Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Repše: ar Šķēli kopā strādāt ir iespējams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mara
M
Ja Repše var stradat ar cilvēku, par kuru visi zin, ka ir zaglis, bet laimīgi netiek saukts pie kriminālatbildības tikai tapec, ka viņa kabatpartija ir pie varas, tad bīstams valstij ir pats Repše.
TIKAI NE ŠOS IZZADZĒJUS
T
ZAGŠANAS SFĒRAS ATKAL IR SADALĪTAS : GALVENAIS , KAUT AR PLIKU PAKAĻU BET TUVĀK SILEI -BAROTAVAI , KAUT VIENS OTRU UZSKATA PAR IDIOTU UN ZAGLI ,TAGAD VISS OKEY..... KAMPĒJRUKŠI - ĒZEĻAUSIS ATKAL GRIB TIKT PIE SILES - BAROTAVAS , NESEN VIENS SIVĒNS MASKAVĀ TĀ GAUDOJA UN SMILKSTĒJA PIE KREMĻA SIENAS MISKATĒM , KA PAT KREMĻA SAIMNIEKS NEIZTURĒJA UN ATMETA TRAKAJAI KAMPĒJCŪKAI AMATU LATVIJAS BALZĀMĀ ......
Tenis
T
Ar Šķēli ir iespējams sastrādāties.....(Repše) Roka roku mazgā, abas baltas .
bikts
b
Vienkarsi kauns - ka butu atcereties noziegumus, kurus Skele pastradajis pret savu tautu - vai ar to nepietiek, lai Repse - lielais tautas miletajs - atturetos no komplimentiem Skelem.
zigis
z
Naivi domat par Skeles "pareizo virzienu".Atrak ieviesiet PROGRESIVO NODOKLI.Pietiek aplaupit pensionarus.Savu artavu-un to lielako=jadod ari bagatajiem.Tiesam ar labu to nesapratisiet!???!
skuķis
s
Prot, prot..esmu redzējusi. Būtu Tu biežāk skatījusies ziņu pārraides, nevis tikai aktuālāko modes pasaulē, arī būtu pamanījusi..
skuķis
s
Visvairāk Repšē un Dombrovskī es cienu viņu intelektu un izpratni par ētikas normām. Tieši šīs iezīmes iztrūkst lielai daļai citu politiķu, kuri nav spējīgi saprast, ka svarīgus jautājumus var apspriest un risināt arī bez skaļas, bravurīgas lamāšanās un savstarpējas necieņas izrādīšanas vienam pret otru. Tādos cilvēkos pat nevēlēšanās ieklausīties un vēl tie darbi, darbiņi - nedarbiņi.. Vēl es gribētu noskaidrot vienu lietu - kādas sekmes ir bijušas skolā angļu valodas priekšmetā, piemēram, Slakterim, Kamparam?? Varbūt, ka vajadzētu priekšlaicīgi noskaidrot arī pārējo ''politiķu'' sekmes , lai nebūtu kārtējās publiskās izgāšanās ārvalstu kolēģu priekšā?? Galu galā varētu mūsu ''augšgalam'' noorganizēt kārtīgus angļu valodas kursus, ko vajadzētu ar steigu iekļaut nāk.gada budžeta plānā..
Karamba
K
Nevajag nu ļoti pārspīlēt Einara tekstus :) Tehokrātam cipariņam vnk ir simpātiska Andra " sistēmiski loģiskā" pieeja lietām..Un ne vairāk. Kādos nolūkos un kāpēc mākonis atkal pošas pie stūres, tā ir tikai lirika,kas varbūt interesē kādu apm pusotru miljonu pagaidām palikušo, ar savām muļķībām par taisnīgumu, kā iztikt, kā ārstēties.. Svarīgi, ka divi skaitļotāji viens otram klusi ,intuitīvi simpatizē.Kā pūlī divi zin. doktori atrod viens otru pēc brillēm, nebuktētām biksēm ( mūs narcisu gadījumā- pilnīgi pretēji ) un padīvaini apņēmīgas izteiksmes sejā... Cipariņi var plēsties par reizrēķinu.jā..Līdz putām..Bet ,ja abiem rēķins nejauši sakritīs- āmens ir klāt.:)
Bet
B
Repše ir Šķēles melnais zirdziņš kas sašķēla opozīciju un ļāva nostiprināties TP.
I.B.
I
Protams, ka Šķēle ,VIENALGA, darīsko māk, tiklīdz iefīrēsies pie siles. Nu, VAIRS, konkurenti viņu NELAIDĪS! Tas ir TIKAI FARSS, kā daudz kas.
un
u
Tu aizmirsi, ka TP ir koalīcijā. Tiaki nav saprotams, kāpēc TP nevarēja vienkārši izvirzīt Šķēli par ekonomikas ministru. Kāpēc bija vajadzīga cirka cienīga izrāde ar balto zirgu?
rīta zvaigzne
r
kādēļ nepublicējāt manu komentāru?
rīta zvaigzne
r
liekas,ka E.R. nolaidies uz zemes un gatavs ne tikai ārdīt,bet arī radīt.
rīta zvaigzne
r
liekas ,ka A.R. piezemējies.
no Vācijas
n
KURS, KURA NO SIM PARTIJAM IR LATVIESU PATRIOTI? LOTI, LOTI GRIBETU ZINAT ! Kas Latviju ir parvaldijis pedejos 20 gadus? - pedejos 20 gadus Latviju parvaldija TP, TB/LNNK, JL, LCDSP, ZZS Ko sis partijas ir izdarijusas ar Latviju? - iznicinajusas visus uznemumus un razotnes - iznicinajusas tautsaimniecibu - iznicinajusas lauksaimniecibu - iznicinajusas zvejniecibu - piespiedusas emigret simtiem tukstosus Latvijas iedzivotaju - apkrapusas pensionarus un pabalstu sanemejus - pasreiz iznicina medicinu un izglitibu - izveidojusas simtiem tukstosu lielu bezdarbnieku armiju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas