Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Repše neatbalsta paša parakstītos priekšlikumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nu grozies kā gribi, bet pakaļa kā pakaļā tā pakaļā...
Es
E
Štrunts par priekšlikumiem. Ir viens matemātisks jautājums, kā likvidējot cilvēku ienākumus būs iespēja iegūt ienākumus valstij??? Vai tad vēl kāds spēs ko maksāt vai pirkt??? No kurienes radīsies ienākumi valstij??? Šo un to strauji apgrieza jau pagājušā gada beigās un tad šogad nokonstatēja ka arī ienākumu daļa sarukusi... Vai tagd nebūs tas pats??? Izdevumus mazinot jau arī samazinās tā otra tā ieņēmumu puse... un čiks vien būs no tā visa....
babū
b
tas ir atmiņas zudums.
Jānis
J
Progresīvo nodokli labi ja varēs iekasēt no valsts pārvaldē strādājošiem. Privāto kompāniju lielo algu īpašnieki pārformēs algas uz mazākām. Nedomāju, ka patreiz ir prātīgi grozīt jebkādus nodokļus, lai nebūtu jāstreso tā jau grūtībās nonākušajiem uzņēmējiem. Samaziniet taču vienreiz to uzblīdušo valsts pārvaldi, kuru mēs vairs nespējam un ar negribam pavilkt. Visās valsts iestādēs vadošo darbinieku algas, kuras pārsniedz 1000 Ls nepieciešams samazināt uz šo līmeni. Tie, kuri nevēlas par tādu algu kvalitatīvi strādāt- lai meklē labākas algas iespējas privātā sektorā. Valsts kapitāldaļu uzņēmumos atstāt padomē tikai vienu valsts pilnvarnieku ar algu līdz 1000 ls. Likvidēt neskaitāmās aģentūras.
AIAIAI
A
Stop, dividendes ir Uzņēmuma peļņa, kas jau aplikta ar 15% nodokli un tas tiek maksāts katru mēnesi, kā var aplikt summu ar nodokli 2 reiz/
Georgijs
G
Smieklīgi šo visu lasīt.... "Iet ielās" "Atlaist saimu" "Repše nojūdzās" - neko citu izdomāt nesanāk? Varbūt pārmaiņas pēc podomāt ar galvu? Ielās neviens neies un punkts, nav ko bļaustīties. Pat ja ies - padziedās un pa mājām! Saimu atlaist? Kas tad nāks tās vietā? Kas gribēs pārņemt valsti, kas atrodas tik dziļi sū*os? Repši visi ienīst tāpēc, ka tikai viņš spēj pieņemt tik nepopulārus lēmumus. Neko nesaku, viņš ir nenormāls, bet tomēr cerams, ka pats saprot ko dara... Latvijā sāksies augšupeja tikai tad, kad būs sasniegts dibens (un, protams, tad, kad problēmas beigsies attīstītākajās valstīs). Ja budžets netiks nogriezts un nauda no SVF neienāks, visdrīzāk jau pēc pāris mēnešiem nebūs ar ko maksāt pensijas un pabalstus vispār. Ko tad Jūs teiksiet? Meklēsiet vainīgos? Pat ja atradīsiet, kas tālāk? Ar ko aizdevumu atdot? Bez savas ražošanas un lauksaimniecības viegli nebūs... Nu ko, glabāsim visas Eiropas atkritumus! Labi ja ne radiaktīvus, bet kas to lai zin... Vēl variants - kkādas raķetes pie robežas ar Krieviju atļausim salikt! Kāpēc ne? Toties parādu norakstīs! Bet par to domāsim vēlāk! Lai cik skarbi nebūtu atzīt, Latvijai diez ko labas perspektīvas nav... Bet paši vainīgi.
beibe
b
nu izskatās, ka mēs ejam uz komunismu. vispār visiem vajadzētu atstāt 140 latus, un pārējo visu nodokļos prom. dzīvosim visi pēc principa, ka nevienam nekā nav....( un ilgi jau nebūs jāmokās... tāpat kājas atstiepsim)
Prezents
P
Bet kur palika miljards, ko iedeva Godmaņa pēdējā darba dienā? Kur, ellē, tas palika???
Dhago
D
Kā var nesaprast, ka nodokļu palielināšana tikai palielinās budžeta deficītu. Jo lielāks PVN, jo izdevīgāk izmantot "mazgātāju" pakalpojumus, vai privātpersonām sarunāt darījumu bez papīriem. Un tā kā policistiem un VID dariniekiem samazina darba algas un štatus, nevienu ar nepieķers.
nasca
n
Filozofu uzvārdu latviskojumi: Voltērs, Ruso, Didro, Monteskjē.
XXX
X
cv 16:44 [...] Patiesībā JL pārrēķinājās - pārāk uzticējās ministriem, ka viņi kaut ko darīs lietas labā, bet nekā. Un otrkārt, [...] - ārā iziet absolūti nekontrolēti mesidži, kas tikai kaitina sabiedrību. Vajag skaidru darbības plānu, skaidras atbildes, skaidru komunikācijas kanālu - respektīvi - jebkas, kas tiek komunicēts ārpus FM presrelīzēm uztverams kā baumas. ================ Tieši tā!!! Pašlaik mērķtiecīgi notiek tautas tracināšana, lai būtu vieglāk gāzt valdību un radītu priekšnoteikumus lata devalvācijai. Valdības gāšana apturēs izdevumu samazināšanas iespēju meklēšanu, tas savukārt nodrošinās aizdevuma nesaņemšanu un tad nāks "nācijas glābējs" Šķēle ar jau nesen sludinātajiem pamācībām. Vismaz es redzu tā iecerētu scenāriju. Jo ne jau nejauši tiek publiskoti neapstiprināti priekšlikumi. Bet lai jums, neliešu banda, nekas neizdodas!!! Varu atkārtot ko jau neskaitāmas reizes esmu teikusi un rakstījusi, - JL valdība strādā ar sasietām rokām. Diemžēl. Bet vispār, mēs varam lamāt, zākāt, ļaunu vēlēt tiem, kas mūs visus iegrūduši šai bedrē, taču ir tikai viens Glābējs, un tas ir Dievs!!! Dažādos savas dzīves posmos savas problēmas esmu atdevusi Viņam - lai notiek Tavs prāts, Kungs! Lai izmisums mūs nepārņem! Dievam viss varams. Viņš tikai gaida mūsu lūgšanas! Kaut vienu Tēvreizi ik dienu par sevi un savu tautu!
U
U
Valsts Administrācijas skola Kas tas pa murgu???
Taai
T
Vajadzētu sākt apgriezt no augšas, nevis no apakšas! Maksājiet sev Ls 300 mēnesī un rādiet priekšzīmi!
K-K
K
... Ar PAREX banka zaudetiem L varetu izdzivot, vai ne ! ... Kad parskatisim PAREX notikumus un atradisim kur aizgaja musu naudina -soreiz ne 30 milj. , bet 300 + milj ... un prasisim atmaksu, ja, nelegali izputinata valsts kase, atkal 'gudro' mahinaciju rezultata !!!! ... Runajot par Francu Revoluciju un iespejam tamlidzigu Ziemelparize: Netaisnibas + nabadzibas + partikas trukumu izsaukti nemieri (Rocquina kauzalitates teorija) vieni pasi neizskaidroja ... BET, ja sak izvirzities ari (Roustana ...) philosophes (Voltaira,Rusou, Diderota un Montsku)iespaidi, tad drosi vien problemas ir nopietnas sai elites valdibai !!!!
i
i
Ja skolas direktors nolaistu uz grunti skolu,viņu sauktu pie kriminālatbildības.Kas sauks pie atbildības tos blēžus,kas valsti nolaida līdz kliņķim?????????!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas