Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Raidījums: smagā finanšu krīzē nokļuvusi arī Latvijas luteriskā baznīca

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MV
M
pamurgoji un laiks čučāt. pravietis atradies.
Andis
A
Lai Dievs dod,ka 4.Atmodas armijas NEO publicē arhibīskapa un viņa uzpūstā kantora kungu algas! Ko teiks tad mācītāji un viņu ģimenes,kas atstāti bez algām?!
Tiešām.
T
Sods vispirms sākas pie Dieva nama ,kā teikts Bībelē.Viss ko Dieva valstībā cēluši cilvēki iznīks,bet paliks tikai tas ko cēlis pats Dievs. Dieva darbs nekad neiznīks,bet gan ies plašumā. Ja Dievs ko dara,tad Viņš arī nodrošina savu darbu finansiāli., ieceldams ganus,un Sev un savai valstībai vajadzīgos cilvēkus. Dieva izredzētība, aicinājums un Dieva dotais svaidījums Svētajā Garā Jēzū Kristū ir tas, kas dod nodrošinājumu visu lietu pilnībai un piepildīšanai. Dievs pats pārdabīgā veidā pa saviem ceļiem nodrošinās savus ieceltos kalpus,kuri darbojas ticībā, Garā, patiesībā un mīlestībā,un kuri ļauj Dievam pašam izpausties Viņa vārdā ,varā un spēkā, un necenšas to godu un slavu kurš100% pienākas Dievam ,piesavināties sev. Dievam vienam pieder gods ,slava un teikšana.,cilvēks ir tikai instruments caur kuru Svētajā Garā, Dievam izpaužoties pēc Dieva paša gribas, piepildās paša Dieva nodomi un plāni .Neviens cilvēks nevar padarīt Dieva darbu,bet tilai Dievs pats Svētajā Garā savu darbu uz zemes var paveikt caur Viņa izredzētiem,un uzticamiem cilvēkiem ,kurus Viņš ir izredzējis un iecēlis.
lauķe
l
Te tiešām ir ko padomāt! Mūsu ģimene ikgadu ziedo pagasta draudzes baznīcai .Būtu ļoti žēl, ja šī naudiņa tiktu notrallināta LELB virsvaldes bezjēdzīgajos tēriņos.
MV
M
Pie katoļiem ari tĀdu netrūkst.
viens
v
Nē, Dimants ir - ievēlēts, pagaidām t.s. electus. Kad oficiālin ievedīs amatā, būs 100%. Mani pārsteidz Vanags. Vienmēr ir runājis, ka "bīskapa kalpošana ir pārraudzības kalpošana", bet pats ir bijis vienkārši LOTI SLIKTS, NEVEIKSMĪGS Baznīcas vadītājs. Tik daudz labu lieltu nopūdelējis!!! tagad ielaidis to Arti Eglīti. Kronis visam ir Lutera Akadēmija, kas aprij 1/3 no Konsistotorijas budžeta (jā - 1/3!!!). Lai viņi sprāgst ar" nost.. Kam būs žēl? Nevienam. Tāpat jau nav skaidrs, kas ir šis murgainais veidojums. kā teica Grantiņš mācītāju konferencē - "mums ir jātiek vaļā no tiem, kurus vajadzētu likt cietumā". Nu, tādus varētu atrast bez lielām grūtībām. Varu nosaukt piemērus.
kundziš
k
Tas par Rīgas "bīskapu": "" ja pastāv kāds cits, tad tas liecina par šī ekleziālā veidojuma iekšējām pretrunām.... bet tas jau raksturīgi sātana veidojumiem ... žēl vienīgi to Dievu meklējošo cilvēciņu, kuri jau teju 500! gadus seko šiem viltus praviešiem ...
kundziš
k
Tas par Rīgas "bīskapu": ja pastāv kāds cits, tad tas liecina par šī ekleziālā veidojuma iekšējām pretrunām.... bet tas jau raksturīgi sātana veidojumiem ... žēl vienīgi to Dievu meklējošo cilvēciņu, kuri jau teju 500! gadus seko šiem viltus praviešiem ...
Angelina
A
Nu, LELB jau sen ir smagā krīzē, un finansiālā situācija šai organizācijai patiesi nav lielākā problēma.
viens
v
Ar feldmaņa dēliem tam visam nav sakara. 1. Egļitis - avantūrists un nekaunīgs židiņš, pāris braucienu uz ASV un stulbi "kolēģi" - viss, kas jžina parastam cilvēkam, 2. Vanags jau sen, kopš ar baudu - AR BAUDU - atkratās no atbildības un visu lietu "uztic" bīskapiem un izlemt atsakās principā, 3. Bīskapi - ? Inerti un teatrāli cilvēciņi ar cukutūtēm galvā, bet cukura kā nav, tā nav. Smieklīgs tas Brūveris etc, 4. LELB konsistorija - uzpūsti štati (30 cilv!!!). Kādas algas! Indrai vien! Ratā viņus! 5. Visbeidzot - Dimants ir gan Rīgas bīskaps, un LELB prese par to ziņoja. Ja kāds nezina, pats vainīgs. Bet aprobežots un truls. Kā diemžēl daudzi tajā vidē. Labi, ka esmu prom no tās vides.
ieva
i
..nu malači puiši , Feldmaņa mīļie dēli .... ! Tā tik turpināt !
donis7
d
un nekustamo iipahsumu kompaanijaam arii izsuutiijusi sarakstus ar saviem iipahsumiem par neatbilstoshi augstaam cenaam :D
gena
g
Interesanti, kā viņi uzturēs Pēterbaznīcu? Jau Doms lēnām brūk.
parāds
p
Visas baznīcas parāds kā četriem valsts ierēdņiem kopā ņemot.
naf naf
n
Vajag vel viniem iedot Peterbaznicu, lai to var pardot

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas