Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Reformu partijas valdē uzņem Antāni un Kulakovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bite
B
Neesam no RP partijas vēl neko redzējuši,kādas lietas būtu sakārtotas,nestrādā tikai dienu vai mēnesi,bet redzam nekas uz priekšu nav gājis.KĀ LATVIJA IR BEZTIESISKA VALSTS IEDZĪVOTĀJIEM TĀ ARI IR.DARĪSIM TĀ LAI LATVIJĀ BŪTU TAISNĪGAS TIESAS.
Vitālijs
V
RP iegrābās ar tadu kandidāti kā Kulakova, vismaz pajautātu Daugavpils iedzīvotājiem, viņ.u tur visi neieredz un neciena, viņai pat bail iziet uz ielas un tikties ar pilsētniekiem
Antanei CIM KEN iRA PREMIJU!
A
Nelaikis ziemelkorejas diktators reiz teica ka runu vajag macet sarakstit un tie ir varoni kas uz tuksas vietas mak sarakstit veselu runu! Pakalausoties Antanes runas ka vajag ,,vairak,, vajag ,,uzlabot,, vajag ,,sadoties rokas pie juras,, liekas ka vina ir pelnijusi Cim Ken Ira premiju!
cau Galina tu pipe vai sadzerusie
c
Kualkova krieviete kas pirma aizskreja parakstities Lindemana provokacija par Latviesu valodas iznidesanu bijusi Saskanas Centra darbone tagad rupesies lai Daugavpili visas skolas skoleni macitos latviesu valoda? Galina cik tu izdzeri?
x
x
Kulakovu un Anatani uznema bet Lindermani neuznema? Ka Maskavas tankista Zatlera partija kas ar tanku piesauksanu gribeja koaliciju ar Maskavas sponsoreto Saskanas Centru iztiks bez Maskavas cilveka Lindemana?
Visur,
V
kur Antāne izteikusies - radio, televīzijā - viņa blefo vistrakākajā padomju stagnācijas veidā. Būs, izdarīs, vēl taču divi mēneši utt. Bet nekā konkrēta un ticama. Ir grūti un mokoši to klausīties. Viņa šķiet kardināli atšķirīga no Pavļuta. Tā jau mēdz būt - ja kāda lieta loģiskā kartībā nav paveicama, tad atrodas demagogs (un bieži - demagoģe), kas, neraugoties uz objektīviem šķēršļiem, pašlabuma dēļ sasola lietu realizēt, Kaut nu šīs partijas gals nāktu Latvijai par labu!
www.draugiem.lv/enigma
w
Pieņemot partijā Ž.Kulakovu es sāku šaubīties par RP izpratni par godīgu valsts pārvaldi... Tāda sajūta,ka vēl joprojām reformu partijai kvantitāte ir pārāka par kvalitāti ! Tas neko labu nesola
to No malas
t
Es arī redzēju 100.pantu. RP un Antāne atstāja nožēlojamu iespaidu. Antāne tik mala, ka tagad neko nezin, būs komanta, tad gan kalnus gāzīs un mēs visi redzēsim. Kāpēc tagad kalnus negāž. Kāpēs Sprudžu ar saviem juridiskajiem padomiem vazā no viena grāvja otrā?
Galina
G
Z.Kulakova tiesma ir ok, tikai vinai ir japanak, ka Latgale un Daugopili visas Latvijas valsst skolas ntiek bernu apmaciba Latvijas valsts valoda- latviesu valoda 100% apmera. Ir tacu nenormali, ka latvija valsts satversem ir noteikts, ka latvija valsts valoda ir latviesu valoda, tacu Latvija, joprojam pec degradatu, alkatigo, egoistisko smerdelu Ulmana, Vikene, Zatlera, Godma un LC zaglu bandas, Skeles un TP zaglu bandas rikojuma valsts skolas joprojam notiek bernu izglitosana svesvalodas. Kad sie noziedziniki, likumparkapeji, kuri nav spejigi izpildit Latvijas valsts Satversmes tiesibu normas tiks tiesati un soditi?
WWW
W
Baba Toņa karjeru taisa...
L.
L
Un lielie cīnītāji pret korupciju ignorē norttikumus Daugavpilī? Kā tad tā? Vai varbūt tanki tika likti lietā?
Dainis Grabovskis
D
Ja nemaldos, tad ta Antane bez smadzenem... Lai dzivo partiju sistema!
Dainis Grabovskis
D
Ja nemaldos, tad ta Antane bez smadzenem... Lai dzivo partiju sistema!
cony
c
Es no sirds novēlu Antānei no Rīgas un Kulakovai no Daugavpils labus panākumus visos darbos un vēlēšanās gūt lielu rīdzinieku un daugavpiliešu atbalstu.Jūtu,ka viņam abām ir enerģija,ir vēlēšanās darboties lai dzīves,darba apstākļi Rīgā,Daugavpilī,abās lielākajās Latvijas pērlēs ietu tikai uz labu,uz augšu.
cony to Andris
c
Jā,Antāne ir no LAUKIEM un no VIDZEMES un no tās gudrās attīstītās Vidzemes,kuras cilvēku kultūras senajos pamatos ir ielikta nevis kaut kāda vācu vai krievu skola,BET īsta zviedru skola.Tās lauku skolas bija pārākas par tā laika augstajam skolām lielajās pilsētās.
  • 0
  • 0
Antāne ir ļoti švaka
A
Nezinu kāda ir Kulakova, bet Antāne ir ļoti švaka. LTV 100.pantā uz jautājumiem konkrēti neatbild pat tad, kad jautājums uzdot 5 reizes. Kaut ko ļurina riņķī un apkārt, bet konkrēti neatbild.
  • 1
  • 0
Antāne
A
Esmu gatava dot brīvu seksu visiem (atskaitot krievus) kas iestāsīes RP.
  • 3
  • 1
nu ja> no malas
n
Vai tas nebija Zatlers, Kukule un Ķīls, kas centās par katru cenu Koalīcijā ievilkt Saskaņas Centru??? Un nav jau brīnums, jo Vjač. Dombrovskis ir Ušakova ģimenes draugs.. Domāsim tālāk paši - kāpēc nevarēja norobežoties no SC :)
  • 6
  • 0
No malas
N
Skatoties 100 pantu, bija kauns, ka tāda kandidē uz mēra krēslu - kaut ko ne pa tēmu, nevienu jautājumu tieši nevar atbildēt ... Turklāt pa visiem tā arī nevarēja skaidri norobežoties no SC, visu laiku līferējās un taisnojās, laikam nodoms ir pēc vēlēšanā tomēr saiet Rīgā kopā
  • 11
  • 1
Andris
A
Tuksa MULDESANA no tavas puses ---ANTANE kartiga LAUKENE , no Vidzemes ,ja nemaldos no Limbaziem ,.Ko cilveki no LAUKIEM zina par LIELPILSETAS dazadu tautu attiecibam ,vinu uzskatiem - FAKTA..Pakluse.
  • 7
  • 3
>cony
&
Nu par to "pērli" Daugavpili gan esi krietni vien pārspīlējis.Dubļu pika Latvijas sejā - tā ir Daugavpils!
  • 9
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas