Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

RD aicina Āboltiņu skaidrot izteikumus par domes noguldījumiem krājbankā un Ušakova saistību ar Antonovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrievs
A
"Krājbankas piedāvātā divu mēnešu depozīta likme bija 1%, bet citu banku piedāvātās likmes bija 0,93%, 0,72%, 0,33% un 0,25%" Kāds labums no augstākās % likmes, ja banka neatdod noguldījuma pamatsummu?
kopumā
k
RD ir katastrofa - SC blēžu komanda un tāda pati opozīcija.
Jūrmala
J
vai tad iepriek'šējā gadā netikās? Ko tā kononova atļaujās? krievu kaimiņienei 80 gadi un tā dikti aizstāv nilu,jo tas esot šai roku paglaudījis....
Ušakov burbuļo!
U
Visi monētie fakti ir zināmi KATRAM, kas lasa vai skatās TV. Nav nekāds Āboltiņas jaunatklājums. Nu jau cīņa sākas atklāti - latvieši - krievi , un otrādi! Laiku aizņems ar acīmredzamu faktu valstīšana no mutes mutē, tā aizņemot prātus, lai nedomātu, KUR Ušakovs izlieto miljonus mūsu naudas.
kas tur daudz ko skaidrot -
k
- na posledok - - i vihažu ja-vesj v pareike-GENERALNIJ SEKRETARJ PARĶII.govaivar&Co : " Ja načalnik - ti - durak " - un izlikvidē mierīgi, Ausaini, to savu sab.bab.komiķet :)))
kas tur daudz ko skaidrot -
k
vai varbūt visos muhļīšanas pasākumos klāt un iekšā bijušās nacionalmamzeles ... kopā ar saviem priekšā bīdāmajiem un apbučojamajiem puņķustrīpām BŪTU KAUT JEL KĀ PA NORMĀLAM ( n., valsts kase vai tml. ) kaut mēģinājušas ko ŠAI SAKARĀ SAKĀRTOT ?????????? Vai tieši otrādi - PAGAS SPAIDĪJUŠI AKURAT TĀ, lai BŪTU AKURAT ŠITĀ ?
kas tur daudz ko skaidrot -
k
- bet, ja par naudu kruķīšanu - TĀ JAU VECA un IESTRĀDĀTA - un nepavisam ne pilsētas līmenī - LOHATRONVALSTES pozīcion... .
kas tur daudz ko skaidrot -
k
- parķeiska madam cerēja un gaidīja, gaidīja un sapņoja, sapņoja un jau štātes šuva - uz Jūrmalas watersienas prezidenci un pažarnieku kaucekļu auto 160 km/st rītos-vakaros gribēja bezgalīgi - - un šitā aplauzt - kādi tur izteikumi - lai priecājas, ka armija vēl nav iesaistīta ! -
l
l
es nekadi nevaru saprast kas ta par Kononovu? tam komunistam slepkavam Kononovam kada radiniece? vai vienkarsi uzvardi lidzigi?
nesapratu
n
Kāpēc Saeimas priekšsēdētājai būtu jāatskaitās kaut kādam SC zemākā ranga bābietim? Ja Ušakovs bija uz tauku atsūkšanu un tikai tāpēc netusēja kopā ar noziedznieku Antonovu, kāpēc tad pats arī neprasa. Jeb Kononovai tas tik ļoti ķēries pie sirds?
Saprotu, ka...
S
.... rižā Vienotības bāba atskaitās tikai savam kasierim jaunpupam. Forši.
  • 1
  • 2
andris r.
a
"Dome arī klāsta, ka līdz šā gada vasaras vidum Ušakovs ārstējies klīnikā Berlīnē un nav apmeklējis nevienu Jaunā viļņa pasākumu." RD Kononova brutāli melo, jo Ušakovs jūlijā bija Rīgā un piedalījās ar Jauno vilni saistītā pasākumā! bildes meklē Delfos..
Heh
H
Nu beigās var izrādīties ka Antonovs vienkārši palūdza Ušakam lieko bleķi viņa afērai. Un Ušakam kas, vai ta žēl? Lai jau taisa to tiesu, moš tur ko uzraks.
Aiii
A
Man briizhiem shkjet, ka SC un Vienotiba ir dizaasters. Sho partiju attiecibaas sak Latvijai kaiteet. Nils ar Solvitu un otradi karto rekjinus, bet ciesh visa valsts.
Solvita
S
Abolainei skauž, ka nils ir jauns un smuks, bet šī veca, krunkaina beka, tāpēc arī te spārdās kā tāda jaunule.
  • 2
  • 2
Nils
N
Būtu stulbi, ja Āboltiņa sāktu sniegt paskaidrojumus kādiem ušakovu darboņiem
Solvita
S
Vēl stulbāk būtu, ābolaine vispār saprastu ko viņa muld.
  • 2
  • 4
Pēteris
P
Skat, kā visa Jenotības šļura metusies virsū Ušakovam. Tas tomēr ir unikāli! Jau daudzus gadus Āboltiņa, Kampars, Repše, Dombrovskis un pārējie Jēlticīgie atklāti melo un melo, bet nozombētā tautiņa kā auni no prieka blēj! Nekas - tēpisti, pirmīši un bitenieki jau ir politiskajā mēslainē, gan jau Lācīša-Jaunpupa banda nonāks tur pat!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas