Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Repše nedomā, ka Latvija varētu nesaņemt nākamo aizdevuma daļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Jā, balsošu par JL, bet jāatzīst, ka rezervistu soliņš viņiem gaužam īss! Abus Jaunupus svītrošu!
hmm
h
ftalphaville.ft.com/blog/2009/06/02/56497/waiting-for-latvia -to-devalue/
saulite
s
taisniba-100%
Karamba
K
Es,piemēram, neesmu par vai pret Repši, bet ir, vismaz man, acīmredzami, ka ierastā valsts pārvaldes sistēma vnk nestrādā un nav uz to spējīga.Krustu šķērsu tup simtiem angažētu birokrātijas pajoļu , un tas ministrs var lekt 3d augstumā, tāpat viss stāv uz vietas.Kā vakardienas forumā izteicās, ir jāsāk no pašiem pamatiem- jāmaina arhaiskā svētā govs Satversme, jāveido jauna, mūsdienīga konstitūcija.Ko piem, leiši un igauņi izdarīja jau 90 gados uzreiz pēc neatkarības atgūšanas.Tikai latvjiem simpātiskāk šķita palikt 30 gadu nostaļģijā.Nu labrīt, veselīga nācija ir spējīga uz pārmaiņām, nevis mūžam sērot, vazāties pa kapiem un piemiņas vietām Māti meklējot.
AIVARS
A
Jā, patiešām, Repše nedomā... Bravo, Diena, reti trāpīgs virsraksts!
beta
b
Tas ir Tavas tiesības. Bet Tava balss būs mizkastē, jo VL nedabūs 5%.... diemžēl.... Pareizāk sakot, lauvas daļu no Tavs balss dabūs SC, jo ir proporcionālā vēlēšanu sistēma....
Es pati betai
E
Es tomēr balsošu par VL.
Betai
B
Tu mani pārliecināji, ka letiņiem jābalso par VL nevis šmucīgajiem JL shēmotājiem, kas draudzējas ar krievēniem un TP rukšiem.
betata
b
Naivā! Latvijai patreiz vairs nav laika ļaut kādiem jaunajiem treneties un mācīties valsts vadību !!!! Paskaties uz nu jau kluso un pierimušo Dūklavu - Zemkopības ministru!!! Aste gredzenā pirms stāšanās amatā - es izdarīšu to un šito, es pats no ražotājiem utt. A kad jādara, tad čušs!!! Jo tas nemaz nav vienkārši, ja grib darīt tā kia to pagēr demokratijas principi un tiem pakārtota likudošana! VL aplauzīsies jau pirmaja nedēļā, jo konstatēs, ka ar pliku entuziasmu ir daudz par maz! Tāpec agitēju balsot par tiem, kas jau šo mehānismu izkoduši, un kas sevi parādījuši tomer ka komandu un cīnītajus par mūsu visu interesēm tik grūtos apstākļos!
betata
b
Nuja, arī Tu turpat! Man arī Jaunups izskatās kā slikti noplūkts gailēns, bet jāsaprot taču, ka šīs nav Rīgas mēra vēlēšanas!!! Ja Jaunais Laiks aiz kaut kādiem apsverumiem viņu ir izvirzījis (visticamāk, tāpēc, ka Jaunups var skaļi un ātri runāt, būs pretinieks Sleseram, bet pārrēķinājās, tomēr zirgus uz pārceltuves otrreiz vairs nemaina), tad taču Jaunais Laiks viņu arī noņems, ja viņš darīs muļķības! Vismaz tāda ir Jaunā Laika politika un prakse! Apskaties, visi citi līdz šim ir turējušies kā ērces pie amatiem, pat atklātu skandālu laikā, jo nav jau komandas, bet viendienīšu pulciņi!!! Jaunais Laiks iet kā komanda, tikai kā parasti neprot sevi labi un pareizi pozicionēt! PR viņi laikam taisa paši, tāpat kā izskatās matus sev griež paši...:)))) Bet tā, nudien, ir mazākā no vainām... Latvijas posts un nelaime ir neizglītots un svārstīgs vēlētajs, kas pilnīgi neizprot valsts parvaldes mehānismu! Butu mana vara, vidusskolā ieviestu mācību priekšmetu "valsts parvaldes pamati", lai jaunajiem vismaz kaut kāda jēga, ko nozīmē vadīt valsti un kā šie rocesi reāli notiek... Veiksmi mums visiem!
Apsmējos! visiem kloniem
A
Vai tad ko jēdzīgu nevariet izdomāt kā savu einīti aizstāvēt, ka klonojoties? nabadziņi.
Es pati betai
E
Laiks parādījis, ka Latvijas politikā jāienāk jauniem spēkiem ar citu domāšanu un citu vadības stilu, jo vecie ir vairāk piekopuši mantrausības un zagšanas politiku caur ofšoriem ne rēķinoties ne par valsti, ne latviskas vides veidošanu valstī, tamdēļ domāju, ka visticamāk balsošu par Visu Latvijai, jo man kā latvietim svarīgi, lai šie jaunie spēki būtu ar patriotisku domāšanu.
belge
b
"... Un, ticiet man, valstis ir pārdzīvojušas daudz grūtākus brīžus nekā mēs,...". Man ir tāda sajūta, ka Repše nekontrolē situāciju un murgo visādas muļķības. Man ir pie kājas, kas ir bijis citās valstīs, es vēlos, lai valsts vadītāji pieliek visas pūles, lai paceltu ekonomiku. Bet redzot, ka arī struktūrfondu nauda jau ir izsmelta ?????????? (kā tas var notikt, ja vēl nav atvērtas visas programmasun esošājās nauda ir tikai daļēji iztērēta), tad es saprotu, ka mēs esam visi sūd* bedrē līdz ausīm. Patneskatoties uz Repšēs teikto, ka mēs būsim pirmie, kuri izies no krīzes :), kāds naivums, pie neesošas ražošanas, tikai pamatā patērējot, pirmajiem iziet no krīzes. To var tikai marsietis pateikt.
Apsmējos!
A
Davai, nelecamies savā starpā, bet daram savu darbu, Bet ja tu esi nevis reģistrētais, bet pašdarbnieks, tad ieej mūsu lapā un piereģistrējies... Kāmēr nav par vēlu, jo pēc 6 iespējams vairs nemaksās,,, :)
beta
b
Repšem ar Dombrovski (kas šobrīd ir galvenie atbildīgie par budžetu kopumā) ir neapskaužama situācija; 1/ no vienas puses starptautiskie aizdevēji, kas jau vīlušies mūsu spējā veiksmīgi menedžēt procesus, mēgina diktet savus spēles noteikumus. Ar viņiem noteikti var cīnīties un atrast kompromisus, bet! 2/ vajag precīzus aprēķinus un prognozes, kas notiks tadā vai citādā situacijā, ko būtu jāizstrādā FM darbiniekiem, bet ko viņi kā labi redzam, neprot izstrādāt. FM nespēj ātri un operatīvi piegādāt dažnedažādus variantus ar aprēķiniem. Gluži vienkārši tāpēc, ka treknajos gados tur sasēduši dunduki, kas labi ja zina cik ir divreiz divi... Atlaist viņus un salikt citus vietā nav ne laika ne tas ir likumīgi... diemžēl... 3/ rokas sasietas ar koalīcijas līgumu. A tur intereses Skēlem, Kalvītim, šleseram, Straumem un veselai varzai citu, aiz kuru mugurām bars izsalkušu suņu, kas paši neko nespēj un neprot... Un Ministru kabinetā no 14 balsīm Jaunajam Laikam ir 3 + Dombrovskis... Mēgini nu tados apstākļos ko radikālu izdarīt!!! Jaunais Laiks dara visu, ko vien šai neapskaužamājā situācijā var darīt, bet visam ir savas robežas... Ja gribam palīdzēt, tad varam vismaz Rīgā savas balsis atdot par Jauno Laiku, tas pārējiem būs kā pātagas cirtiens, un liks rosīties, lai līdz Saeimas vēlēšanām labotu situāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas