Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rasnačs atsaucis dalību sanāksmē ar LRA (papildināts 13:38)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kl
k
play24.l v/video/4332/viesi-gunars-kutris-arnis-blodons-otto-ozols pēdējas 5 minūtes - jurista viedoklis
Guntiņa.
G
Dainim Liepiņam īstā vietā ir tirgus placī,tur viņš varētu ar savu muldēšanu piesaistīt pircējus.Tas jau nav vīrietis ,bet balamute,vēl līdz šim brīdim neesmu no viņa dzirdējusi neko sakarīgu.Apbrīnoju tos vēlētājus,kuri par viņu balsojuši,tāpēc jau Latvija kuļas,kā plika pa nātrēm.
Viss pareizi.
V
Tikai tas par Rasnaču. Visīstākā tirgus sieva. Vulgāra un stulba. Un, tiešām, ir jābrīnās par vēlētājiem, kas par stulbeni balso.
  • 2
  • 0
Pērciet Sandras drānas!
P
Labākās drānas ES!
Rasnača loma šajā dzīvē - cūka, ka
R
Karjeru sāka kā štancētājs, bet kopš LTF laikiem allaž virsū peldējis (ziniet, kas vienmēr pa virsu peld!), un lai kādi laiki nāca, un lai kādas valdības mainījās, lomu nemainīja. Tā iet visiem, kas varu kāro, un pirmo vijoli grib spēlēt, - ko līdz cilvēkam visu pasauli iegūt, bet savu nemirstīgo dvēseli pazaudēt. Rasnača dvēseli ir melna kā zeme. Ja būtu pirmais amats saglabāts, visticamāk, šī nelaime garām ietu. Tādu cilvēku, ko alkas pēc augsta amata nesagandētu, ir maz. Dzi,Ra.tas nav. Kloāka.
Pardon, - dziļas saknes rok...
P
Komentārs
  • 0
  • 0
nav pilns rublis
n
Krietni dīvains tas Rasnačs. Vakar pārsmējos LTV interviju klausoties, par izteikumu, ka viņš, lūk, esot īstenais konservatīvo ideju aizstāvis, bet žurnālists, lūk, esot "instruments ļauno spēku rokās". Ātrāk uz Sarkandaugavu viņu!
nožēlojamie "nacionāļi"
n
Rasnačs jau agrāk izcēlies ar bailīgumu no rabarberiem, sievietēm.... Bet ja nopietni, tad šādiem bailīgiem politiķiem nav vietas valdībā!
juhņēvičs no otra gala
j
Jā, Rasnača apskrubināšana LRA iet secen. Vajadzēs vien pašiem mēģināt savu spalvu spodrināt ar reāliem darbiem un nevis bļaustīšanos no pavārtes.
Protams, ka piebilst NAV KO!
P
Muļķis ar abiem galiem domā, bet neko NEIZDOMĀ. Atliek vien SECINĀT. Gluži,kā tev.
  • 1
  • 1
>Muļķis pats SEVI skrubina
&
Ja jau tev tāda paša pieredze, tad man lieki ko piebilst. Atliek secināt, ka paškritika tev ir stiprā puse, gluži kā LRA.
  • 3
  • 6
Muļķis pats SEVI skrubina.
M
No ABIEM galiem.
  • 8
  • 3
Dundukovs
D
Grūti tam Rasnačam... kas nekaitētu makšķerēt un audzēt rabarberus, būtu jau laidis savā vietā ministrēt kādu zvērigi-zvērinātu advokāti,lībiņu-egneri,piemēram, tad nu gan maksātnespējas administratori,Aicis un stambulnieki būtu sajusmā !
Dundukova tāpat. Sajūsmā.
D
Komentārs
  • 7
  • 1
:)
:
Izdevās novākt Grendi, Cilinski, Bērziņu. Gan jau arī Rasnačam tas pats ceļš sagatavots, nekur nepaliks. Vajag vismaz 3 rakstus ik dienas katrā portālā, tad jau lieta tiks nodarīta.
Grūti ticēt.
G
Šis mūdzis lavierē jau gadu desmitiem. No vienas mēslu kaudzes otrā. Gremde jau pati nogrima, un Bērziņu ir tik daudz, ka nav saprotams, kurš ir novāktais. Cilinskim, cik man zināms, nekas nekait - dzīvo divu dirsu augstumā.
  • 10
  • 3
Ha!
H
Kā var ministrs atteikties tikties ar Saeimā ievēlētiem deputātiem? Kā jaunava, kas gatavojas precēties un izvēlas kavalieri pēc smukuma vai naudas maka biezuma. Beidzot izmetiet tos pseidonacionāļu parazītus no valdības, tas ir apkaunojums valstij! Ja arī šoreiz netiks pieņemti nekādi mēri pret Rasnaču - tas būs spļāviens sejā daļai Latvijas vēlētāju, kurus pārstāv LRA. Augstprātīgā attieksme no NA puses pieņēmusi tādus apmērus, itkā kaunu būtu maizē apēduši.
Nevar nepiekrist.
N
Lielāku draņķi par Rasnaču gan grūti iedomāties. Šādi mūdži saēd valsti, un ir drauds tās iedzīvotājiem.
  • 14
  • 2
Gunārs
G
Rasnačš labāk tiksies ar maksātnespējas administratoriem, no tiem vismaz atlec kāds praktisks labums
Dens
D
Rasnačs nobijās, politiķim ir jābūt gatavam atbildēt arī uz nepatīkamiem jautājumiem, un izvairīšanās no sarunu partneriem uncitādu viedokļu bloķēšana internetā tikai parāda, ka Rasnačam līdz politiķa līmenim vēl tālu, viņš labākajā gadījumā ir politikānis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas