Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Raidījums: VNĪ tērēs 6 miljonus jaunas ēkas iegādei vai būvēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KONDRATS
K
Sudrabas k-dze, noņiemiet rozās brilles !!!!!!!!!!!!
upe
u
jā, man arī tāds iespaids radās . Tad jau paliek tikai nekā personīga !
es
e
De Facto taču acīmredzami bija piezvanīts un pateikts, lai uztaisa pretsižetu Nekā personīga. Varu derēt, ka Bičevskis zvanīja TP šefiem un teica, ka ir sū..... un Nekā personīga uzrakuši šo "projektiņu". Šefi piezvanīja Gailītim, iedeva visu informāciju un teica: Dari ko vari. Glāb. De Facto pērkami!!!
4.atmoda
4
Saeimai un valdībai jau sen bija jānosaka katras šīs pundurvalstiņas valsts uzņēmumu, iestāžu un aģentūru darbības pieļaujamās robežas. To nesagaidīsim, jo tās ir "partiju" jeb mazpulku biedrību ēstuves.
kometētāji
k
aiz naida melus saģenerējuši, tikai ignorē to, ka Bičevskis ir viens no tiem retajiem, kas tur kā reiz valstij strādā ne rebēm. Paši JL savulaik darbā paaugstināja, jo strādā labi un atbildīgi. Lāča pakalpojumus izdarāt, jo tagad visiem kopā jāstrādā nevis jāapmelo vienam otru.
nožēlojamas
n
politiskas provokācijas, turklāt tautai ka tik skandālu. Domāju, ka par šīm apmelošanām Jaunalksne būtu tiesā jāsūdz.
tk
t
Domāju, šo iemeslu dēļ Repšem nekad nebūt par finanšu ministru.
arī jurists
a
No Nekā personīgi sapratu: 1.pašreizējos juku laikos valsts un pašvaldību kapitālsabiedrības dibina meitas uzņēmumus un groza to statūtus, lai varētu pārsūknēt naudu, kas šajā gadījumā VNĪ bija jāatdod valstij; 2.mēģina tur ielikt savus cilvēkus, lai vieglāk šo naudu atmazgātu, nav jārīko iepirkumi; 3.noticis ir mēģinājums glābt parādos nonākušos attīstītājus, kam hipotēka vairāk kā 5 miljoni Ls; 4.valsts un pašvaldību uzņēmumiem nav vajadzīgas padomes, jo tās ir vienīgi tikai politisko partiju finansēšanas avots; 5.valsts kapitāla daļu turētājs Bičevskis : * nepilda savu darbu vai * arī ir korumpēta amtpersona * vai arī, jurists būdams, neko nesajēdz no finansēm 6.LTV de facto mēģināja oranžos [adarīt par nevainīgiem jēriņiem 7. tūlīt sāks strādāt "oranžo drukāšanas mašīna", lai mestos virsū žurnālistiem; 8.šos materiālus vajadzētu nodot prokuratūrai vai KNĀB; 8.jaunajai valdībai šis FM augstākā līmeņa administrācijas midzenis jāizdzenā; 9. žurnālistiem varbūt būs izdevies novērst 6 miljonu valsts naudas nozagšanu.
kinaa
k
Kiinaa par taadu gaajienu Bicevskim naavessods,pie mums vinsh turpina straadaat valsts darbu!
coment
c
Jūs gan naivs ouika :))) Prokuratūra pilni galdi piekrauti ar VK slēdzieniem, par Bičevski Maizītim pilna atvilkne jau sakot no tiem laikiem, kad Bičevskis vadīja IeM PID :))) Ne jau Sudrabā vaina, Maizītis nestrādā, nav strādājis un netaisās strādāt :))) --------------------- Tās jau ir sekas tam ka latvijā ģenerālprokuroru izraugās kliķe nevis ievēl vēlēšanās kā tas būtu demokrātiskā valstī tāpēc arī strādā tādi maizīši ,batoniņi,kukulīši .
krējums
k
Sii valsts reali smird ar šo valsts sekretāru priekšgalā. Vēl jau nav atklāts viss par pasēm, kad tās tika dalīta Bicevska laikā.
Temīda
T
Ātrāk šos visus gnīdas iznīdēt, lai viņu smakas te nebūtu. ja būtu rīkojušies ar valsts naudu godpr;at;igi Valsts interesēs, tad nekādas krīzes nebūtu, bet ja plēšas pie tās siles afēristi, un tupais aitu bars (tauta) tos ievēl, tad dodot zaļo gaismu šiem afēristiem viss tiek izzagts acīs skatoties. jaunalksnei jāpiešķir apsardze, citādi šie nepārdzīvos kā tiek atklāti afēristu plāni. Dumbrovski rīkojies, lai visi Jakāni, Vašķeviči, Bičevski utt.tiktu ātrāk atbrīvoti no amatiem, kamēr vēl neizputināja valsti līdz beigām. krievi jau raidījumos smejas, ka Latvijas iedzīvotājiem jāpārceļas uz Igauniju un Valsti jāizīrē citiem, jo ir bankrotējusi. Tā krievi smejas jau par mums TV raidījumos.
jurists
j
Bičevska laikā Tieslietu ministrijā un tiesās korupcija zēla un plauka. Pēc Bičevska TM palika bardaks , kas turpinās vēl tagad. Ceru, ka atradīsies juristu dibinātās nevalstiskās organizācijas, kas uzrakstīs Maizītim vēstuli ar prasību saukt Bičevski pie kriminālatbildības.
zinošais
z
Vēl jau nav mazsvarīgi, ka M.Bičevskis darbojies Publiskās un privātās partnerības asociācijā, kur brīnumu lietas notiek. Ja Re3pše viņu atstās, tad tas nozīmē, ka Latvijā teikšana ir Berezovskim, kurš pus Krieviju izzadzis, bet tagad tēlo cietušo.
Человек
Ч
Да все забили на этот госконтроль, неужели не ясно. У Госконтроля нет полномочий отправлять в тюрьму или конфисковывать имущество, поэтому пошла-ка Судраба нах. Она может только жаловаться в прокуратуру. Ну. так вот, пускай и жалуется.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas