Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Repše: "Parex" pārņemšanā savs vērtējums ir jāsniedz tiesībsargājošām instancēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slakters, godmanis, rimševic
s
ko darīt, šitie ir fakti: pensionariem naudu paņema jo Parex bankai bija jādod. skolotājiem naudu noņema jo Parex bankai bija jādod. Mediķiem naudu noņema jo Parex bankai bija jādod. Slimnicām naudu noņema jo Parex bankai bija jādod. Policistiem naudu noņema jo Parex bankai bija jādod Bezdarbs ir liels, tauta brauc strādat arzemēs, jo naudu jadod bija Parexai
Karamba
K
Mandomāt, minimums, visi šie latvju " varoņi" ir pelnījuši Latvijas pilsonības anulēšanu. Godmanis, Slakteris , Kalvītis, Kruzmane, Rimševics, Bičkovičs,( un vēl tur bariņš,ar fona papiņiem Šķēli, Lembergu, Šlesi ) par abiem " goda " pilsoņiem Karginu, Krasovicki pat nerunājot. Vai notiesās uz lāvas, pat nav īpaši svarīgi, ...svarīgi, lai šie nominālie it kā pilsoņi nu nekad vairs nepiesārņotu sabiedrisko telpu, jo bez pilsonības tas it kā ir liegts automātiski.
Čika
Č
"Reiz zaļoja jaunība, cerības plauka..." Piekrītu Mozum, kurš 41 gadu vadāja savu tautu pa tuksnesi - lai mainītos trīs paaudzes, t.i., domāšana, attieksme. Mums vēl joprojām ir vispatiesākie kampēju laiki. Zog valstsvīri, zog biznesmeņi, zog strādnieki, pat bomzis kampj ko var. Ak, kā gribētos vēl piedzīvot šajā desmitgadē, ka vārdos un uzvārdos nosaukti kampēji un negodīgie miljonāri atdod (caur tiesu) tautai nozagto naudu. Un, protams, tos valstsvīrus, kas to visu jezgu savārīja, nodod tiesai. Visur, kur vien skaties, tagad ir postaža - ne izglītības, ne zinātnes, ne medicīnas, ne rūpniecības, ne kultūras utt. Cik gadu un naudas vajadzēs, lai valsti gan garīgi, gan materiāli savestu kārtībā? Liekas, ka valdības domāja tikai par miljonāriem, bet tauta bija (ir?) muļķu pūlis.
Man skiet
M
Jagatavojas karam. Soreiz pret pashu valdibu. Lai aizmeztu to uz visiem laikiem. Ziemaa badaa nonakusi tauta klus bistama paredusamies kretiniem. Bet vini to vel nesaprot, ai ai ai!
fg
f
pooh 14:01 Jebkurš cilvēks, kurš tā izskatas un uzvedas, nav normāls. No otras puses: nedomāju, ka zvirbulēna mīļotais Hūte ir labāka altrnatīva. ----------------------------------------------- ------------------------------- Beidziet muldēt: NEVIENS cilvēks nav normāls, jo nekādas normas nav. Norma ir atsevišķiem rādītājiem (hemoglobīns, glikozes līmenis plazmā, kaulu blīvums, acu zīlīšu reakcija uz gaismu utt.).
fg
f
Svins 13:33 Ivars domāja, ka, ja valsts pārņems banku, tad nauda vairs prom neplūdīs. viņš kļūdījās. manuprāt, tā bija arī galvenā kļūda. --------------------------------------------------- ------------------------ Neko viņš nekļūdījās! Lieliski visu zināja un saprata!
klusais
k
Ne visus izdodas izkvēpināt . Šo džeku gan atbīdīja no lemšanas pirms kāda laika, bet tam pēc būtības nav saistības ar uzrakstīto tekstu - tā ir vienkārši diagnoze. Iesaku vienkārši un atklāti parunāt ( ja protams ir iespējas ) - ar VID, policijas, prokuratūras , slimnīcu u.t.t. n-tajiem sbiedriskajā sektorā strādājošajiem par to ,kas notiek sistēmas iekšienē, kas pasūta mūziku un koriģē lietu virzību. Saliec to visu kopā ,sameklē korelāciju un gan jau rezultāts visu parādīs.
Bronks
B
Viss ir pareizi, taču ja tavs paziņa augstu šēž, tad ar tikai ar vienu no 3A svētību, vai viņu rokaspuišu, un nekā savādāk.
sviests
s
Segliņ,tev tiešām labāk to muti ir turēt ciet! Nedod dievs ,ja tai laikā pie varas būtu bijis JL ,tad uz karstām pēdām TP bļautu ,ka vajag izmeklēšanu!Bet ,kad pašu stulbeņi sastrādā nelietības ,tad klusums!Vai šinī gadījumā jums visiem mutes aizbāza ar naudu? Atliek tikai tā domāt! TĀ IR KLIEDZOŠA NELIETĪBA ,PAR KURU JĀLIEK CIETUMĀ UN AR TO LAI PROKURATŪRA BEIDZOT NODARBOJAS ,VELNS PARĀVIS!!! CITĀDI IZSKATĀS ,KA TAS MĪKSTMIESIS MAIZĪTIS NEKO NESPĒJ IZDARĪT!
He he...
H
Vārdi aizstāvējis gan nenozīmē, ka esi atzinis LB un FUKTUKa vainu šajā katastrofā! Ak, jā - nomierināšu. Esmu vietējais trakais un ļoti neciešu puskoka lēcējus no JL, jo tie pilnām mutēm sola, bet neko īstenībā nedara, lai taukpurnus ierobežotu... tāpēc uzskatu, ka taukpurni mūs aplaupqa fiziski, bet JL bulduri mūs aplaupa garīgi un pēc šadas dubultas laupīšanas cilvēkiem pat cerības, ticība zūd... Un cilvēks bez ticības līdzinās neprognozējam zvēram. Ja tāds ir patreizējo valdošo mērķis šādi izvest tautu no pacietības, tad arī rezultāts ir prognozējams...
Pegija
P
Mieru, tikai mieru! Pētīsim, vērtēsim, izsvērsim ...
TV
T
EINĀR PIERĀDI, KA TU KAUT KO VARI DARĪT TAUTAS LABĀ! Abas okupācijas nav nodarījušas tādu ļaunumu Latvijai kā Tautas partijas vadoņi un viņu ielikteņi (koalīcija). Visus tiesāt, pirms tam atjaunojot Latvijā nāves sodu, lai apžēlojot visus smerdeļus iedotu viņiem mūža ieslodzījumu. Tas būtu vienīgais, taisnīgais sods par Latvijas tautas novešanu postā un apkaunošanu pasaules priekšā.
Kalašņikovs
K
skoro ja zagovorju.
edgars
e
Kāds vēl slēdziens, ko vēl vajag, vai tad nav vissi pierādīijumi, lai viņus savāktu???? Kur nu vēl skaidrākas lietas??? Kad viņi tiks apcietināti, tas ir vienīgais uzdodamais jautājums...
par godmani
p
Atceramies neseno pagātni. Jautājums: Kas išķērdēja vēl 90-tajos G24 kredītu un atkāpās, bet pie atbildības netika saukts ? ATBILDE – GODMANIS UN &

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas