Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Repše: ministrijām var nākties veikt izdevumu samazinājumu par 40%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Sveiks! Jā, Jums var tikai piekrist, Repše darīja, ko viņam lika, bez sirdsapziņas pārmetumiem :)))
Senais>.zvirbulēnam
S
Sveiks! Šis, sīkais kompleksu mudinātais subjekts nav tāda mēroga dēmons. Viņš ir viens no...
zvirbulēns
z
Ko sliktu īsti Repše ir izdarījis valststij? ----------- Repše: 1. Naudas reforma, LB politika, lai Dieviņš nogrābstās - viss nepareizi, izputināti cilvēku uzkrājumi, nobloķētas Latvijas iespējas eksportēt preces. 2. G- 24 kredīti, visi neatgūtie kredīti, Repšes tiešs nopelns. 3. LB algu politika, tīrās šausmas, vēl tagad Rimšēvičs peldas Repšes algās. 4. Pre,jerēšanas šausmas. P.S. Īsāki sakot, es nezinu otru, kurš Latvijai būtu nodarījis tik lielu ļaunumu.
tiešām
t
Nebija nabaga Repšem pieejami valsts līdzekļi sava biznesa stutēšanai kā Dižajam Kampējam ar svītu! Ko sliktu īsti Repše ir izdarījis valststij? Vai ta jau tālajā 2002. gadā Repše nerunāja par taupību un racionālu līdzekļu izlietošanu? Kāpēc Zvirbulim nerūp īstenie daudzgadīgie valsts izzadzēji? Var jau būt, ka Repše izrādīsies tāds pats siles brālis kā mūsu kretīni, to rādīs laiks. Bet pagaidām neredzu neko ko Repšem pārmest. (privātā dzīve laikam gan neatšķiras no mūsu pārējo politiķu dzīves)
Tāuntā
T
Latvijas Tauta īpaši nemanītu arī ja ministrijas un Valsts Aģentūras samazinātu par 90%. Varbūt dzīve kļūtu sakarīgāka. "The Lord's Prayer is 66 words, the Gettysburg Address is 286 words, there are 1,322 words in the Declaration of Independence, but government regulations on the sale of cabbage total 26,911 words."
zvirbulēns
z
Jā, kā grimt un iegrimt parādos Repše zin labi, pats nogrimis ašs līdz miljonam, jā kaut kadam Belakoņam parādā mūsu finansu ministrs :)))
Finks
F
....nevaru pateikt kā tas notiks, bet iejauksies ārzemes un tad tie tautas apzadzēji muks uz ārzemēm, bet viņus izdos atpakaļ tiesāšanai un viņiem tiks noņemts viss sazagtais, tad Latvijā sāksies uzplaukums..." Tas laiks tuvojas, tikai kur ir mūsu tautas varoņi, kuri pirmie ķersies klāt šiem valsts izlaupītājiem un bandītiem??? Mēs visi taču tos kretīnus zinam....laiks sākst represijas pret šitiem bandītiem. Ofšoros un ārzonu kontos guļ noslēpti miljardi, kas pienākas tautai... Repše, Dombrovski, uz priekšu!!! Kļūstiet par tautas glābējiem un varoņiem!!!
Lelle
L
Katra diena ko valdība nomuļļā neveicot valsts pārvaldes reformu, nes milzīgus zaudējumus, jo šī nauda tiek tērēta pilnīgi veltīgi un tā nenonāk līdz uzņēmjiem, kas ir reālie naudas pelnītāji, darba vietu nodrošinātāji un valsts maciņa pildītāji. Gribu gan redzēt kā JL esot vienā koalīcijā ar šīs valsts izzadzējiem un korumpantiem, kuri visu laiku ir darbojušies pretēji tautas interesēm, tagad varēs veikt kardinālas reformas un ierobežot šito parazītu patvaļu! JL bija jāstāv opozīcijas pozīcijās un jāpieprasa tam pelēkajam pils trusim šitās Saeimas padzīšana, pie tam ar steigu jāpieņem likums, ka šitie korumpētie visu līmeņu parazīti nekad nevarētu atgriezties valsts pārvaldē.
bankrotejusi valsts
b
Kada te saja valsti revolucija - ieveles tos pasus zaglus un lidejus, ko ieprieks. Un sajegas par godu, principiem, tevzemes milestibu nav ne valsts izzadzejiem, ne apzagtajiem, diemzel
?
?
Kretīnu valdība! Samaziniet līdz pašizmaksai dabasgāzes cenas, Latvenergo un Lattelekom pakalpojumu cenas iedzīvotājiem. Lai šie uzņēmumi strādā krīzes laikā bez peļņas. Samaziniet par 40% algas visādās padomēs un valsts uzņēmumu vadītāju algas! Jau tagad ārzemju eksperti ir šokā par mūsu valdības taktiku un vienīgā viņu prognoze ir revolūcija un trakāka kā 1905.gadā. Jau tagad noziedzība sit augstu vilni. Kas notiks, ja algas vēl tiks samazinātas un augs bezdarbnieku rindas?!
Grieta
G
jap... tas tiesa
lv
l
reāli bail paliek par sevi, gimeni un valsti. Pilnigi nekadu ceribu...
Grieta
G
turklāt - man ir tāda aizdoma, ka vēlāk izrādīsies, ka vajag nogriezt vēl 20%, un vēl... a varbūt tā teikt vispār - nu nemaksāt vairs nevienam naudu, taupīt... nu lata stabilitāte taču ir vissvarīgākais uzdevums šai valstī. nu tad arī stabili katrs pieturam to latu, kas ir mūsu ekonomikas mērs. ieliekam rāmītī un piesprauža pie sienas, lai bērniem var teikt - kādreiz šajā valstī bija nauda, tai bija vērtība, jo bija ekonomika!
Grieta
G
... nu, ja taa padomaa - uzņēmums šitādos gadījumos pasludina vai nu maksātnespēju vai ātri vien bankrotē... lai vēl glābtu, kas glābjas. a visi jau līdz šim teica, ka valsts ir jāvada kā uzņēmums, ne? vot i - kā teiktu krieviski - dokotjiļis! ...vispār man ir ļoti, ļoti bēdīgi un īstenībā ir liels kauns... nu kas mēs kaut kādi luņi esam, vai? nu kas tas ir? vai tiešām neviena saprātīga cilvēka? vai tiešām visi saprātīgie jau aizbraukuši?
pilsonis
p
Ar nosacijumu, ka ministru algas bus ne augstakas (ar visam piemaksam, komandejuma maksam) virs Ls.400/menesi, Saeimas deputatu algas Ls, 300/menesi, citadi tadi plani kadi ir paredzami nav realizejami ne fiziski, ne morali, ja jau visiem ir jsavelk jostas tad visiem un ir jasak no augsgala. Ieteikums, nekada gadijuma prezidentus esoso, bijusos un nakosos nenodrosinat ar valsst dzivokliem, kalpiem, ko bauda Rumpitis, Freiberga. Rumpisa un Freibergas dzivokli ir jaizpardod izsole un si nauda ir jaieskaita valsts budzeta. freibergai, Rumpitim vajadzeja pasiem prasties un atstat dzivoklus,kurus vini ir sanemusi no politskajam partijam ka kukuli, jo katram Latvija siedzivotajam ir jarupejas par savu dzives telpu un sadzives apstakliem, ja vien nav garigi slimi, fiziski nespejigi. Ir javeic likumu revizija, kuros, pedejos 18 gados, valdosa klike ir iestradajusi savas intereses dazada veida privlegijas. Ka pirmo likumu ir jatcel ar ta stasanas speka dienu "Par diplomatu izdienas pensijam", kuru izlaobeja S.kalniete un M.Riesktins kad valsti vadija TP, ZZS, LC/LPP meris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas