Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše: disciplinārsods Jakānam nebūs saistīts ar atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmītis
K
200-300 miljoniem
Kurmītis
K
Vai, betiņ! Sen nebiji dzirdēta! “Malacis” repše ir nebūt ne pirmo reizi. Viņš ik pa brīdim izstrādā kādu “malacību”, par kuru tikai pēcāk ir jāmaksā pensionāriem un citiem nodokļu maksātājiem. Un tā “apspēlēšana” viņam parasti beidzas ar to, ka uzmet sev uz kājas kādu akmens bluķi un tad pikti sēkdams meklē tuvākos krūmus ! … :))) Tici man. Tā būs arī šoreiz. Pirmais zvaniņš (kapa) jau nozvanīja. Pašavaldības JAU prasa valdībai – jēlā laika valdībai - kompensāciju par neieņemtajiem IIN miljoniem, kurus ar Jakāna apkarošanu aizņemtais dīvainītis bija sazīmējis un sasolījis Valūtas Fondam. Jau PIRMĀ viņa prognoze – pie tam tā visvienkāršākā – IENĀKUMU nodoklis, kuru ir taču zināms, cik cilvēku saņem algas, cik darba vietu ir un būs pēc mēneša, diviem, trim … jau šis pirmais viselementārākais šāviens ir aizgājis pēc piena … ko tur runāt tad par pārējiem – automašīnu nodokļiem, PVN, akcīzes un citiem, kurus prognozēt un paredzēt ir desmitkārt grūtāk nekā pensionāriem izmaksājamo pabalstu aprēķini … Kā tev šķiet, ko šodien domā SVF cirīši, lasot šo informāciju ? Laikam priecājas, ka mums valstī ir tāds dūšīgs Finanšu ministrs ?? Un kā tev šķiet – kur atradīsies jēlā laika reitingi rudenī, kad atklāsies, ka “diženā finansista malacība” prasa VĒL papildus samazināt budžetu par kādiem 200-3000 miljoniem papildus pie jau paredzētajiem, jo budžeta ieņēmumu prognoze ta nepildās … ļaudis nevēlas maksāt repšes sazīmētos nodokļus un nedz “spējīgās” Jezdakovas nedz “talantīgā” jaunpupa klases biedra vadītais VID-s nespēj iekasēt tik, cik dīvainītis bija nosapņojis … :)
beta
b
Malacis, Repše! Apspēlēja posta partiju šoreiz virtuozi. Galvenais bija neitralizēt Jakanu, kas sekmīgi izdarīts. Lai tagad raksta stratēgijas... būs ko uz nagliņas uzspraust... :) Posta partija man patreiz atgādina veco kobru, kas sargā nevienam nevajadzīgus dārgumus (mākoņos) no Maugļa - kapuci piepūtusi un asti vēl tirina, bet indes zobs ta izžuvis... :) Ipaši labi tas redzams pēc komentāriem... :)))
Sviests
S
Vajag pelnīt..., bet dažiem jau nav prātiņa kā to izdarīt, tikai cipari acīs - matemātiski, nevis ekanomiski. Ja ekanomika balstās uz matemātiku, tas nenozīmē, ka tā ir matemātika... Šim ļaunajam laikam jau pastāv tikai divi viedokļi, viens strīpains un otrs, da jeb kāds - nepareizs,,, Vai esi dzirdējis, ka eiropas valstīs griež algas? Kāpēc tur vis ir lētāks, bet algas stipri lielākas? Elementāri...pareiza nodokļu politika, kas ieinteresē maksāt nodokļus, nevis to slēpt.
Lai jau trako
L
Ko tad vel oranžajiem kretīniem atliek kā trakot komentāros,valdībā vairs tā pat galvā neņem Šķēle novecojis un biznes neiet,reitingi pilnīgā dir..ā un nekādu cerību uzlabot -atliek vienīgi gānīties un trakot.
oranžos nah....i
o
Visus oranžos noslīcināt Daugavā.
idiots nevis pretpols
i
Cik stulbam daunim jābūt lai uzrakstītu tādus murgus.Ko Šķēle radija ?-darbavietas? Tu esi slims idiotisma paraugs cerams ka tevi nekad neizlaidīs no trakomājas.
kurmīti kurmīti
k
Cik var līst pa TP ānu..u? Laikam jau oranžie labi piķo par tādiem Gēbelsa murgiem.Ja visu laiku tupējis tp pēcpus.. un akli klausa saimnieka komandas tad sanāk tādi vēmeļi kā tavi skricelējumi.
Dīzels
D
Kam iesaki atņemt? Ja neceļ nodokļus nozīmē , kad ir kādam jāatņem. Kam?
Jānis
J
Laikam akcijas nepērk, ka jūs te tā vilojaties un špricējat pret vēju.
Sviests
S
Prieks, ka daudziem ir krasi mainījušās domas par svītraino slimnieku un viņa apvienību, izskatās, ka atrāk JL nokļus mēslainē nekā TP:))) Gudrīšiem par ēnu ekonomiku: tā tiešām palielinās un būs vēl lielāka un tikai pateicoties pašreizējiem nodokļu palielinājumiem un nemākulīgai valdībai. Un nevajag vainot te partijas, vai tas būtu TP vai JL, runa ir par personālijām.
Dīzels
D
Labs Repšes manevrs. Ne viens jau no tiem puišiem sākot ar Jakānu nav tik dumji lai atstātu diega galus , , lai varētu ko piešūt. Ar viena Jakāna atlaišanu nepietiks lai uzlabotu VID darbu vel jau ir darāmā daudz. Bet virziens ir pareizs.
dzeris
d
STarp citu, aizņēmāss Slakteris ar Godmani, jēlajiem uzticējas tikai atdod. Tā ka ar pretenzijām - pie tiem. Jēlie tikai spiesti izstrēbt tās ziepes ko savārīja iepriekšējie, tiešām nav skaidrs?
Riebj jēlie
R
Stulbā pubertāte! Pieņemsim, ka esam tur, kur esam! Bet tagad ir jātiek galā. izejot no šodienas stāvoklā! Ko tad jūs, jēlie, liekat priekšā- AIZŅEMTIES, GRIEZT,GRIEZT JEBKO- algas, darba vietas, pensijas, amatus utt. UN ATZĪT TIKAI SAVU "NU KĀ VAR NESOLĪT" !
dzeris
d
Vispār jau, ar ko es strīdos? Ar TP pajoliņiem vai līdzīgajiem, kuriem intelekts līdzinās TP vidējam, t.i. apmēram vieglas debilitātes līmenī? Tak pierādiet viens otram, cik laba TP, beigas jums tik un tā, ar jūsu 3% reitingu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas