raidījums Nekā personīga mēģina piekopt taktiku- skaldi un valdi un cenšas noskaņot Šlosi pret Šķēli, jo viņu savienība tiešām solās būt spēcīga iepretī sorosiešu- pļurkstētāju kompānijai zem segvārda Vienotība. :))))
pilnīgs sviests
p
Tu uztraucies, ka preses klubā Šlesers izskatījās kompetentāks un enerģiskāks par Āboliņu? Patiesību nenoslēpsi, lai vai simts Gailīšu tur spietotu! Tikai galīgs muļķis var gatavoties balsot par Vienotību, kur vispār nav neviena zinoša un enerģiska tautsaimnieka. (Taču ne pamuļķis Krrristovskis vai Āboltiņa. Vai Ēlerte- nākamā "prezidente" iebāzīs maisā ŠŠL;)
pamela
p
Kauns bija skatīties SABIEDRIKO !!! TV un Gailīša un "žurnālistu" bezspēcību "Preses klubā"26.03.10.Tas jau nebija preses klubs,bet Lesčinska monologs ar sevis reklamēšanu. Gailīti,kad bija JL TV ,tad gan bija gan žultaini žurn.,gan jūs mācāties pilnīgi nekaunīgi virsū Āboltiņai gribot gandrīz vai uzzināt kādas biksītes kundzei kājās.Gailīti,jūs nu esat vismazāk tas,kurš aizstāv sabiedriskās intereses.Nav brīnums,ja priekšnieks ir "Baltijas foruma"un Zurofa līdzgaitnieks - Kļockins,kurš nodarbojas ar riebīgu melošanu.Apsītis + Kļockins - DVA SAPOGA -- PARA ! Kuram vēl tā ļautu murgot par mūžīgo tēmu - LIDOSTU kā Lesčinskim.Čem ņi Sov.sojuz?!
Kaspars Gasūns
K
Parādos kā reizi iekūlās Šlesers (ar Godmani priekšplānā) un Šķēli (ar Slakteri priekšplānā). Gan "trekno gadu" politikai, gan Parex pārņemšanai, gan vienošanās ar SVF sākumposmā (kad tika izvēlēts kurss) Repše pat tuvumā nav stāvējis. Tas nenozīmē, ka JL būtu izdarījis ko daudz savādāk. To mēs vienkārši nezinām. Bet ir droši, ka tik nožēlojams rezultāts kā analfabētiem Kalvītim un Šleseram nebūtu.
zanE
z
Katrs jau var domāt kā grib - arī Tev ir tādas tiesības. Tikai Tavs favorīts (kurš Nr. tad tagad Šķēlem - pirmais vairs otrais, jo Šlesers viņu apsteidzis?) ir tik ļoti sanervozējies, ka vairs nekontrolē savus runas plūdus. Zini, Šķēle Šleseru ir pelnījis- viņi ātri viens otram rīkles pārkodīs, jo Šleseram jau tagad ir tas, kas kādreiz bija Škēlem, bet Andrītim nekad vairs nebūs tas, kas ir Šleseram. Uzrauj veco dziesmu par trim runčiem un neiespringsti! Tu ar saviem ūdensgabaliem visos portālos plusiņus viņiem nevairo. Attā!
Kurmītis
K
+++Jaunais Laiks visu izdarīja taktiski pareizi un vēl pāris gājienus uz priekšu:+++ Hi, hi, hi ... tieši tā. Tik tu aizmirsi pieminēt pašu galveno punktu – par valdības galveno stutētāju izvēlējās PCTVL. Ko viņiem novēlam turpināt ... redzēs, redzēs cik balsu rudenī tad Vienotība dabūs ... :) Kas attiecas uz pārējo tavu sviestu: Šlesim ir uzšķaudīt uz ministru portfeļiem. Ja nepamanīji, viņam JAU ŠOBRĪD ir pietiekami atbildīgs un interesants saimniecisks amats, kurā izpausties un savas idejas realizēt ar atliektiem galiem. Ko viņš arī dara. Viņš nav kaut kāds jēlais plukata, vai pisenieku bez legāliem ienākumiem palicis plikadīda, kuram par varītēm vajag kādu treknāku amatu pie Siles steidzīgi piemeklēt, lai nav zobi vadzī jākar ... :) Kas tur kuram skudru pūznī iečurāja – tas vēl ir liels jautājums. Spriežot pēc histēriskās jēlo partneru - pisenieku un štokijiešu reakcijas, kuri brēktin sāka brēkt, ka atbilde jādod „tūlīt un nekavējoties un 24 stundu laikā”, man gan liekas, ka, tēmējot iečurāt ceļiniekiem čībā, jēlie kārtējo reizi ir trāpījuši ja ne paši savējā, tad kŗŗŗistovskim un štokijam noteikti ... nebūs jau pirmā reize, kad viņi uzmet sev uz kājām visu, ko vien var uzmest ... :))) A kas attiecas uz kamanām – ceļieniekiem ir pašiem savas. Un viņi netaisās mainīt savu uzstādījumu, ka uz vēlēšanām ies kopā ar saskaņiešiem. Ja Šķēle izdomās pievienoties, tā jau būs viņa izvēle.
Ainis
A
NEKĀ PERSONĪGA ir pilnīgi neobjektīvs raidījums, ko vada nekaunīga kāsīšu tinēja...
Kurmītis
K
+++Latvijas Pasts - atstāja ar parādiem. AirBaltic - ar mīnusu 27 milijonos. Protams, protams, naudu SEV viņš māk vairot, tikai atņemot tādiem idiotiem kā tev.+++ 1. Parēķini, ar kādiem parādiem viņš Pastu sāņēma un ar kādiem atstāja. Ar kalulatoru rokā parēķini, jefiņ. Būsi izbrīnīts par rezultātu ... :) 2. airBatic pagājušajā gadā vispār jau bija 14 miljoni peļņas, nevis zaudējumi. Bet, protams, protams, kad gan kādam jēlajam ir bijusi sajēga no ekonomikas un cipariem ... davai sarīkojam nelielu testiņu – cik pirkstus redzi, ja es tev parādīšu zīmi „V” no vārda „victory” ? ... :) 3. un kas attiecas uz naudas atņemšanu „idiotiem”, to kā reize atņēma jēlā laika valdība ar Plīša Lāci un trako Marsieti priekšgalā ... savukārt pensionāru saukšana par „idiotiem” kārtējo reizi lieliski apliecina jēlo šarlatānu amoralalitāti un ciniskumu ...
Kurmītis
K
1. Šlesis nevienu pašu brīdi nav teicis, ka pieprasa kādu ministra portfeli. Tieši otrādi – viņš visu laiku uzsver, ka sarunas iet par sadarbības principiem un konceptuālu piekrišanu tām lietām, kas valdībai jāveic ekonomikas glābšanai no katastrofas. Tenkas par krēsliem izplata paši jēli, kā arī tiem draudzīgiem mediji. Kas vislabāk apliecina kā reize jēlo jefiņu domāšanas stilu un ”godīgo” „rūpes par valsti”, jeb precīzāk – par saviem siltajiem krēsliem pie valsts Siles ... 2. Šlesim nav ne mazākās vajadzības kā „pazemot” jēlos. Labāk par Šlesi to sen jau ir izdarījuši paši jēlie ... 3. Un nobeidzot. Atklāti sakot neredzu ne mazāko loģisko iemeslu, kādēļ gan ceļiniekiem tagad vajadzētu iet valdībā ... un līdz ar to kļūt līdzatbildīgiem par jēlo noziegumiem - ekonomikas katastrofu un tautas apčakarēšanu, ko veic Plīša Lāča valdība. Situācija Saeimā piedāvā viņiem unikālu iespēju tiešām reāli darboties ekonomikas atlabšanas labad tieši opozīcijas rindās – rosinot tos likumus, kuri vērsti uz uzņēmējdarbības atjaunošanu, biznesam labvēlīgas vides radīšanu, darba vietu veidošanu – visu to, ko jēlie jefiņi savas impotences dēļ nav spējīgi izdarīt. Līdz rudenim sagatavot un ieniegt likumu paketi un tad pēc vēlēšanām jau pašiem to arī realizēt ... :)
Lumi
L
Cik ilgi turpināsies naudas sacensības vēlēšanās? Gan jau ka Stendzis iemelos šamējo Saeimā. Bet vai Stendzim nebūtu tāda pati atbildība kā Gebelsam, - tas arī labi mācēja iemelot tautai Adolfu, lai gan pats neko negalināja, tomēr Nirnbergu dabūja pilnā mērā.
NAV JAU VIŅAM DŪŠAS
N
JO VIŅŠ ZIN, KAS IR SVF, KAS IR EK...................UN, KA VIŅAM SAVAS NAUDAS JAU NAV, TIKAI BUDŽETA, AIZDOTĀ.
Klementīne
K
Ir jāatzīst acīmredzamais: Šķēle baidās no savas tautas naida vairāk nekā Šlesers: Mākoņus būvēja pa slepeno, caur sīkām firmelēm, ka jau pie šmuguļiem pieradīs. Te arī ir starpība: viens pats ir pārņemts ar Mesijas apziņu, kamēr otrs SKAIDRI ZINA, KA IR MĒRGLIS.
Klementīne
K
Diezgan intensīvi tiek apspriests viedoklis, ka šobrīd Pautas Tartija drusku paniko. Pat vecais āksts atradis laiku no mākoņiem savu līko pirkstu no pakratīt, lai tikai Šlesers "nekļūdās" ar atbildi. Neuzticās :) Laikam jau bēdīga pieredze...
Ainārs
A
Kā nu ne. Jāizmanto katra iespēja!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas