Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rēderam neatrodas vieta "Panorāmā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neka personiga
N
Rederam piedavaja kompromisu-braukt uz Briseli vai aktivizet kriminalprocesu par lielas naudas summas norakstisanu. Protams,bija jadara gals JL ieliktenu orgijam Panorama. Kaut ka neatceros,ka Diena butu rakstijusi,ka Reders no darba atlaidis Tupinu,Dimantu,Serzantu.
Absints
A
Rēders jau ir tikai kā lapsa tajā vistu kūtī, kas saucas sabiedriskā TV. Un lapsa, kā zināms, ir tikai drusku lielāka par kaķi, kas nu to vistu kūti ar visiem gaiļiem pārrauga. Lapsu jau tik tāpēc saredzam, ka ferma maza, vistas dumjas un gailis tālāk par rosīšanos netiek Vēl padomijā audzēti puišeļi, bez izglītības un pietātes, toties ar ambīcijām nu tikuši pie šprices. Ziņu raidījumi ir pārvērtušies par austrumu kaimiņu ziņu plaģiātismu atšķaidītu ar dažām pīpētavā dzirdētām domām. Ne jēdzīgu reportāžu, ne analītisku raidījumu. Hamelonu līmenis tiek uztverts par augstāko iespējamo un vismaz tas nu ir jānotur. Inteliģenti šlipsēs tikai maisa gaisu un neļauj strādāt praktiķiem t-kreklos. No tādiem jātiek vaļā cik ātri vien iespējams. Vārds, "pietāte" ir jātulko, tai nav vietas intervijās, jo svarīgas ir tikai sensācijas . Totāla lumpenizācija. Šovi pāri visam. Kā sacīt jāsaka, savi čomi, savi tusiņi.
pamela
p
Rēders LTV ir tas pats kas Loskutovs Kalvītim. Par ko ir kļuvis de FACTO? Māte mana,vakar jau nolaidušies līdz horoskopiem !!!Panorāmā notiek kaut kas Latvijas pažobelēs un Kremlī.Pamatziņas.Vai brāļi igauņi,leiši pārcēlušies uz citu Galaktiku?Panorāma kā tukša muca,bet pat neskan ne tālu ,ne tuvu un par KO man jāmaksā tiem politmafijas pakalpiņiem?Rēderu kā JAUNU specu jāvēl NRTVP vecā marasmātiķa Kļockina vietā ar visu viņa putingeitu.NEvar ļaut veciem komuņjakām lemt sab.TV likteni,kas skar bērnus un mazbērnus un viņu prātus.Kaut kādam VECUMA CENZAM ir jābūt arī ideoloģiskajā laukā.KAD ļaus nomainīt paaudzi valsts pārvaldē?Tie jau mūs ir varojuši 50+18 gadus.
de Dū
d
O, skaidra valoda: TV3 - opozīcijai, LTV - pozīcijai :) Bet satraukums jau patiesībā ne tik daudz par Gundaru Rēderu, kā varbūt izskatās, bet par LTV kā sabiedriska (ne valsts) medija pastāvēšanu. Būtu labi, ja tas, ko vērojam, būtu tikai horizontālā taimkoda sistēmas, ne pašas TV noriets.
> de Dū
&
Rēders jau BIJA ZD vadītāja krēslā - kad LTV1 valdīja JL Grava. Tgad JL pārvietojies uz TV3 - tur arī Rederam vieta
Kliķe
K
Kas notiek Latvijā arī ir jālikvidē pēc iespējas ātrāk!!!
1000
1
Tad nu gan atrasts svētais moceklis! Vistipiskākais konjunktūrists ir Rēders, kam tālab arī tik ilgi izdevies sēdēt siltā, par nodokļu maksātāju naudu apmaksājamā vietiņā. Iepriekš strādājis tikai par naktssargu, nonācis Ziņu dienestā, kur, īsu laiku būdams viens no visnemākulīgākajiem un vājākiem reportierīšiem, taču mācēdams labi ziepēties un pielīst tā laika priekšniecībai, ātri iesēdās dienesta vadītāja krēslā. Tas, ka tagad viņu mēģina pasniegt kā labu profesionālu vai nez kādu neatkarīga viedokļa paudēju, ir vai nu vienkārši nezināšana un stulbums, vai apzināta prātu jaukšana.
gm
g
Kvaukšķi vai nekvaukšķi, bet LTV ir vienīgā Sabiedriskā TV Latvijā.
pee
p
Un, cik daudz labu žurnālistu nestrādā LTV, un neviens no tā neko nav zaudējis. Ir arī citas TV, bet to laikam Dienas kvaukšķi nav pamanījuši.
Sarmis
S
televizijā nolasijušies tādi maza auguma cilvēciņi -mazliet virs 1,50 metriem, nu tādi vjetnamieši -kā sacīt jāsaka.Nu un tādi sīkaļas ir vislielākie intriganti un tenku vāceles.Nu nebūs mazajiem zvirbulīšiem gulbja lidojums, nu nebūs
no malas
n
Ja viņš kaut ko var, tad ātri atradīs vietu, ja nevar - tad kāda starpība?
Ella
E
Man savukārt nepatika viņa ārzemju reportāžas, jo nepameta sajūta, ka to veidošanu viņš veic tikai formāli, bez žurnālista "dzirkstelītes". Varbūt arī bija laiks ko mainīt, lai dzīvei atgriežas krāsas.
paskats
p
Nu tak saprotams, ka Gailītis negrib redzēt savā blicē cilvēku, kas pats bijis ZD vadītājs un ir daudz profesionālāks. Kā tad Gailītis izskatīsies uz Rēdera fona? Atbildu - Slikti izskatīsies!
Gailīt
G
neraksti pats komentārus
Ir OK!
I
Pēc Ģigas bandas patriekšanas no LTV, ziņu dienests kļuvis korekti izturēts, to nenoliedz neviens. Arī De Facto ir gluži baudāms, bez iepriekš neiztrūkstošajām indes devām un klajās politizācijas vienā virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas