Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Raivis Dzintars: galvenais nevis amati, bet principi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..
.
??
Krievs
K
Ieteiktu visiem (arī rējējiem) izlasīt jauno Raivja Dzintara grāmatu "Ceturtā atmoda"!Kaut kam tur var nepiekrist,bet visumā tur ir ļoti gaišas un lietderīgas idejas izteiktas!
Jekabs
J
es ieteiktu nemt iekshlietu ministriju VL!tad vareetu kerties klaat visiem bez zeelestiibas,brutaali atiiriit ielas no izdzimteniem.tauta sajustos droshaak un tautai paraadiitos kaada ceriiba arii par paareejo!!!!
KKK
K
Ja Raivis Dzintars nebūtu homofobs, tad būtu tīri demokrātiski un politkorekti mūsdienu sabiedŗibā, taču viņš tāds nav, diemžēl.....
max
m
Jakrins pats sevi noraka, tāda bija viņa izvēle
Ekonomika
E
vienīgo ekonomistu apvienībā, kurš pat grāmatu Ekonomiskais Patriotisms uzrakstijis, emilsjakrins.lv šie šarlatāni pamanijās norakt..
lauķe
l
Fiksi lien atpakaļ savā midzenī!
Dzintars
D
Man liekas Krievi vispār ir vairāk nacionālistiski noskaņoti kā Latvieši bet to var debatēt. . Mums jādzivo kopā vienā valsti', mums jāstādā kopā, un mums jāturās kopā.lai Latvija var pastāvēt kā valsts. Esot spēki kuri vēletos sašelt un iznīcināt Latvija gan kulturali, financiali, garīgi utt. Mazliet nacionālisms ir OK, BET vēsturiski valdības izmanto nacionālismu un naidu kurināšanu viņu satīgiem mērķem. Mūsu politiskās partijas spēlē šo bīstamo etnisko spēli. Nezinu šobrid ko ieteikt, tikai vajadzētu būt plašākas diskusijas no abām pusēm.
kobra
k
Malači - nobalsojāt par fašisteļiem! Nav nemaz jākaunās:)))
lauķe
l
Mana ģimene izdarīja pareizo izvēli, par kuru nav jākaunas......Visi balsojām par VL ! Raivi, lai Dievs palīdz Tev izturēt, jo nebūs viegli reizēm cīnīties pret pašu bāleliņiem.......
ska
s
es balsoju par VL un priecājos, ka viņi tikuši Saeimā, jo man patīk viņu idejas par to, kas būtu darāms izglītības sistēmā. un tomēr - pat ja VL neraujas pēc amatiem, man sirds ir mierīga par to, ka Saeimā būs vismaz astoņi cilvēki, kas modri stāvēs sardzē par Latvijas pamatvērtībām. vismaz es uz to ceru.
rietumniece
r
Apsveicu, tik inteligenta, logiska, iztureta intervija reti lasama Latvijas medijos. Tik uz prieksu tada gara, Jus esat musu nakotne.
!
!
Dienai droši vien šoks, ka kurinātā akcija pret VL neizdodas.
Andrejs
A
Skaidrs, nacionāls un gudrs cilvēks. Esmu pozitīvi pārsteigts par Dzintaru. Balsoju par Vienotību, bet pēc pēc Āboltiņas izgāšanās ar SC aicināšanu valdībā zinu, ka turpmāk atbalstīšu VL.
Jautrīte
J
Nodzīvot dzīvi ar saviem principiem neskatoties ne uz ko, manuprāt, ir brīnišķīgs savas dzīves jēgas piepildījums nevis mazohisms. Nedomāju, ka dzīves jēga varētu būt dabūt smalkāku auto kā kaimiņam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

 

Skatieties video ar Raivi Dzintaru šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas