Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Repše brīdina par tuvošanos pieļaujamā deficīta līmenim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Kuru paligskolu esi beidzis.?
tetris
t
Nu ko tik švaki? Pievieno dramatismu un globālismu: Uzsnidzis rekordliels sniega daudzums Plūdi Jelgavā Aviokatastofā iet bojā Polijas prezidents Globālā finanšu krīze Uzreiz nopietnāk skan. Bet tu - Bijusī Elektroniskās pārvaldes lietu ministre Ina Gudele norāda... bla bla bla... Un jā - TP "labie" darbi tā kautrīgi noklusēti - Slaktetra intervija, Bērnu slimnīca, ātro palīdzību iepirkšana, kukuļdošana Mercedess autobusu iepirkumā, pieķertie Rīgas Domes korumpanti, Jūrmalgeita, digitalizācijas afēra un tā tālāk, kas gan tas ir, salīdzinot ar tik nopietnu parkāpumu kā: Dombrovskis rada komisiju par Vilnīti, tīrie sīkumi.
dzeris - tyh
d
Tev problēmas ar domāšanu un analīzes spējām, nespēj atšķirt būtisko no nebūtiskā, vai arī tā domāšana tev tāda sievišķīgi - emocionala, tā teikt, jūtas valda par prātu, bet, ja esi sieviete, tas ir piedodams.
cony
c
Vienkārši jāpasmaida par muļķīšiem,kam pietiek laika tukšiem sacerējumiem,kur nav ne loģikas,ne idejas, ne faktu un par pašu komentētāju varu teikt ,ka esi gana labs tikai ne priekš viena /good for nathing/
JurisHugo
J
Tas,kas tur stāv rakstīts viss atbilst patiesībai,tie ir izcilākie JL paveiktie darbi tautas labā,vareni gan,lai lai tauta vēl nopietnāk padomā,kad ies pie vēlēšanu urnām.
MS
M
Meli.Pierakstīj Godmaņa un Kalvīša grēkiKaut vai par PVN ,kuru palielināja GODMAN.
kimis
k
Rej, rej krancīt!
Andris, tyh, Jukums...
A
Tādi līdzīgi teksti... ar oranžu auru! Var jau muldēt, bet piesargies, jo pēc tik trakas un nelietīgas muldēšanas, Tev dubultīgi var nākt atpakaļ!
Oma - tyh
O
Nebija pacietība tavu penteri līdz galam izlasīt, bet ceru, ka neesi aizmirsis pieskaitīt, cik reizes viņš apmeklējis tualeti un lietojis valsts tualetes papīru?
jautājums
j
kāpēc nesāk ar ministriju mazināšanu- tādas algas un tik daudzi darbinieki! Ko viņi var tur sadarīt? metiet funkcijas prom un maziniet!!!!
Jukums
J
Augšas piesardzīgi sāk palēnām atzīt to ko apakšas jau sen tāpat zina. Posta apmēri ir šausmīgi, vēlēšanās ko mainīt nav, viss turpinās pēc inerces. Krahs ir neizbēgams. Kas būs pēc tam, nav zināms. Bet ir zināmi tie kuri bija pie varas un postīja, ir zināmi tie kuri ir pie varas pašalaik un neveic nepieciešamās reformas, nemaina nodokļu sistēmu, praksē nerealizē politiķu reālas atbildības principu, neizmeklē ekonomiskos noziegumus. Un pat neatbild uz jautājumiem, ierosinājumiem, priekšlikumiem, neskaidro savu pozīciju, nekomunicē ar sabiedrību.
xxxx
x
mazāk labāk būtu muldējis ,lai nekaitinātu tautu.
Andris
A
cony 17:46 ...Repše...Viņam nav problēmu ne ar ...Tauta novērtēs pēc nopelniem... ----------------------------------- Novērtēs gan! Jo galvenais viņam nav problēmu ar kaunu - ne vācot no pensionāriem ziedojumus, ne tos apmuļķojot pirms vēlēšanām un aplaupot uzreiz nākamajā dienā pēc tām.
cony
c
Repše ir viens no vislabākajiem Latvijā zināmiem politiķiem.Viņam nav problēmu ne ar kompetenci,ne ar atbildību,ne ar koleģialitāti.Labu veiksmi un veselību nostrādāt Valdībā līdz vēlēšanām un lūdzu viņu kandidēt arī saeima deputātu kandidātu sarakstā.Tauta novērtēs pēc nopelniem.
fiksais
f
BELOKOŅA UN REPŠES IEGULDĪJUMU PĀRVALDES SABIEDRĪBA AS K.Valdemāra 21, Rīga, LV-1010, vēvēvēglobal1investpunktslv... Mums ir paveicies. Mums ir labs finanšu ministrs! PS. Kāds sakars Kirgizstānas gāztajam prezidentam ar šo kompāniju? Naudas atmazgāšana?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas