Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Ražuks un Hirša mainīsies vietām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es>Laimonim
e
Vērojomi pareizi par abiem.
aha
a
visiem caurumiem puļķīts
Laimonis
L
Viens par otru labāki - kamēr Ražukas stūrēja domi, tikmēr gandrīz padir... Ķemerus un cik nu bija tā spēciņa tik vilka ķešā. Tagad nāks īstenā tautu meita - no rīta iemetīs šņabīti, bet pa dienu stāstīs cik skaisti staigāt pastalās un vērot Saules māti - tpfu uz abiem, kā bija nesakārtota pilsēta tā arī paliks. Meliorācijas sistēma nestrādā, ielas vienās bedrēs, komunālie dārgākie valstī un to varētu turpināt. Šitie, kas tagad stūrē, arī pār to pašu kārti metami - sasola piena upes ķīseļa krastos, bet faktiski TREŠĀ daļa no jebkura pasūtījuma pilsētā tiek NOZAGTA par labu Raimondiņam un Žorikam, kaut ko atmetot Larisiņai un Co. Un nevienam nekādas daļas - nav noķerts, nav zaglis, lai pavisam nekaitinātu nepareizo tautu uztaisa bezmaksas koncertiņus Mellužos un pamet bezmaksas "paiku" Kauguros
Ražoks
R
Deguns tāds lillīgs. Tas laikam no cīņas... . Pēc skata redzams īsts cīnītājs, godīgs, atklāts acu skats, vīrišķīgs zods, īsa, vārdos skopa, skaidra runa, neatlaidīgs, jo liekas ka cīnās kādus divdesmit gadus, varbūt pat vairāk. Vienīgi, nu ja, vienīgi tik ilgi cīnoties aizmirsās par ko īsti tā cīņa bija. Vai par krēslu Jūrmalas domē, vai par savu bērnu privātskolas apmaksu, jeb par vietu pie Siles? Ak jā, tā bija cīņa par labāku nākotni! Lai cīnītos par labāku nākotni tika izmantota Latvijas Tautas fronte(LTF), savienība Latvijas Ceļš, partija Pilsoniskā savienība un tagad nenogurstošais cīnītājs pievienojies jaunizveidotai Zatlera Reformu partijai. Kā var izlasīt pressē, tad privātskola, kurā mācās Ražuka atvases, ir Starptautiskā skola (International School of Latvia), kurā mācības no bērnudārza līdz 5. klasei maksā 10 000 eiro (7028 lati) gadā, no 6. klases līdz 11. klasei – 11 400 eiro (8012 latu) gadā, bet no 11. līdz 12. klasei – 11 900 eiro (8363 lati) gadā. Ja nokļūšanai skolā tiek izmantots skolas autobuss, jārēķinās vēl ar 1180 eiro (829 lati) gadā. Divu bērnu sūtīšana šajā skolā izmaksā 17 500 latu gadā. Maksa citās Latvijas privātskolās ir vismaz trīs reizes zemāka. VZ būs krietni jāpapūlas lai iekārtotu bezbailīgo cīnītāju.
meitene
m
ārprāts... kauns par "Dienu", un kauns arī par komentētājiem. Ražuks Jūrmalas domē ievēlēts no PS, savukārt Saeimā - no ZRP. un Vilnītis, Daumant, vispār nekandidēja Saeimas vēlēšanās... lūgums "Dienai" - izlabot šo ziņu un nemaldināt lasītājus!
Daumants
D
"Diena"galīgi sastresojusies. R.Ražuks tika ievēlēts no partijas "Pilsoniskā savienība" nevis "Vienotības",tā kā viņa vieta ir jāieņem PS biedram. Un Saeimā Ražuks ievēlēts no ZRP. Tāpat no ZRP Saeimā ievēlēts Liepājas Domes deputāts no LPP/LC -Vilnītis.Tā mums iet ar tiem "gudrajiem " vēlētājiem un partijas krekliņu mainītājiem.Tas tikai lieku reizi pierāda ,ka Latvijā partiju nemaz nav,ir tikai savtīgas interešu grupas.
!!!
!
Bet Ra'zuks ta'cu 11. Saeim'a iev'el'ets no Zatlera partijas!!!
Lala
L
Izmest abus!!!
ei ei
e
Kaut ko galīgi nesapratu! Ražuks taču nav no Vienotības,viņš ir no Zatlera partijas!?
ddt
d
Tur jau tas joks, ka Jūrmalas domē šams ievēlēts bija vēl no Pisloniskās savienības, bet Saeimā - jau no ZRP. Ātri kundziņam viss notiek! :)
  • 3
  • 0
Melotības _aukas (pēc Streipa leksi
M
Melotības jenoti un Zaptes onkas hunveibini ir viena saimnieka pakalpiņi , tāpēc nav nekāds brīnums, ka viens otram sili nodod.
  • 2
  • 1
Hei!
H
Vēlētāji taču Ražuku (bijušo LC biedru) izstrīpoja no saraksta ārā?
na
n
ko tas pediņš meklē vēl saeimā...
zvirbulēns
z
sc ražuks, pleskavas šosejas biedrs, godmaņa palīgs, oi, šausmas!
Melotības _aukas (pēc Streipa leksi
M
Tusojas pa sili. Un tautiņa tik šiem maksā.
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas