Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Repše: nepārskatot lēmumu par Titavu, JL spers pirmo soli pretim represiju partijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
varbut repšam vaiag teikt
v
ja titavs nevar palikt tad es Aizēju no JL> tas ir tikai likum sakarīgi ka titavs un repša beidzot ir laukā no Jl.
ha ha
h
Nost ar Titavu! Lai dzīvo Jaunups! Un tad at JL būs cauri....
Grand Total
G
Bildē neīstais Repše, kaut kāds dubultnieks. Jo uzvalks nav īstais, viltus.
dzeris
d
pilnīgs sviests: Katrā ziņā racionāla disciplīna partijas iekšienē kā TP tikai vairo manu cieņu. Tas ir tā vīrišķīgi. Bet emocionālie sieviešu kārtas pajoliņi no JL rada pilnīgi neprognozējamu bazāru. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------- Nejauc racionālu discilīnu ar bezierunu paklausību un autoritarismu?
Margarins
M
Skaidrs, ka Jaunupens ir beidzot pastumis mala tevu un skolotaju Titavu,to uzmetis labakajas tradicijas un nu ienems vina vietu. Tas ir vel pretigaks tips par Titavu, lai nu kads,bet glumjs lidejs Titavs nav, principials, kamer Jaunups ir sikmanigs intrigants,kas iedomajas sevi esam par lielu viru. Ka tikai nav zemu jakrit. Ambiciozo un padumjo vecenu un viduvejibu (nulle Reirs, roklaiza Latkovskis) vadiba JL noies pa skuju taku kopa ar visu savakto salasnu baru Vienotibu.
Bijušais
B
Savulaik arī par Āboltiņu tika diskutēts jautājums par iespējamo izslēģšanu no partijas - abas ar Mūrnieci. Toreiz JL valdē " pie varas" bija " nepareizie " cilvēki un abas kundzītes, jau īpaši Āboltiņa, nebūdama pie varas vajadzīgā "dozā" atļāvās pārāk daudz, t.sk. iesaistot presi. Žēl, ka toreiz valde šo lēmumu nepieņēma, tā teikt demokrātijas vārdā.
pilnīgs sviests!
p
Katrā ziņā, atkal redzam, ka JL nesastāv no zombijiem, kā izdresētie TP un ZZS biedri ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -- Jā, JL sastāv no intrigantēm. Tas sen iezīmējās un JL kongresā kārtējo reizi manifestējās... Sieviešu tur par daudz. Labi vismaz ka Kalniete atdalījās! Nefanoju par Titavu, bet Jaunups vēl mazāk simpātisks, jo pieslienas intrigu kāro sieviešu "galam". Un partija jau nav skaistumkonkurss, jābūt konkrētam pārkāpumam uz kuru arī jānorāda, lai izslēgtu valdes patvaļu, patriecot kādu, kas pēkšņi nav kādai vēlams... Katrā ziņā racionāla disciplīna partijas iekšienē kā TP tikai vairo manu cieņu. Tas ir tā vīrišķīgi. Bet emocionālie sieviešu kārtas pajoliņi no JL rada pilnīgi neprognozējamu bazāru. Tikai jēloticīgajam Ozoliņam tas asociējas ar demokrātijas triumfu pār "zombijiem"... :)
Keits
K
Vienotībā, tieši PS pirmais represīvais solis jau ir noticis, izmetot no turienes bez jebkāda iemesla vienu savu aktīvu biedru. Titavs jau ir otrais kārtas numurs. Kurš būs nākamais? Vienotībā tiek iedibints čekas gars. Kas nepātīk vai traucē, to likvidē, bez komentāriem.
who cares
w
"Bet, Latvijā gan politiķi, gan politika, vēl pubertātes vecumā." === :) Nu, nu... Mazāk gan saistībā ar JL, bet kopumā parasti liekas, ka džekiem ir vecuma marasms. Jebkurā gadījumā - šis "drosmīgais solis" demonstrē to, ka JL valdē pamatā dzīvo idioti(-es), vai arī ļautiņi, ko diži slēpj, kas nav īpaši ticams, jo tad Repše šiem neiebilstu.
dzeris - who cares
d
Tur man jāpiekrīt, muļķīga rīcība. Bet, Latvijā gan politiķi, gan politika, vēl pubertātes vecumā.
J.Biotops
J
Repše sakot, ka "...partija būs spērusi "pirmo soli pretim represiju partijai..." ir nepamatoti kautrīgs. Šis nu noteikti nav pirmais solis, sākt uzskaiti vajag ar partijjas dibināšanos. Kā bija ar to "sirdsapziņas komandu"?
buu
b
Skatījos uz bildi un pamanīju - viņam tagad nav tā foršā uzvalka. Pie tam viņš tagad izskatās, kā no 19.gs izlīdis. frizūra, stīvums. Viss kā pienākas.
Heino
H
Negrasos aizstāvēt Titavu, tas ir cits stāsts, taču tas neattaisno JL valdes katastrofālo rīcību tieši it kā vienojoša kongresa laikā. Tas ir politiski stulbi, tuvredzīgi un sīkmanīgi, tas tikai parāda JL esošo līderu vājumu, kašķigumu un nespēju paskatīties uz lietām globāli. Tagad nu vainīgais ir atrasts - Titavs, un nu tik būs dzīve Saules pilsētā. Tā ir liekulības paraugstunda. Un ne jau Titava dēļ JL savulaik sašķēlās, bet gan tāpēc, ka atvainojiet, bet divas mātītes - Kalniete un Āboltiņa satikās uz šauras laipas un viena otrai nebija gatavas griezt ceļu. Šeit jāpiekrīt jau izskanējušam viedoklim, ka pašreizējā Vienošanās tiek veidota at šauru mērķi - iegūt varu, bet konkrēta, reāla plāna valsts ekonomiskai attīstībai un parāda dzēšanai nav. Viss nogrimst sīkmanībā un Titava gadījums tam ir spilgts piemērs.
who cares
w
"Katrā ziņā, atkal redzam, ka JL nesastāv no zombijiem, kā izdresētie TP un ZZS biedri, bet gan no dzīviem cilvēkiem un personībām, un tas arī runā JL tikai par labu." === Nē, šeit mēs redzam, ka JL mēnessērdzība ir raksturīga ne tikai Repšem. Ar partiju viss ir ok, reitingi ļoti stabili, etc., un tad šie, acīmredzot, nejēdzot, ko nu darīt, sāk paši sev taisīt 'nestabilitātes' PR. Kāda fffff velna pēc?
Armands
A
Pilsoniskā Savienība, izmetot vienu savu biedru, tātad tikai uzsākusi to nelāgo procesu, kurš t.s. Vienotībā turpināsies. Nu, nu. No SCP paši aiziet, tas laikam labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas