Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše: komisija Jakāna rīcībā konstatēja disciplinārpārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stratēģis
s
>zutis Krieviem ir sakāmvārds: "Ienākot cilvēkam telpā, par viņu norāda viņa apģērbs, bet izejot - par viņa prātu" - "Pro čeloveka sudjat po odježde po prihodu, pro umu - po uhodu " - apmēram tā! Vai tad "nothing special" prāta spējas var salīdzināt ar Repšes prāta spējām un zināšanām?
stratēģis
s
Nebūtu Jakāns VID vadītā, nebūtu jāaizņemās nauda no pensionāriem! Vai tad nav beidzot kādam skaidra sistēma? Lieciet mieru Valdim DOMBROVSKIM un Eināram REPŠEM!
Zutis
Z
Ej tak tu strīpainais grinča ieskrieties ,tikai vispirms atmaksā penšiem nozagto naudu.
pensionāre
p
KAS VALSTI NOVEDA LĪDZ KRĪZEI! KURA PARTIJA VALDĪJA TREKNAJOS GADOS!VELTI TE AIZSKART REPŠES KUNGU UN JAUNO LAIKU!PAŠI IEVĒLĒJĀM, TAD NAV KO ČĪKSTĒT UN VAINU UZVELT REPŠES KUNGAM! LATVIJA VAR PRIECĀTIES, KA IR STARP BLĒŽIEM UN NAUDAS KĀRIEM MINISTRI, KAS ĪSĀ LAIKĀ SPĒJ LATVIJU IZNEST GAISMĀ! PALDIES DOMBROVSKA KUNGAM!
jupis
j
Paldies, ka Jūs loģiski atbildējāt uz to par ko daži šeit komentāros izmantojot "copy"un "paste" ārdās uz nebēdu,kaut gan runa rakstā ir par pavisām citām lietām!
Tutenis
T
Un nav jau dūmu bez uguns. Viena lieta - kas ir skaidri redzams un zināms, cita - ko var pierādīt. Un komisijā arī ir cilvēki, un valsts ir maziņa - viens otru pazīst u.t.t., tālāk neskaidrošu.
nezinītis
n
Būtu vēlami plašāki paskaidrojumi kāpēc TP un, pēc komentāriem spriežot, viņu atbalstītāji ar tādu sparu iestājas par viena ierēdņa atstāšanu amatā.
agd
a
Satversmes tiesa atzina likumu par antikonstitucionālu. Šādi gadījumi ir bijuši un būs desmitiem - normas ir pretrunīgas, pie tam klāt nāk arī pašas Satversmes tiesas "radošais" noskaņojums interpretācijā. Valdības uzdevums ir kļūdu novērst, ko Repše un Augulis jau dara. Cita lieta - vai pagājušā gada jūnijā nevarēja nojaust, ka minētais likums ir antikonstitucionāls? Varēja, taču bija juristi, kas "atspērušies" stāstīja, ka tā drīkst. Piemēram, TP ministra Segliņa vadītā Tieslietu ministrija sniedza tādu atzinumu valdības sēdē un Saeimas Juridiskais birojs arī. Oligarhu ieceltais tiesībsargs vispār klusēja kā partizāns. Ko šādā situācijā darīt premjeram un finanšu ministram, kad situācija deg (budžets bija jāgroza iespējami ātri), risinājums ir piedāvāts (nepatīkams, bet citas izvēles neredzēja) un juristi saka, ka nav pretrunā konstitūcijai?
agd
a
2004. gada 14. jūlijā Jakānu iecēla amatā. Premjers bija Emsis un finanšu ministrs - Spurdziņš.
ha..ha
h
...es arī tagad ''NEĶĒRCU""!!!!!!!!!!..un neaizstāvu ne tur kādus jakāniņus ..ne repsēnus!!!..tikai mērauklai jābūt vienādai!!! arī jūsu tik mīlētajiem JPistiem ..kas tas par sodītāju kurš pat VALSTS KONSTITŪCIJU NEIEVĒRO!!!???..p.s. ja kas es neatbalstu ne TPistus..ne JPistus!!!..ne kādus citus no ''100 gudrajām galvām!!!!"''..un protams ka PVN 21% ..bija sasteigta..nepārdomāta..un vai ie nesusi labumu valstij(ienākumu ziņā)..ļoti šaubos!!!
gudriniece
g
Bet Repše resnāks nepaliek...... aizdomīgi nepakļaujas kolektīvajam Saemas garam...
Buba
B
Šamam kakānam arī baigi derētu strīpains uzvalks ( ne ādas, toties uz kroņa rēķina).
Terorists
T
Bet drīz Jakāna bīdītāji konstatēs Marsa Eināra darbībās pārkāpumus un ņems un grūti sūro Eināra darbu iemetīs mizukastē un Jakānu atjaunos amatā. Un vēl piedevām piedzīs par labu moceklim kompensāciju par dīkstāvi un morālām ciešanām ko šamējam nācās pārciest no citplanētieša Eināra.
zane
z
Kāpēc neķērci, kad pagājušā Jaungada (2009.) naktī vajadzēja pārprogrammēt visus kases aparātus uz 21% PVN? Beidziet vienreiz muļķi laist! Tie, kas nemaksāja nodokļus - tie tos nemaksās, lai arī kāda likme būtu. Un Jakānu, kurš ir (bija) nodokļu iekasēšanas iestādes galvenā persona un atļaujas vāvuļot, ka tādus vai šitādus nodokļus nevarēs iekasēt un viņam jau ir zināms, kā uzņēmēji tos varēs apiet - tādu vadītāju tiešām ar mietu vajadzētu nekavējoši patriekt no VID uz mūžīgiem laikiem. Katrā iestādē sēž kāds maziņš Napoleoniņš, kurš ir tik neaizskarams, tik neaizstājams, tik..... Un šitiem Jakāna aizstāvjiem vajadzētu paklusēt, jo bezgalīgās vaimanas, cik valstī slikti - liecina par nespēju izvērtēt - kāpēc tā ir noticis.
Repšuks
R
Einār paskaties spoguli un tu ieraudzīsi likumpārkāpēju, ākstu un solījumu nepildītāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas