Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Repše: ar mani nav grūti sastrādāties, tā ir leģenda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Ar Laventu jau labi satrādājās.Pus latvijas apkāsa.Tāds nopietns vīrs,bet kaut kā klibo ar to vīru un vārdu--100 sievas vienam nabadziņam--kaut kā grūti tādam ticēt,kurš visas sola mīlēt,kamēr nāve mūs šķirs,bet pamet pirms nāves.
morics
m
<a Jautājums kurš grib Boltes kundzes picu, kurš Ozzy? Makss un Morics.
MARKS
M
Jūs pats Repšuk esat dzīvā leģenda,kas ar jums varēs sastrādāties,tam ir jābūt kā tev no marsa.
AB
A
Einar turies , tos TP darbonus no FM -ARA
puķe
p
ceru uz Repši tu esi viens no godīgākajiem un gudrākajiem,tikai nepiemāni tautu,tad tev vairs neviens nepiedos
IncParaac
I
Ja žurnālistu skolotājos paliekam pie Latvijas Universitātes (!) mācību spēkiem - Āvrama Kļockina, Sreipjaunskuga - nodevības ne-kā-das !(pret gorizontaļnij taimaut uc ci-tā-dī-bām?) TAK ! Hipokrāts kā zinādams ļaužu kāri pēc - "gaļa rovītē lai čurkst" - iezvērināja rāmjus saviem Skolniekiem - Ja Tapsi Par Dārgo Zāļu Izplatītāu - Mans Skolnieks Tu Neesi - Zaglis vien! Cunftes Krājumu Zaglis un Nodevējs! 30 sudrabiņi : ārzemju ceļojumu Poļitkovska : Bendiks Mārč uc psihoterapeiti Rullee "Te i Ķiper" ... (viena miesa) Valsts - Bankrota - Priekšā . Žurnālisti Mantro :"Naf par ko balsot! Kra! Krāā!" Cimdars un C° - ausās .
Šampēteris
Š
Repše jau 1988. gadā izcēlās ar lielu drosmi un gaišu galvu citu Vides kluba biedru vidū. Toreiz, tāpat kā šodien, viņš atradās barikāžu pretējā pusē dažai interešu grupai (partijai).
vabolīte
v
IncParaacc, !!Nesapratu...!!! Jūdas tak nodeva savu skolotāju...KĀDS sakars BENDIKAM Un sievai SOLVITAI ar 30 grašiem??
IncParaac
I
30 sudraba naudiņas = Jūdasa alga. Ū-ū žas! Die's pas' ! Srādnieki žunālistikā zina - gan sava darba pienākumu sūtību, gan apjēdz sava darba gala produktu. Un arī risku. Lielu risku! Kuram gan mūrniekam piedāvās nodot cunfti - iemūrējot koka ķieģeļus ēkas ugunsmūrī! Un kuŗjš že to sāx apsvērt:"A može .. tā klusi, klusiņaaam?"(cunftbiedri ar kelllem nooknaps) MārcBendix(kretīnselekcionāraPadomņiex) radoši apspriežas ar sievu/psihoterapeiti ņem "Jaunā Laika" tābrīža Premjerministra Eināra Repšes teikuma sākumu - atmet vidu/beigas - "pienākas" , "nopelnīuši" un re zombējošā mantra = dzemdēta : "KĀ VAR NESOLĪT! KRA! KRAA!"
baranka
b
lai Einaram veicas un tas ka nevar sastrādāties ir žuļiku arguments. Ja cilvēks ir godīgs tad viņš gatavs sastrādātires. Nu ja ir viņš ekstravagants un bija meitu ģēģeris, a tagad ir norimis , jo mazs bērnelis un jauna sieva. kopā ar Dombrovski viņi pamēzīs tos neliešus.
Vientulais vilks
V
Turies EINAR, bus bezgallllllla gruti ,likvidejiet blezu midzenus padomes, neskaitamas agentaturas , stulbos padomniekus izanalizejiet katra darbinieka devumu valllstij.Lai letie miljonari atver makus NEKERATIES PIE MAZAM PENSIJAM,,ZEM iztikas minimuma,,un algam zem 500 LS To es tev saku ka LNNK pirmssakumu biedrs. ESI KOPA AR TAUTU.NO VECBIEDRIEM NESMU viens kas ta doma.
mērglis
m
šis cilveeks nosauc lietas iistajos vaardos , proti ka valstii politiku noteikuši zagļi , protams ka Repšes valdiiba bija kaa irsis bišu stropaa , un taadeeļ arii viņš tika gaazts , toties uz zagļiem un korumpantiem balstiitaa koalīķija izraadiijaas varen stabila un nesagraujama , pamaisiija tik vien kaa globaalaa kriize , kura šoreiz pie vieniem meesliem aizslauciija arii to , veel jau nekas nav beidzies , redziet kas notiek ar portfeļa raustiišanu satiksmes ministrijaa , astoņkaajis negrib padoties , tie kas te REpši apkraamee ar dubļiem , no taas pašas koalīķijas vien ir...
gm
g
Domāju, ka ar Bičevski viņam vajadzētu spētu sastrādāties, jo viņš ir izdarīgs un spējīgs ierēdnis. Ir tikai viens - BET. Abiem vajadzēs distancēties no stereotipiem un uzspiestiem šabloniem. Tas, ka Bičevski saista ar TP automātiski nemazina viņa kā profesionāļa augsto līmeni un darba spējas.
I.B.
I
Cilvēciņi ir tādi, kādi ir... Bet, laikam, ka TIEŠI TĀPĒC, JL valdības nebūs. Nāksies DRŪZMĒTIES RINDĀ pie Šķēles, Lembja u.t.t., lai ATMET KAUT CIK, LAI NENOMIRTU BADĀ. Tā kā- ieņemsim labākās vietas lūgumu rindā! ...kurš pēdējais?
Natālija
N
Vai viņš vēl glezno? Internetā savulaik bija ziņa, ka kāda liela uzņēmuma vadītājs nopircis trīs Repšes gleznas (sievietes ar zaļām sejām vai kas līdzīgs). Atcerējos amerikāņu komēdiju, kur mafijas rēķini tika kārtoti mākslas izsolē, vainīgajiem liekot iegādāties izliktos šedevrus. Asociācijas, nekas vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas