Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Repše no Jezdakovas prasa priekšlikumus VID darba uzlabošanai

Finanšu ministrs Einars Repše (JL) uzdevis Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektorei Nelijai Jezdakovai iesniegt konkrētus priekšlikumus, lai nodrošinātu maksimāli efektīvu un rezultatīvu dienesta darbu, kā arī novērstu nekvalitatīvas nodokļu iekasēšanas un neefektīvas kontroles preventīvos riskus, informē ministra preses sekretārs Aleksis Jarockis.

"Šajā laikā, kad no valsts ieņēmumiem ir atkarīga valsts tiešo saistību pret iedzīvotājiem izpilde, nodokļu administrācijai nekavējoties ir jānovērš visi potenciālie riski, kas var apdraudēt pilnvērtīgu nodokļu iekasēšanu. VID vadībai ir jānodrošina saviem darbiniekiem pienācīgi darba apstākļi, lai viņi varētu netraucēti veikt savus tiešos pienākumus," pauž ministrs un uzsver, ka ministrija būs gatava izskatīt visus priekšlikumus un nodrošināt atbalstu potenciālo risku novēršanai.

E.Repše uzdevis N.Jezdakovai sniegt detalizētu situācijas novērtējumu par VID nodokļu inspektoru darba apstākļiem, atalgojumu un motivācijas sistēmu, kā arī sniegt viedokli par inspektoru darba apstākļu, materiāltehniskā nodrošinājuma un atalgojuma sistēmas ietekmi uz nodokļu iekasēšanas un kontroles rezultātiem.

Priekšlikumi par nepieciešamajiem uzlabojumiem un resursiem VID vadībai jāsagatavo līdz mēneša beigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas