Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Reformu var pabeigt ar SC balsīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jurists
j
1. JL, jūtot tautas pretestību, sāk rāpties atpakaļ; 2. Saskaņas centrs - slēptais valdības atbalsts, kas vientiešiem tēlo opozīciju. Arī balsojumi budžeta likumā tika nopirkti, gan jau arī šeit TP viņus nopirks.
Aija
A
Neviens ministrs vai ministrijas ierēdnis nav spējuši pierādīt ar konkrētiem aprēķiniem, kas uzlabosies lauku iedzīvotāju dzīvē pēc reformas. Īstais iemesls reformai ir balsošana pašvaldību vēlēšanās par partiju sarakstiem, un visi tie it kā argumenti par labu reformai ir "pufaikas bāšana ausī".
jaunietis
j
Pareizi, piekrītu, steidzīgi jāsadala Cēsis 100 atsevišķos distriktos un katrā jāieceļ savs vietvaldis ar tiesībām rīkoties nolikuma ietvaros. Šādam vietvaldim būs tiesības iecelt un atcelt sētniekus, kā arī kontrolēt kārtību ielās un pagalmos. Vietvalžu darbu apmaksās no pilsētas privatizācijas fonda ieņēmumiem.
laucinieks
l
Neviens saprātīgs cilvēks Cēsu rajonā negrib zem oranžās Cēsu domes, kas konsekventi uzliek vienus no augstākajiem komunāliem maksājumiem valstī, visa mazpilsēta ir maksas stāvvieta (daļu no iekasētās naudas nekaunās saņemt mērs Šķenders), tirgus iznīcināts, iedzīvotāju viedoklis sabiedriskajās apspriešanās ciniski ignorēts no TP puses (par autoostu)
zoss
z
Džekam no saspringuma brilles iesprāgušas. Es jums točno saku!
@
@
Ja laukos ir tik daudz pretinieku šai darbības imitācijas reformai, vismaz dīvaini, ka SC būs tā partija, kas balsos, it kā domājot par Latviju. Tā notiks pirmo reizi, man šķiet.
dzeris
d
Ieguvumi no tās reformas visai nenoteikti, bet tas, ka notiks tālākā lauku iznīcināšana, tas gan neapstrīdams fakts, tos TP gatava upurēt savas varas nostiprināšanai, tas arī ir fakts. Kompartija arī mīlēja dažādas lauku reformēšanas kampaņas. Varbūt TP drīz visiem ieteiks audzēt kukurūzu?
zvirbulēns
z
Cēsu pilsētas novads - jau nosaukums vien rada bažas, ka kungi nav visu līdz galam izdomājuši :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas