Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Repše no Jezdakovas prasa priekšlikumus VID darba uzlabošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ietaupījums
i
Zinu daudzus simtlatniekus, kas gatavi strādāt vidā par 95 latiem.
Ino
I
Redz kā manam einītim ar to ViDA samazināšanu sū di iznāca, jo tas vienkārši nosprāga. Gods kalpot biezajiem!
Juksis
J
Vai tik tas darbiņš kundzei nebūs par grūtu.
par nespējnieci
p
No miroņa pirdienu neizspiedīsi
lasItāja
l
Kas ir neefektīvas kontroles preventīvie riski? Kāpēc tie jānovērš? Ai, valodiņa!
ululiņš
u
Nepārcenties! Uzraksti kaut ko aptuvenu. Gan šīs izlabos. Es kādus 6 g. centos sastādīt deklarāciju tāpat, kā man izlaboja iepriekšējo. Vienalga, nebija pareizi. Aņuka vietā reāls gadījums. Kad vēl biju PVN maksātājs, atradu vietu, kurā PVN pārklājas ar IIN. Aizgāju pie VID amatpersonas labot kārtējo deklarāciju. Pie viena uzprasīju, ko es īsti par tiem 4,5% maksāju: ienākuma nodokli par PVN vai PVN pa IIN.. Lai amatpersona saprastu, uzzīmēju viņai to skaisti grafiski.Viņa apskatās un atbild: " Šodien gan jums ir filozofisks prāts"! Uzņem visu vienā mierā!
resnītis
r
Nevajag atmaksāt nekādus PVN no budžeta nevienam uzņēmējam, bet to pārmaksāto PVN izdevumiem labāk likt uz izdevumiem. Uzņēmuma ienākuma nodokli tomēr maksā mazāk. daudzi uzņēmēji tikai barojas no PVN. piemēram : kocinieki, tagad arī viesu mājas un gan jau visi tie, kas maksā PVN tikai 10% uz ieņēmumiem, jo saimnieciskās darbības izdevumi galvenokārt ir aplikti ar 21% PVN nodokli! Jāskatās un PVN likums ir jāpārtaisa kā eiropā: Vācijā!
utopija
u
Repše stils- uzsākt cerīgi, komandēt sparīgi, tālāk par savu degunu neko neredzēt.
Sems
S
Vai ta Jezdakova var pati ko izdomāt? Kā Einis teiks, tā arī darīs !
lno
l
Sveiciens TPJO censoņiem. Turpmākās nedēļās notiks jūsu kvalifikācijas pastiprināta paaugstināšana. Vieslektori - Segliņš, lasīs kursu par lietvedību un dokumentu noformēšanu /kā pareizi noformēt demisisjas iesniegumus/, Rozentāle - kā demisionēt ar lieliski padarīta darba sajūtu, Zalāns - par ierēkšanu un haosa radīšanu valsts pārvaldē. Riekstiņš lekcijas lasīs vēlāk, kad kļūs skaidrāks, uz kuru pusi jāstūrē - ar Šķēli uz austrumiem vai jāmeklē cits kuģis, lai ieturētu virzienu, par kuru it kā pats stāvējis un kritis. Lekciju kursam par krīzi kā nothing special lektors netiks mainīts, to vadīs šī metodes ieviesējs Slaktera kungs. Gods kalpot kretīnam!:)
Dille
D
Varētu, piemēram, pārveidot sistēmu, kā iedzīvotāji var iesniegt nodokļu deklarācijas. Šodien biju aizpildīt tās D formas. Murgs kaut kāds! Tur bez konsultācijas vispār neko nevar saprast!
Trešais Ērglis nejaunups
T
Liekās ka briest sūdi un bedres dibens vēl nemaz nav sasniegts.Cerības uz pirmajām pavasara skābenītēm un nātriņām arī sāk izplēnēt.Ja jau vecais runčuks Šķēles kungs izlēca no MK kā circenis no pelniem,bezdarbniekiem tā ir zīme ka astronomiskais darba kalendārs var novirzīties par kādiem četriem pieciem mēnešiem un vasara būs tikai kādus divus mēnešus.Un arī nodokļu iekasēšanas aktīvais periods var izrādīties ļoti 'īss,un nepalīdzēs nekādi memorandi un priekšlikumi no galvenā VIDa ģenerāļa Repšes kunga.Žēl tikai ka cietēji no visa šī farsa kārtējo reizi būs tie paši-Reņģēdāji! Vienīgais kas dabā nav apturāms un tuvojās ar joni,tās ir Saeimas vēlēšanas,un tās arī visu saliks pa plauktiem un vienam otram atnesīs dziļas vilšanēs sajūtu!
Viena
V
Tas te mammis tur sēž pārāk ilgi, augstu un labi, lai kaut ko spētu uzlabot... Un to nu Repše zināja pirms šī te persona tika bīdīta vadītāja amatam. Kādēļ uzlabojumu ieteikumu plānu neprasīja pirms tam?
Burkānu Edžus
B
FM nezināja,kas notiek iestāde,kas pilda valsts kasi ar ienākumiem un mēģina iekasēt šobrīd tik svarīgos nodokļos. Tur par zirgam jāsmejas.
Burkānu Edžus
B
Muļķības, ka Repše neko nezināja. Muļķības,ka VID direktore neko nezināja. Arī valsts sekretāri un viņu vietnieki bija par to lietas kursā. Mazākie priekšnieki neko neziņoja un nesniedza informāciju,baidoties par saviem amatiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas