Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Repše atkal uzdod izvērtēt Jaunalksnes sarunu noklausītāju atstādināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
dzeris 30.01.2010 11:50 Tikai mucā augušie vietēji aborigēni nesaprot, ka tas civilizētās valstīs skaitās smags noziegums, it sevišķi, ja tas saistīts ar mēģinājumu aizbāzt muti kādam žurnalistam, kas atmasko korupciju augstākos varas ešelonos. Tikai absolūtu tumsoņa nespēj saprast, ka preses brīvība ir demokrātijas pamatu pamats, un, tikai ar tās palīdzību var nodrošināt varas kontroli no sabiedrības. ______________________________________________ ____________________________ Man visu "atmodas" periodu mājas telefonā bija iemontēts rādioraidītājs par kuru uzzināju tikai kādus 5 gadus atpakaļ......(tai laikā biju LNNK Latvijas padomē, LR Pilsoņu Kongresā...). Starp citu "Jūrmalgeitu" oficiāli ierosināja 20 stundas pirms mēra vēlēšanām, bet sarunas ar KNAB aparatūru (rāciju) nesankcionēti ierakstīja jau 5 dienas pirms mēra vēlēšanām .... Par kuru valsti Tu sapņo? Droši vien salasījies francūža "Mazo princi" ....
Kamparovičs
K
Tas bija laps!Žurnālisti drīkst noklausīties.Vajadzēja tik piebildi-no sorosīdu spārna.Jes!Varu galvot ka NRA žurnālists Krautmanis nedrīkst.Varbūt tu varētu pastāstīt kurā valsts iestādē viņiem ar auss galiņu to arī atļauj darīt?
JL klaķieris
J
Aita tu esi ne Lelle.Jau trīs mēnešus neviens grams kontrobandas Latvijā netiek ievests un nekādas fūras pa latgales ceļiem nebraukā.Ja nu kaut kur kādu cigareti kāds notirgo,tad tas ir vēl Jakāna laikā,pagājušā gada oktobrī vai vēl agrāk ievest,jo mums VIDu vada EINĀRS REPŠE un viņš ir aizliedzis kontrobandas ievešanu Latvijā Punkts!
Lelle
L
Nu cik var malt vienu un to pašu?! Varēja noķert kaut pāris lielās fūres uz Krievijas pierobežas mazajiem ceļiem un paskatīties kas un ko tur vadā(reizēm pat policistu aizsegā!), tad Jakānu ne tika varētu atbrīvot, bet ķurķī iespundēt. JL visa vara rokās, bet kā tādas jēlas klimpas darbojas.
dzeris - who cares
d
Nu jā, pareizāk mbūtru teikt, žurnalisti drīkst iegūt informāciju visur un to publicēt, j tas skar sabiedrības labumu.
who cares
w
Bet noklausītās sarunas bija par kaņepēm.
Nāss
N
Bet cocu jau neviens netin, to iešņauc nāsī.
who cares
w
'Tai narkomānei samaksāja tos 100 tūkstošus par viņas aizkadra sarunu publiskošanu vai nē?" == Nesmīdini tautu. "Narkomāne", kas pat neprot kāsi uztīt :)
who cares
w
:) Tā nu gluži nav, ka žurnālisti drīkst noklausīties privātas sarunas. Žurnālisti drīkst nedaudz vairāk, bet tik tālu viņu tiesības nesniedzas. Atklāto sarunu būtība bija cita - vienas tika noklausītas kriminālizmeklēšanas ietvaros, otru noklausīšanai nebija juridiska pamata - ļautiņi izmantoja dienesta stāvokli un, ja nejaucu, arī viltoja šādus tādus papīrus.
Benis
B
Tikai Repšes demisija glābtu Valsti no tā slimā cilvēka un arī viņa slimā gara,kas ved Valsti uz nekurieni.
dzeris - Kamparovicam
d
Iesaku filmu - "Nācija pret Lariju Flintu", ar V. Harelsonu galvenajā lomā. Tur viss pateikts par preses brīvību, tās lomu demokrātijas stiprināšanā un par to, kāpēc, ņemot vērā sabidrības interešu prioritāti virs politiķu interesēm, žurnalistu nedrīkst sodīt par uzrakstīto un žurnalists drīkst izmantot jebkurus informācijas avotus, pie kam jāatklāj viņam tie nav, izņemot retus gadījumus, kad tiesa liek to izdarīt. Tai filmā viss tas labi izskaidrots ASV tiesas spriedumā,. un tā filma veidota pēc reāliem notikumiem. Varbūt, tad sapratīsi, kāpēc tā ir.
Mumija
M
Nu Jezdakova saturies,tagad saturies,neticu,ka ilgi spēsi izlēkāt figaro šur,figaro tus,kā redzams tavs laiks arī ir pagājis.
dzeris - Kamparovicam
d
Mucā augušajiem skaidroju elementāro - ;žurnalisti drīkst noklausīties politiķu sarunas, jo tas nes sabiedrisko labumu un atmasko korupciju. Tā tas pieņemts visā pasaulē, un to nezināt un nesaprast var tikai pospadomju mazizglītotie aborigēni no Latvijas sūnuciema. Pirms ko komentē, izbāz galvu no mucas un apskati, kas notiek ārpusē. žurnalisti pret politiķiem drīkst atļauties visu vai gandrīz visu, politiķi pret žurnalistiem - neko! Savādāk ir tikai Irānā, Ziemeļkorejā un līdzīgās valstīs.
ES
E
PAREIZI DARA.
Sniper'sEye
S
Krīzes laikā īsti JēLi valstsvīri dara patiesi pamatīgas lietas, lai glābtu valsti! (Juridiski pareiza rīcība, ko varētu veikt daudz mazāki gari) Ministram tā kā netrūktu pamatīgāku darbu, ja būtu idejas un griba. Darbošanās simulācija = JL spilgta izpaume.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas