Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ražuks: SC aicināšana valdībā izskatās maz ticama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ražuks un ēbele parasti ubago
r
aploksne, ka voldis
!!
!
NĒ sc!
jautājums
j
Vai arī Ražuku Tautas Frontē iesūtīja čeka?
atbilde
a
Vai tu vari savus APMEWLOJUMUS pieraadiit vai paariesi uz saukaasanos un bljausanu?
  • 0
  • 0
Marga
M
SC darbība nav prognozējama.runā vienu ,dara citu.Sataisīs referendumu par pievienošanos Krievijai,tauta izmisumā iedzīta nobalsos,a Krievijā ir vēl sliktāk kā tagad Latvijā.
edisons
e
Ražuks nesadarbošoties ar Rubika partiju, bet kā!! Viņus (rubikiešus) ievēlēja no SC saraksta un viņi ir un paliks SC domu biedri (atklāti vai slēpti)
Ministry of Truth
M
Jā, šis domu gājiens acumirklī ir grūti saprotams. Kā tā nesadarbošanās ar Nesaskaņu centra reaktīvākajiem deputātiem un partiju īsti izpaudīsies? Nav pazīmju, ka viens Dolgopolovs, kuru tur varētu uzskatīt par viscivilizētāko politiķi, Nesaskaņu centrā spēlētu tik nozīmīgu lomu, lai neitralizētu kaut vai tikai viena Urbanoviča izlēcienu sekas. Bez tam nedrīkst aizmirst, ka Nesaskaņu centra politiskie ideāli bāzējas mūsdienu čekista Krievijā, bet tur ir redzama diktatoriska varas vertikāle. Par mazāko sīkumu (piemērs ar gubernatoru, Kremli, šķīvi un tārpu) "pozazuhas" nolūkos bez žēlastības izmet savējos mēslainē (tieši tāpat, kā 1937. gadā). Tātad Nesaskaņu centram ir vismaz divas taktikas un divas sejas: viena taktika sarunām par varu ar vakardienas Barikāžu dalībniekiem, otra - tēla uzturēšana atbilstoši viņu elektorātam saprotamajai pasaules kārtībai un faktiskā rīcība. Latviešiem - medus, krievvalodīgajiem - "naši".
  • 6
  • 1
jautrais
j
... interesanti.. cik daudz pajoliņu par ražuku novēlēja...
Lapa
L
Pajoliņi vēlēja par VL.
  • 3
  • 9
ZOO
Z
Problēmu jārisina izveidojot partiju no mazāk tautību pārstāvjiem lojāliem Latvijas valstij, šāda partija no sākuma noņemtu vismaz 40% balsu sc un tās pārstāvjus varētu ņemt jebkurā valdībā.
gx-7
g
Skaidrs ,ka nominēs Dombrovski .ZRP nekas cits neatliks ,lai nepaliku opozīcijā ,pievienoties vienot'ībai un tb/lnnk-56 balsis., pretējā gadījumā valdīubu veidos vienotība ,tb/lnnk ,zzs un pārbēdzēji no arp.
ms
m
Ražuka kungs! Ko Jūs darāt tajā dīvainajā Zatlera veidojumā?
:o)
:
Jautājums: "Ražuka kungs! Ko Jūs darāt tajā dīvainajā Zatlera veidojumā?" Atbilde: "Meklēju siltu vietu un ērtu krēslu."
  • 4
  • 0
mjāaaa
m
Šitas, kurš neko nekad nav izdarījis, tikai nojaucis - tagad atkal pie čakarēšanas ticis... Var ar ierēkt
  • 3
  • 0
Ierēcu :) :)
I
Vienotības oligarhiene darbojas.... 2011.10.10 06:08 Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piedalās Daugavpils oligarha Vladislava Drīksnes viesībās (12) Nedēļas nogalē Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa manīta Daugavpils vietējā oligarha Vladislava Drīksnes rīkotajās svinībās Sventes muižā. Cik noprotams, pasākums bijis par godu vienai no Drīksnes meitām, ziņo portāls Kompromat.lv.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas