Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Repše: ERAB kļūšana par "Parex" akcionāru ir apliecinājums bankas potenciālam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pegasžokejs
p
Amerikāņi savu piramīdkonstruktoru Medofu notiesāja ar mūža valsts maizi aiz restēm.Kad tiesāsim savus Medofus un viņu iebarotos izpalīgus tikt pie tautas sarūpētiem 300tūkstoš mēnešprocentiem?
rabarbers
r
A sanāk tā, ka valsts par saviem 75% ir samaksājusi vai nu 190 mil vai 140 mil (bez subordinētā). Tas nozīmē, ka valsts par 25% maksāja vai nu 60 mil vai 45 mil ... laikam godīgi
rabarbers
r
Kas tad ir tā pozitīvā pieredze? Zaudējumi no dalības Rīgas Komercbankas pamatkapitālā? :)
abc
a
ekspert! kas tur pozitīvs? pozitīvs būtu, tad ja ERAB paņemtu to banku tāda kāda ir, tagad viņi tur paņem pensionāriem, skolotājiem, slimnīcā mums visiem atņemto naudu, tos simtus miljonu, kas šajā "melnajā caurumā" ir sagrūsti iekšā.
Senais
S
Kā tad. Atkal vecā dziesma, ka šie no tiem Rietumiem zin ko dara. Ja kāda slavena banka, kas 2008 gadā no 18-27 janvārim pamanījās zaudēt 10 miljardus eiro , kādu mēnesi pirms tam pirktu kaut ko no mums, tad arī tas būtu kāds pozitīvs signāls?
eksperts
e
beidzot kada pozitiva zina. Starptautiska speletaja ienaksana banka ir liels sasniegums, tas nozime ,ka banku vares pardod daudz atraka laika, neka planots. Un Valdiba dabus atpakal naudu.
tāpēc
t
TP psiho krieviem būs jāatdod Eiropai nauda
fausts
f
tik virspusējs info,ka saprot īsti tikai zinātāji.KO tas mums dod? Vai nerunāja ,ka pārdos to nešpetno banku?
pumpum
p
šķiet pavasarī MK pielēma 165 miljonus pamatkapitālā ieguldīt, līdz šim laikam kaut kur 140 ar astīti ir ielikti. acīmredzot runa ir par starpību
prihvatizacejas agenture
p
un kārtējais debesbraukšanas projekccs - mazlietoto zobu balstāmo, ausu tīrāmo, prežu un higienisko pakešu izpārdošana ! ( Ar - PROTAMA LIETA - bonusu - agentu garantētu pārlepno dziedlatviešu klaušu darbu daudzu gadu un paaudžu garumā - kancelman-bickelman riben-godmen-tropelman slepenajā protokolā )
No malas
N
Lai ERAB kaa akcionars beidzot izmet K&K araa no sis bankas, citadi tie atkal nosmels visus miljonus. Un kas tas par teicienu "pēc atlikušā bankas pamatkapitāla palielināšanas" ? Atkal valstij jagruz ieksaa????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas