Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Repše apsauc Kraukli par slepenas informācijas publiskošanu no vēstules SVF

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
TP nelieši, tēlo baltus un pūkainus tagad.
Opapus
O
Manuprāt, Ir smieklīgi apgalvot, ka tajā papīrā ierakstītās ziņas varot dot priekšrocības kaut kādiem mistiskajiem valūtu spekulantiem un tirgus dalībniekiem. Ievērojot to, ka papīra saturu zina vesels bars deputātu un vēl Dievs vien zina cik cilvēku, nopietnām personām šī briesmīgi slepenā informācija jau sen ir zināma. Domāju, ka runa ir par informācijas slēpšanu nu mums - bauriem - lai priekšlaicīgi neuzzinām kārtējos gatavotos mēslus.
riņķī apkārt
r
Kāds sakars informācijas publiskošanai ar Latvijas Banku? +++ vakar LNT tika skaidrots, ka tie pāris teikumi no teksta tika "noslepenoti"pēc LB ieteikuma un, ja tā ir taisnība, tad man jautājumu vairs nav. LB līdz šim ir bijis lielums, kuram tiešām var uzticēties mūsu valstī, bet Repše skaidri noprecizēja iemeslus, kādēl tas tika darīts. TP kārtējo reizi duļķo ūdeni. Pie tam, ar nelietīgiem paņemieniem
anna
a
Kādā sakarā daži šeit veic uzbraucienu TP. Vai tad tiešām ir tik nesaprotami šie politiskie gājieni, un kuram gan šajā gadījumā būtu jāuzbrauc. Varbūt jāpadomā, ja kādam vēl nav saprotams, kas varētu slēpties aiz šiem Repšes un Rimševica izgājieniem. Nu mēģiniet atcerēties bez sava latvju naida, kas notika pie jebkuras Repšes parādīšanās pie apvāršņa, un kurš pēc tam, melnu muti raudamies, izved no tā viņa pietaisītā putras katla.
zigis
z
Tev galigi galvina sagriezies!neredzi,kas valsti noveda lidz bankrotam un turpina to darit ,tikai izliekoties par daritajiem? ka laba TP darbojas pat aklam redzams!Lai tikai nenoplicinatu skelstu,kalvisistu,u.c. oranzo valsts naudas piegrabtos macinus!!!
Joker
J
Pati tauta ir tada, kas savu teviju dargu netur! Tie gudrie, kas apaksa, kadu dien cer par skelem un sleseriem klut, vai vismaz vinu kalpiem. Parejiem tik laut lekt un diet, kartupelus stadit un senes lasit - ko vel var gribet istens Latviets
siers
s
kārtējais trekno gadu paraugs :) vai TP ir vel kāds normāls cilvēks palicis ???
drakons
d
Kura no informācijām ir slepena? Un cik vēl šādas informācijas ir? Kāds sakars informācijas publiskošanai ar Latvijas Banku?
Senais
S
Būtība ir apstāklī, ka, ja reiz dokuments slepens, tad slepens. Neko darīt. Bet, ja publicē, tad visu, nevis tautu novērtējot par muļķiem, sniegt selektīvu informāciju. Tas ir kvalificējams kā meli, un pat kā puspatiesības publicēšana, kas, kā zināms, ir vēl sliktāk nekā melot. Ja kāds vēl atceras, tad kādam ASV prezidentam draudēja "; vilka pases"saņemšana nevis par miesaskārīgām palaidnībām, bet gan par meliem, ka tā nav bijis, ka nav piekopis netiklību, kas faktiski būtu tikai kundzes kompetencē.
Populists
P
Esmu gatavs "Ļaunā laika" valdībai aizdot nedaudz pirms valsts bankrota.....protams, ķīlai ir jābūt "valsts noslēpumam" .......un kaut kas līdzīgs telekomam vai Latvenergo .... Dievs, dari tā lai Repše nepaņem to cūciņu no Kargina, bet lai paņem to no mani !!!!! Dievs ieklausies ! Vaid tauta, savā zemē, Latvijā Mūsu senčiem dārgā tēvijā. Tai šķēles, šleseri un repšes ļaunu dara Pār tautu nākusi ir zagļu-mošķu vara. Dievs palīdzi ! Dod tautai svētību, dod sacelšanās garu Lai gāztu ļaundarus un nīsto murgu varu. Pār Latviju lai gaišu ceļu saule iet Un ļautu tautai laimē, priekā diet !
riņķī apkārt
r
Vai tad Krauklis kā deputāts nezināja, ka informācija ir slepena? Zināja. Un, ja LB uzstāja, ka šo info nedrīst izpaust, tad nav jēgas par to strīdēties. Rimševica ar oranžajiem reiz strīdējā. Kam izrādijās taisnība, tagad paši to jūtam uz savas ādas. Taisot tādu cirku, Krauklis apzināti kaitēja valstij, cerot ar šādu "spēli" iegūt savai kompānijai kādu lētticīgu balsi vairāk
Bijusi JL biedre
B
TP ir vieniga, kas kaut ko censhas darit, turpreti JL tikai imite darbibu un apsauc TP, ja tie velas sabiedribai ko svarigu pavestit. Kauns, JL!
kretini!
k
Re mums jamaksaa, bet lai runatu atklati, ne! Slepeni dokumenti par kuriem tautai jamaksaa.!
Mākonis
M
Repše negrib aizņemties no M. Tēva bet Krauklis gribētu izkārtot ka kautkas tāds notiktos!!
who cares
w
""Šajā gadījumā parakstītais dokuments, kas arvien ir ierobežotas pieejamības informācija, [...] atšķiras no publiskotās versijas ar diviem atsevišķiem teikumiem un kādas institūcijas pieminēšanas noteiktas procedūras sakarā, kas galīgi nemaina šīs vienošanās garu un saturu," " === TAS BIJA JĀNORĀDA PUBLICĒJOT!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas