Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Repše ierosina disciplinārlietu arī pret VID vadītāju Jakānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mudaks
m
Lai tas Repše iet un nošaujas,bet Jakānu ,lai liek mierā,jo tā ,kā ir strādājis un vadījis šo lielo iestādi nav varējis neviens,lai Jakānam laba veselība un stiprs gars.
duraks
d
Sūdīgi tev ,Zigīt, varbūt tu ar pārlec no JL oranžajos,mierīgāk gulēsi!
Otomārs
O
Vai šis ''neatkarīgais rīkļurāvējs''spētu arī no Knāba JURAŠA izraut nodokļus,vai tikai no jūsu pieminētajiem jums nepatīkajiem cilvēkiem?Bet varbūt tomēr sorozīdu spārnu tomēr likt mierā,jo viņi domā par tautu,neminēšu kuru!
zigis
z
Traki ir tas,ka Jakanu laikam nav iespejams likumigi atlaist,ko vajadzeja jau sen izdarit par visam darbibam ap Vaskevicu.Musu stulbie likumi,kas lauj TP darbibas nesodit.
jupis
j
Targash paliek targash. Labi ir tik ilgi kamēr kādu var apčakarēt. Kad lietas neiet, tad meklē vainīgos un sola kulaka uguni pa kreiso žaunu!
targash
t
Mēs paši esam darījuši daudzas muļķības un turpinam darīt. Lūk, Kampars skraida pa privātām bankām klanīdamies. Un paskatoties un salīdzinot izsniegto kredītu skaitu, viss kļūst skaidrs. Burbuli pūta svensoni un nav jēgas to noliegt.
Ērglis
Ē
Mēs paši izkropļojām mūsu ekonomiku, sākot no 1995. gada. Es cerēju, ka tu vismaz neesi kā krievs, kas tradicionāli meklē vainīgos tur ārā. Jo tā ir vieglāk psiholoģiskajā ziņā. Bet tas neko absolūti nemaina reālajā situācijā.
klusais
k
Man vairāk gan gadu , gan mīļākās. Par Sudrabu stāsts bij saistībā ar darbu FM ; valsts kasi ; lēmumu pašvaldības līdzekļus glabāt privātbankā; darbu aizejot no FM; privātām attiecībām ,kas varbūt ļāva veikt šādus naudas līdzekļu pārgrupēšanas manevrus. Par gadiem - varbūt šī sieviete izskatās uz 35 , tapēc arī pieklajīgi norādīju ,ka 40 + ( 43) .
īsi un skaidri
ī
Uzskatu, ka tādiem NEKVALITATĪVU lēmumu fabricētājiem kā Jakāns un Zaļūksnis nav vietas valsts iestādē - VID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
un
u
Nezinu, kā tas tantuks, bet tu esi klaču bāba, klusais. Aksioma. 40 gadi, mīļākais, bet perfektais - tas tu. Tev ne 40 gadu, ne mīļākās.
klusais
k
Tas jau nebij nekāds jaunums - Sudrabas mīļākais tad bija Valsts kases priekšnieks , tas ar strādā Parexā. Tas tantuks ( kaut gan ir nedaudz pāri 40 ) ne tuvu nav tik perfekts kā mālējās tagad - tas arī kaut kādā ziņā izskaudro to ,ka VK izceļas ar visādiem paziņojumiem par nelikumībām , bet reāli nevienam nekas nav - tukša muca tālu skan.
Mari
M
Lai Dievs staav klaat Repsem, lai izdodas to midzeni iztiiriit, mees par tevi Einaar!
Berta
B
Pieņemiet citus likumus, jaunus noteikumus... un gan Vida kadri sēdēs, ... = Lūk, tieši par IESPĒJU pieņemt tos jaunos likumus arī runāsim: lai to izdarītu, vispirms ir vajadzīga CITA saeima, nevis TP kabatas balsotāji. Pagaidām jāprot operēt ar tiem pašiem esošajiem likumiem, kuriem dažam labam nav ne vainas. Ja Repšem ir laba juristu komanda, tad viss būs o.k.
targash
t
Nebija konkurents nekustamā īpašuma burbuļa pūšanā. Un vispār svensonus vajag iebradāt dubļos par izkropļoto ekonomiku.
Eino
E
beidzot shēma izdevās- uzdodu atlaist ''negodīgos'', pēs tam atlaižu atlaidēju! Eino - rullee!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas