Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Reģionu pārstāvji: Šlesers un Šķēle orientējas uz Rīgu, nevis uz reģioniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vodka
V
Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? !
Lelle
L
Laukos šitie maitas domā nozvejot dumjo veceņu un nodzērušos pļēguru balsis. Vēlēšanās ies balsu pirkšana uz nebēdu...Ja pietrūks, Cimdars pielabos... Gaidu kad iejauksies ārzemes. Ja JL ar savu lācīti nebūtu ielīduši pie varas, tad aizdevēji jau te sen būtu iekšā, tagad notiek tikai muļļāsanās un laika vilkšana, kas tautai neko labu nenes.
Lelle
L
Alkatīgie šakāļi kvadrātā orientējas tikai uz savām kabatām...pārējais viss viņiem pie viņu taukajām pakaļām...
VĒLĒTĀJS
V
SKATOTIES RAIDĪJUMU ĶĻUVA SKAIDRS , KA VISIEM SPĒKIEM TIEK NOLIKTA VIENOTĪBA UN ŠĶĒLE KĀRTĒJO REIZI SEVI IECEĻ UN VISU VAROŠA UN ZINOŠA VALSTS GLĀBĒJA STATUSĀ PAVISAM NOLIEDZOT TO , KA TP LATVIJU IEGRŪDUSI BANKROTĀ. KAUT DOMBROVSKIS IR IZVILCIS VALSTI NO TP MĒSLIEM , TOMĒR NO ŠĶĒLES TEIKTĀ JĀSAPROT , KA NEKO SLIKTĀKU IZDARĪT NEVARĒJA. VIENKĀRŠI ŠĶĒLE KĀRTĒJO REIZI ZOMBĒJA VĒLĒTĀJUS.
Terorists
T
Nabaga kvadrāts grib ļoti daudz,bet augstāk par pacēlāju tikt nevar.Un ja vēl tāds pazemojums LIELAJAM UN VARENAJAM ,kad jāiet pie Aivara ķļenčīt atbalstu tad jau tur viss ir skaidrs.
ieva
i
uz sētas krančiem lai orientējas ... tie" uz desu" nāks...
vinnijs
v
skatījos, skatījos uz to formulu un nospriedu, ka tur vēl trūkst viens S no Stendzenieka uzvārda un tad varētu rakstīt jau tieši un saprotami (vismaz tiem, kuri runā angliski) - (ASS) kvadrātā... :-)
kaka
k
lol, tieshaam kaads vinjus njem nopietni?
lauķe
l
Vai tiešām kāds vēl lolo cerības uz gaišo nākotni, ja pie varas nāks ašistu, vietējo našistu un lablatviešu konglomerāts!
arī liepājnieks
a
Vai tik neesi viens no tiem, kam kvadrātigie iedevuši ābolu un tagad ceri uz medus spaini?Nebūs, vecīt!
Ak vai! - meka
A
Brauc tāpēc, ka vajag apmuļķot lauciniekus, lai vāktu vēlētāju balsis! Tu arī laikam mūs ķer uz muļķi jeb pats tā ne visai...
Šampēteris
Š
Kāds nodod asinis, cits aiznes medu pansionātam, daži rudenī izdala ābolus, bet mēs abi tik braukājam pa Latviju mētelīšus virinādami.
KLM
K
...un šofera dēlu! ..................................................... .......... ...un šofera dēla dēlu!
Liepājnieks
L
Biju uz AŠ kvadrātā diskusiju Liepājā. Man gan tāds iespaids neradās, ka viņi koncentrētos tikai uz Rīgu... Drīzāk pretēji...
riebeklis
r
... un šoferu dēlu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas