Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Rasts EDS tehnisko problēmu risinājums; gada pārskatu iesniegšanas termiņu VID nepagarinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Tas ir kārtējais ierēdņu smagnējās domāšanas piemērs. Vai nu tie nespēj pielāgoties elektronikas priekšrocībām, vai tomēr ar papīriem šiem strādāt ērtāk. Kas liedz EDS mājas lapā piedāvāt atskaites blanku, ko katrs varētu nokopēt savā datorā un, lēnā garā aizpildījis visas ailītes, aizsūtīt uz to nopietno iestādi , izmantojot e-pastu. Tas ir vienkārši muļķīgi, ka datu ieraksti notiek atvērtā interneta vietnē.
bāc!
b
Kretīnisms! Visiem vienalga, ka grāmatvedis kā idiots sēž visas brīvdienas un mēģina nodot atskaites! Pretīga valsts ar pretīgu valsts iekārtu kopumā! Nsodīšot, bet izvērtēšot individuāli! Davai, tik sodus iekasējat! Nekādas cieņas, tad brīnās, ka ēnu ekonomija plaukst. Un plauks arī turpmāk!
edg
e
ieraugot šodien savu izmisušo grāmatvedi- bija skaidrs- atkal kaut kādi mēsli un atkal VID. Un- ja es būtu premejers- tad vnk paziņotu- es- Latvijas valsts premjers- apturu tādu un tādu normatīvo aktu darbību līdz tādam un tādam datumam. Visas LV grāmatvedes būtu manējās fanes līdz mūža galam. Jo šobrīd tiešām papīrītis stāv augstāk par cilvēku, kurš nav vainīgs "pie stulbās situācijas"
nu nu
n
kā tad - piektdien domā veikt uzlabojumus... Kur bija visu šo laiku iepriekš, kad aju nedēļas sākuma'sāka "kaŗties"? bet grāmatvedis arī aču ir cilvēks, vēlas brīvienas pavadīt kopā ar ģimeni, nevis sestdien/ svētdien mēģināt stresā iesniegt pāskatus... Varēja jau pieņemt kaut vai 15 dienas vēlāk ar rezulūciju - un valsts nākt pretī uzņēmējiem....
Sers
S
Nu ta beidzot, citādi grāmatveži neguļ, prātā jūk, labi, ka mana sieva nav ne grāmatvede ne VID programmētāja..... Un tas tad notiks, ka vēl visas privātpersonas sāks iesniegt savas deklarācijas??? Pilnīgs vāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas