Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rektoru padomes priekšsēdētājs: Ķīļa priekšlikumi rada emigrācijas un ēnu ekonomikas palielināšanās draudus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jā,jā........
j
Tiek izdomātas programmas un vilkti "aiz matiem "nespējīgi studēt griboši studenti ,tikai tāpēc ,LAI PASNIEDZĒJIEM BŪTU DARBS. Viņiem ir vienalga kāds beigās būs rezultāts ,tas skar arī uzņemšanu, Augskolās ir ļoti daudz nevajadzīgu kadru,kurus vajadzētu samazināt .
bubulis
b
Robertu Ķīli var apsveikt par viņa drosmi piedāvāt pārmaiņas. Bez tam par tām taču tiek aktīvi debatēts un nemaz nav tā ka viss taptu kaut kur IZM koridoros. Bez tam , kurš atceras,kad mūsu izglītības ministri Briselē vispār spētu kaut ko izdvest. Bez tam piekrītu faktam, ka tagad iespēja būs studēt arī tiem , kuri netiek budžetā un vecāki kredītu nespēj galvot. Un tādu cilvēku ir pietiekami daudz.
Sniega karaliende
S
Nav jau nemaz R.Ķīlim slikts sākums, jo stagnējošo izglītības sistēmu reformēr vajag. Tikai ministra birojam vajadzētu izvērtēt IZM augstākā ierēdņa VS Gruškevica kā šobrīd ministram vienīgā tuvākā padomdevēja lietderību, jo VS Gruškevica 5 gadu slaista darbības rezultāts ir tieši tāds, kā sobrīd tas ir - izglītibas attīstību Latvijā bremzējošs un vien tikai vienai pašvaldībai Latvijas Rietumos izdevīgs
AD
A
Šobrīd ir redzams, ka no augstākās izglītības reformas garantētie ieguvēji būtu studenti. (Par to, kā klātos daudzajām augstskolām un to rektoriem, tas gan ir cits jautājums). Spriežot pēc tā, kas par reformām ir lasāms plašsaziņas līdzekļos, smagākā jproblēma vēl joprojām ir - vai valsts spēs šīs reformas īstenot, vai tās neizrādīsies pārāk smagas?
kur
k
Ir uzrakstīta un aprēķināta reforma? Pagaidām ir tikai Austrālijā labi strādājošas idejas. Kīlis ir vienkārši plaģiāts
Eva Braun
E
ķīlis ir Lavijas vistiešākais ienaidnieks ... padzīt at sū***nu mietu !
s-1
s
Tas, ko pārstāv Rektoru padome (un viņu studentu padomes), jau sen nav nekāda augstākā izglītība - tikai sile, kur rektori un viņu mafijas pelna sev algas, kas lielākas par Anglijas slavenāko universitāšu rektoru algām. Cilvēki, attopieties!
s-2
s
Nu tavie Vienotībēni un zatleristi nu gan ar sili nav apdalīti. Apsmējos! Aicinātājiņš atradies.
  • 0
  • 0
anglosaxis
a
Visi pilnā kaklā brēcam, ka vajadzīgas pārmaiņas. Kad pārmaiņas tiek piedāvātas, tikpat skaļi brēcam, ka pārmaiņu ierosinātājs jātriec ratā. Pēc Ķīļa piedāvājuma augstāko izglītību varētu iekūt ikviens. Tagad nabadzīgu ģimeņu jauniešiem tā ir liegta.
puaro
p
Nabadzīgo ģimeņu jauniešiem ir visas iespējas vidusskolā čakli mācīties un augstskolā iekļūt budžetā, ja kas. Pēc ķīļa reformas šie paši nabadzīgie jaunieši tāpat neko nevinnēs, jo, ja būs apkrauti ar kredītu par studijām, tad tāpat naudiņa būs jāpelna prom no Latvijas, jo šaubos, kad, piemēram, ārsts ar 300 Ls var atdot kredītu par medicīnas studijām, kas ir~10 000 ls gadā bet jāmācās ta 9-11 gadi
  • 0
  • 0
U!
U
Jā, ikvienam tiek piedāvāts kļūt par vergu uz mūžu. Katram muļķim skaidrs, ka ja paņem bankā kredītu, tad labi, ja augošos procentus spēsi no algas izmaksāt. Tiem cilvēkiem taču būs arī ģimenes, vajadzēs pirkt vai īrēt dzīvokļus...jau tagad maz kurš ir spējīgs izmaksāt no bankām paņemto.
  • 2
  • 1
Trakums
T
"Trakais profesors" Ķīlis ālējas
No malas
N
Ķīlis dara to, ko prasa viņa uzvārds.
zvirbulēns
z
Trieciet to Ķīli rata, viņš tak banku lobists, viņš grib visus iedzīt banku verdzībā, un viss!
He he... > zvirbulēns
H
Netrako, zvirbuļi.... he he... Vienotības ministrēni ne to vien turpat desmit (no 2002.gada) valdīšanas gados IR SAVĀRĪJUŠI... HI HI... Vai tad jenotu klons- zaptes partijas ķeilis arī nevar pacūkoties? Nu, pasaki man vai jenotu klons nedrīkst iet savu saimnieku pēdiņās? ha ha....
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas