Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše neizslēdz, ka "siltu vietu" Jakānam varētu sameklēt TP paspārnē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivo
I
Bet ko lai dara,ka Jakāns negrib būt dārzenis ,bet grib palikt klints un Repsim vajag dārzeņus.
YGEN
Y
Kmēr vid nebūs nodrošināts NEATKARĪGAS iestādes statuss,gluži kā ministrijai,kā knab,vai citām iestādēm,tikmēr pie varas esošie tur centīsies ietupināt savus dārzeņus un bīdīs,un spraudīs un pārspraudīs kā labpatīkās,tikmēr šai iestādē nekad nekas labs nevar būt un neviens vadītājs nebūs gana labs ,jo katrs finmin to dreijās ar savu pātagu.Vai tas saucās Valstiski?Vai tas ir normāli?
Haralds
H
Repšem - siltu vietu Tvaika ielas klīnikas palātā!
Beta
B
Kā cilvēks,kas seko līdzi notikumiem es varu secināt; Jakāns neatradās savā krēslā,kā pielīmēta papīra loksne,kas šūposies pēc katra vēja uzpūtiena,viņš ir stabīls cilvēks,kam ir savs redzējums par lietām kas notiek apkārt,ir skaidras vīzijas kurp ir jāiet un kā ir jāiet,tamdēļ man ļoti gribētos,lai mūsu Valstī būtu vairāk šādu cilvēku,tad vismaz varētu būt daudz maz drošs par virzienu kurp mēs ejam,kurp mums jāiet.
kENNO
k
jŪS ŠIE IDIOTISKIE KOMENTU DRESĒTĀJI KO JĒDZAT,JA JŪS KAUT VIENS BŪTU PASTRĀDĀJIS KOPĀ AR JAKĀNU UN ARĪ IEPRIEKŠ,TAD VARĒTU ARĪ SECINĀT,KA JAKĀNS IR BIJIS VIENS NO SAKARĪGĀKAJIEM VID ŠEFIEM.GODPRĀTĪGS,TAISNĪGS PRASĪGS PRET VISIEM VIENĀDI.
Mikus
M
Izskatās ka Lejas kungs no finanšu ministra puses tiek bremzēts iecelšanai par Vida priekšnieku,jo saprot ka Jakānam 100% taisnība,ka ar šādu nodokļu politiku savākt nodokļus iepļānotajā apjomā nav iespējams.Tāpēc zem tanka tiek pasviesta Jezdakovu Neļa,kura priecīgi ierij āķi,par kuru būs dārgi jāmaksā,jo vainīgā būs viņa un neviens cits!Tad arī baltā zirgā kā Skobeļevs pie Pļevnas iejās Leja,un kā jau JL pieņemts,mēģinās labot Jakāna un Neļas pieļautās kļūdas!Un šīs kļūdas būs tik grūti labojamas ,ka varēs tās salabot tik mazam nodokļu maksātāju lokam,kuri to arī būs pelnījuši!
MELNAIS KOVARNS KRAUKLIS
M
JAAKLEENAM JAABUUT SAEIMAA PAR SEETNIEKU.
volk tambovskij
v
jaa , taa Kunga ceļi neizdibinaami , te tu maakoņos, te kapos...vieglas smiltis teepistu partijai , kurmis tagad ar saviem vasaļiem, jakaaniem, vaškēvičiem, veldreem , muižnieceem un paareejiem kretiiniem varees vaariist krupjus liidz veeleešanaam
TP Kremļa Izdzimums
T
TaukPurnu partiju vajadzētu aizliegt ar likumu,jeb samest cietumos visus citādi ne tādus vien sprunguļus sagaidīs Dombrovskis kamēr viņi pastāvēs
lobs gosts
l
šito pašapmierinato puišeli no dzintara uz Latgales ārēm zaģēt kokus no gravmalām!
Arturs M
A
Jūs tik ļoti kaut kas aizskar,ka esat sācis manā vārdā rakstīt komentārus.Tas neko labu par Jums,kā cilvēku nesaka.Turpiniet savu dzīvi tā.Mans komentārs ir par TP izgāztuvē!
Tā gan
T
Pilnīgi noteikti Jakānu atstāt VID vadībā nedrīkst, jo TP taču visiem spēkiem centīsies pierādīt, ka budžetu nevar izpildit.
dzeris - dzerim
d
REs domāju, nostādot Šleseri vienādā līmenī ar TP, JL kļūdās un rīkojas netālredzīgi. Ja te ir kāds, kas patiešām grauj valsti, tad tā ir TP.
Krīgers
K
Kārtējie repšuļa murgi... Laikam viņam jakāns kā skabarga pakaļā! Pats repšulis sašmucējies un negrib lai šis no VID to uzķer - he he!
bimba
b
Laikam Repše šizofrēnijas iespaidā aizmirsis, kas ir valsts pārvalde un kā tā darbojas. Nevis Repše bīda ierēdņus, kā ienāk prātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas