Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Reģioni grib glābt Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to >>>Gvido!
t
Teiciens vietaa,tieshi taa! Streipulj,ka piedzerushies un nevar atcereties pat straujuma,ka pielika algas 700 eiro ministriem.Kauns komunistu maatitem.
to >jelgavnieks
t
ja tu buutu Jelgavnieks,tu nebuutu akls un redzeetu taalak.Tevi nopirkusi par 30 grashiem,tapat kaa Judasu? Saprati un nedirs okupant!
nevar saprast,cik ilgi
n
shi zaglju un nodeveju banda,kas saucaas deputati un vell tur kaut kaadi pseido ministrelji valdis Latvijaa? Vai vinji domaa,ka muuzhiibaa vinji nesanemjs Dieva sodu? Droshi vien vinji ta domaa,ja vienu reizi gada,tas ir 15.augusta aizzvelkaaas uz Aglonu un tur patelo ticigos.Pretigi skatities uz vinju liekuligajam sejam.
kas var vairs vinjus glaabt?
k
vinji ir ka traki dzivnieki,skraida,koz viens otru nost un nesaprot vairs kaadelj dziivo zemes virsuu.Redz kur noved kaislibas,naudas kaare un suudu stumdiishana tuupljos."slava" rinkevichiem,straujumam,aboltinaam,lembiishim-iistakajiem latvieshu tautas ienaidniekiem.
vienotiba atguusies uz
v
Hagas iesas sola. Ticiet man,ja nebeigs zagt un melot.
shi zilotiba,vai piedodiet, "v
s
vel turaas uz komunistu pectechu atbalstu veleshanas,jo komunisti (vecie) bijushie,tagad "istie" "patrioti" /smiekli nenaak/ ir iestastijushi saviem uzpistenjiem,ka tikai komunisti var glaabt Latviju.Vinji noraudajushies un noilgojushies pec Krelja rocnas.kuru izpildiitaji ir .....pashi ziniet kuri. Sakot ar Vnstpils pundurzagleenu un beidzot ar "skaisti" sarkano saeimu.
to >>>Vienotibai jaturpina
t
kremlja chekist,trolli,neslepies un neslavini vienotibu.Tavs rakstins ozh pez suudiem,maitas gabals.
vienotiba par visu cenu
v
grib "ieviest" komunisisma celshanas programmu! Tas ir vinju galvenais meerkis,sarkanie komunistu negjeliishi.Ka vadibaa jus istenosiet savas saataniskas programmas.25 gados jusu programma tautu ir novedusi nabadziba,demografijaa.Riga saimnieko kremlja miikstais vatniks.Okupanti staiga vederus izgazusi un saka,nasha Riga! Ko jusu debiilas smadzenes eel izdomaas,nemazgaato sunju,riklju raaveju bars? kad jums buus gana riit no treknaas siles/ Kauna vairs nemaz nav!?
Jautajums Vienotibai.
J
Jus busiet ieverojusi ka to smuci uz jums gaz tiesi latviesu valoda rakstosas avizes bet kremla satanu Usakovu 54 cilveku slepkavu latviesu avizes nekritize, ir aizdomas ka tas latviesu avizes dirige kremla roka, Vienotiba jus esat padomajusi par savas avizes izveidosanu? Cik ilgi jus lausiet liet dublus jums uz galvas?
Vienotibai jauturpina vadit valsti.
V
Ne jau kremla krusstves Lembergs glabs valsti, ne nacionali no kuriem diemzel nak nelaba kremla smacina, ne kremla Satanists Usakovs, valsti var glabt tikai Vienotiba tadejadi Vienotibas biedriem ir jauzrota piedurknes un jadara visu iespejamo Latvijas laba.
TO PAREIZI PATEICA.
T
Dombrovskis bija lideris un savejie vinu cienija bet ienaidnieki baidijas. Kad vins aizgaja sakas ari Vienotibas lejupslide, es domaju ka varetu Vilku likt vins kopa ar Dombrovski stradaja un labi stradaja.
Trollis JT
T
Rodas sajūta, ka Vienotībai ir zudusi realitātes sajūta. Tas ir bīstami.
Kaisle Valguma
K
KĀRTĒJIE NELIETĪGIE MELI, jo tā banda vajadzīga var būt TIKAI PAŠIEM ŠĪS BANDAS LOCEKĻIEM.
ha-ha
h
Vinķelčigāne grib kļūt par Vienotības seju.Urā,biedri!
!!!
!
Runāt par Vienotības glābšanu jau ir stipri par vēlu. Mākslīgā elpināšana vairāk nelīdzēs, jo pārāk ilgu laiku partija ir atradusies pašu radītajā samazgu bedrē. Reģionālo nodaļu biedriem un visiem tiem, kas vēl tic Vienotības kādreizējiem labajiem uzstādījumiem, ieteikums netērēt lieki enerģiju, bet gan uzņemt kursu uz citu krastu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas