Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše neatkāpsies, taču gatavs diskutēt par Jakānu koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Sūdīga nodokļu sistēma ir atkarīga no likumu pieņēmējiem Saeimā un pieņemšanas rosinātājiem valdībā. Nesteidzies, pagaidīsm, kā šis gads beigsies, -- būs Tev jasaka, ka Jakāns vainīgs, ja Nellija nespēs sakasēt kaut ko vairāk ar tik stulbi sacerētiem nodokļiem.
zāģis
z
Ilma, Heino, Piesi! Pamaini stilu - vai tad skolā neesi gājis?
Latvietis
L
Rulle, cik Tev Krauklis un Jakans maksa?
Piesis
P
Es atbalstu komentu Ilma ,,jo tas viss ir balta patiesība jāpiebilst ir tikai tas, ka Repše ir pārkāpis SATVERSMI ,bet Jakāns neko un tas ,kas jau drīkst pat Satversmi pārkāpt ,tas to darīs un darīs,tam neko nenozīmē SARKANĀS LĪNIJAS PĀRKĀPŠANA.,SEVI UZSKATA PAR PASAULES NABU.
Heino
H
Es pat pieļauju,ka Repše no darījuma par Pareks guva sev ļoti labu Kumosu ,to nevar izslēgt ,te jau Knabam būtu par pienākumu šo lietu pārbaudīt.
Ilma
I
Jakāns riktīgs puika,neļauj sev krāmēt uz galvas!Un trakākais ka nevienam ,ne Repšem,ne pogu spaidītājiem nekā nav pret viņu ko pateikt,tikai riet jaunlaicēnu stabulē,cerot ka jo vairāk ries,jo vairāk kāds tam noticēs! Bērnišķīgi maldi,šoreiz kājas būs jāauj pašam Strīpainim,jo šī komēdija nekādu pienesumu JL labo darbu vācelītē nenes un tāpēc nebūs ilgs mūžš finansista Repšes karjerai!Vienotībai nu nemaz negribēsies atbildēt ne par rubļu vagoniem,ne par banku Baltijas afēru,nepar pensionāru aplaupīšanu,kuru balsu skaits nemaz nav vērā neņemams!Varētu jau Eināra varoņdarbu sarakstu turpināt,bet jebkurš var palasīt kaut vai Sudrabas atzinumus par finmina darbu,un kas sekoja?Atvainojiet,nu kļūdijos,bet varbūt arī Jakāns kļūdījās!Ne,ne,Repšem jau ceļš zem kājām un rotācija uz Marsu neizbēgama...
klusais
k
Interesanti cik procentu no Vecrīgas leģendām ir patiesība ? Ka tik ne lielākā daļa.
jautājums
j
Nū...Nezinu, nezinu....Bet ja tic Vecrīgas leģendām, tad....Meksikāņu seriāli nobāl....
klusais
k
Uzķēri saikni!!! Vai Veisam arī nebija kāda Love story ar minēto kundzi?
jautājums
j
Nū ...Sudrabas laikā Veiss bija Valsts kases pārvaldnieks. Un Parexā arī abi pārī strādāja.... Dzirdēju, ka Veiss tagad esot Latvijas pastā? Nezini vai taisnība?
Buba
B
Ka Jakāns turēsies pie krēsla rokām un kājām, nav pārsteigums, bet, ka Krauklis uz Domburšova balsojumu ( t.sk. arī sava elektorāta) uzšķaudīja , izsaka daudz ko. Kaut gan tos, kuri seko izdarībām ( izlaupīšanām) VM, KM, - šāda kampēju attieksme pārsteigt nevar.
zane
z
Nebūtu aizgājusi no FM - vai tagad Latvijai būtu tāda Valsts kontroliere? Nav ļaunuma bez labuma - kā teic latviešu tautas paruna. Varbūt no Jakāna arī sanāks labs apģērbu dizaineris ar pasaules slavu.....
klusais
k
Par Sudrabu - tur bija savstarpēja nepatika ar Dombrovski. Neoficiālie iemesli - bija salaists grīste kaut kas ar EU regulu ieviešanu, saskaņošanu. Bez tam jāaatceras ,ka tajā laikā viņa bija TP atbalstīts un bīdīts ierēdnis. Kapēc Parex? Atbildi meklēt ,kapec pašvaldības sāka naudu glabāt Pareksā un kas to menedžēja FM. Tur vēl jautājums par Veisu - kur viņš strādāja agrāk un kur pēdējos gadus.
Bet
B
Mazepa! Ne jau Repše patrieca Sudrabu, bet tā pati aizskrēja uz Pareksu! Interesanti kāpēc? Varbūt vairāk maksāja par to!
Andrejs
A
Kurš tad ar pirmo pēriena piedraudējumu bikses velk nost - jāpastīvējas, kaut arī zina, ka p'weriens ir pelnīts...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas