Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Reāli par Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs-pensionars
A
Krievijas politikas pirmaja vieta ir naftas un gazes kapitals.Muldesana par kautkadu cilveku aizsardzibu ir uzmanibas noversanas manevrs.Gruzija ne jau saakasvili,bet gan kremlis ir parrekinajies.Krievija ir zaudetajs un so zaudejumu tagad maske ar Putina rupjibu,pat ar Lavrova rupjibu par ko uzjautrinas un ari brinas briti,maske TU-160 lidinasanas uz Venecuelu.Tam visam janovers uzmaniba,jo krievi tacu ir lieli...blefs.Krievus un konkreti Putinu interese viens,ka izveidoties par lielako miljardieri krievos un maksimali pasaule.Un tiek speleta naftas un gazes karts.Luk tapec gan Gruzija,te kontrole par naftu no bijusajam republikam uz rietumeiropu,te Cacess ar savu anti amerikanismu,nabadzins nesaprot,ka vinu izmanto,tomer centralais ir krievu pazinojums OPEK saieta kur veiklie zeni ar pazinojumu par nodomu pirkt lielako pasaules naftas koncernu akcijpaketes,krievi ta ieliksmojusi arabus,katie apsolijusi pazeminat par nieka pusmiljonu barelu diena naftas ieguvi.Tas patiesi ir sikums,bet arkartigs prieks krievu naftas miljardieriem,to skaita nenosauktajam putinam...
J.Biotops
J
Šī ir tā retā reize, kad būtiski ne vien tas, kas uzrakstīts, bet arī – kurš to raksta. Labi, ka beidzot pat krievu sulaiņa Šrēdera sarkanzaļajam draugam (ceru – bijušajam)’Fišeram „.... ir skaidrs, ka turpmāk Krievija atkal lietos militāru spēku savu vitālo interešu īstenošanai — it īpaši "tuvajās ārzemēs...". Un ja vēl Rietumeiropas ekspolitiķis uz vecumu sev atklāj un pat iedrošinās uzrakstīt, ka Eiropas „...bezdarbība lielākoties ir Krievijas stipruma un Eiropas vājuma iemesls...” tad gaidīt ko vairāk būtu nepamatots naivums. Iesākumam tīri apsveicams tekstiņš.
d'Andris
d
Ļoti saprātīgs raksts. Pievienojos! Interesanti, vai šo rakstu lasa tikai Dienas lasītāji? Vai to lasa arī Barozu, Sarkozī, "šrēderīši" un "musolīnīši"?
l'avocate
l
Interesanti, kā pec autora domām var "darīt galu Maskavas "skaldi un valdi" politikai, pieņemot kopīgu Eiropas Savienības enerģētikas politiku", ja ES lielvalstis nevar vienoties par vienu jautājumu, kas skar Kaukazu?! Raksta shēma ir lidzīga - "mēs pret! bet...ja tas izdevīgi - mēs par!" ES un ANO pati sevis izēduši no iekšienes...NATO...pārāk liela kara mašīna, kura nevar noreagēt atri (runājot par Baltijas valstim). Piekritu tikai vienam - Ķīna ar var būt par draudu drošībai pasaulē.
Ivars
I
Rakstit var ko gribi,laiks iet uz prieksu un Krieviju vairs nevares turet par nabago radinieku un to naksies nemt vera ES un ASV
miermīlis
m
Fišers aizmirst, ka bez naftas un gāzes Krievija varen veiksmīgi tirgo arī ieročus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas