Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše ielec auto un neatbild žurnālistam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karmena
k
nav ko uzmākties !
oze
o
Bravo Repšes kungam par nenolaišanos dzeltenās preses vanniņā . Kā tur teica Alvis Hermanis?
Auns.
A
Vai jūs visi ari esat auni ,ka domājat ,ka šis iedomīgais kungs ielaidīsies ar kādu sarunās kurš ieņem zemāku posteni par viņa patreizējo sēdekli. ?????????????
Zhurnaļugisms
Z
Es arī tādiem žurnaļugām neatbildētu, kas spējīgi tik tukšu sižetu salipināt. ... un incanti vai pašas Dienas žurnaļugām ir kautkāds savs viedoklis? Visa Dienas vietnes ievadlapa sastāv no vakar- un aizvakardienas tv raidījumu pārstāstījumiem
haha
h
Repše ielec auto un neatbild žurnālistam... Vajadzēja atbildēt! Vai tad nav redzējis kā Kličko atbild tiem, kas pienāk pārāk tuvu... :-)
hihi
h
Varējāt par to Šķēles firmu paprasīt Zatleram vai Dombrovskim.... Būtu iespaidīgāk...:-))
Buba
B
.Neaizstāvot Marsieša DĪVAINOS gājienus, par apsardzes izvēli tomēr vajadzētu intervēt valsts sekretāru oranžo Bičevski Varbūt vēlreiz uzmanīgi noklausieties pagājušajā rudenī interviju ar Repši par AVE LAT, - nekādu APGALVOJUMU par līguma laušanu, tikai iespējamība
sirdī latgalietis
s
Jūs esat mēslu čupas balss ne tautas,jo tautai prioritāte ir bērni,veci,nespēcīgi cilvēki un ražens darbs. Valsts no tā nabadzīgāka nepalika,kad valsts ministre Linda Mūrniece pa ceļam savā dienesta mašīnā paveda savus bērnus.
tie nav žurnālisti
t
Nekā personīga, kas savos "objektīvajos" raidījumos ar saldkaislu baudu stāsta cik citi ir slikti, bet paši, kā izrādās, ir vienas partijas nopirkti korumpēti narkomāni ar kroplām dvēselītēm
Terorists
T
Un Mesija pameta savus labdarus ielecot uguns ratos lai uzbrauktu kalnā kā pravietis ĒZAJA. .Nu lūk ,,Vienotība"nodevāt savu mesiju un nu šis apvainojās,nozēloja grēkus un pievienojās LABLATVIEŠIEM. Un ja kāds man te grib iestāstīt kad līgumus nevar laust ir vienkārši sakot 1.klases skolnieks.
Trigger
T
Repšem Ls 940 000 parāds. Jāatstrādā. Kur liksies? Nekandidējot tieši listē jāpiespiež Dombrovski pēc atkārtotas iekļūšanas premjeros vilkt Repši lidzi par finansu ministru, parāds uzlicis lielus pienākumus, un ātra skriešana, mukšana šiem pienākumiem palīdz.
Vientulais vilks
V
Udens galva,ieguldi savu naudu nekustamos ipasumos un akcijas ,tad tev nebus javaimana.Bumbiergalva SMITS IZVEIDOJA PARLAMENTARO KOMISIJU ,PAGARINAJA UN NEKO NELIKUMIGU NEATRADA,Toties BLEZI no tp vel nav atmaksajusi nelikumigi sanemto naudu no pagajusam velesanam. VISA varza noPLLir BLEZU bars
Vientulais vilks
V
JA nedraudzejas ar galvu tad ir jazaude.
Skaidrojums
S
Kikija fiziski nevar būt biznesmene, viņa var būt tikai biznesvumene.
mjā
m
tas taču labi, vismaz kāds apsargā naudu, lai JL datboņi pa kluso neaiznes vakarā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:

Dombrovskis skaidrojas par Repši: nerunā ar presi, jo nekandidē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas