Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Repše piedāvā jaunu budžeta sagatavošanas metodi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
vai tas daļēji noņems nozaru ministriem teikšanu pār līdzekļu sadali?Visu noteiks finanšu ministrija?
drakons
d
Pavej, ideja laba, bet jau saknē netiks īstenota, jo tai pretī būs visspēcīgākais un destruktīvākais spēks Ziemeļ-Austrum-Eiropā - Tautas partija. Kā rīkoties? Cīnīties līdz spēku pagurumam, kamēr Tautas partija pazudīs no zemes virsas. Tad arī visas citas problēmas tiks atrisinātas. Tās atrisinās nevis firma "Auseklītis", bet Sarmīte Ēlerte.
Lelle
L
Apsveicu!!! Nu tad, beidzot, varēs palaist cūkas ganīt veselām bandam Rīgas parazītu. Nu nevajaga valstij tās n-tās šaušelīgās inspekcijas, kuru vadoņi tiranizē uzņēmējus un barojas no kukuļiem. Pašvaldībām uz vietas labāk redzams kas kur un kā ir.
fizi
f
Atliek cerēt, ka rakstā funkcijas nav nosauktas minētajā prioritārajā secībā.
Chiepa
C
Ka tik Repsem beigas visas funkcijas nesajuk kaa merki ar uzdevumiem. Kurmitim taisniba, kas tas neatkarigaas iestades par zveru, zem kura pabazt var bezizmera ziloni....stulbs formulejums,
E. Melngaile
E
Labs un konstruktivs piedavajums - es atbalstu Einaru!
atbalstu Repši
a
Repšik, turies. Tu esi malacis.
Kurmītis
K
Ideja par budžeta stadīšanu „funkciju griezumā” ir svaiga un apsveicama. Re, ka aklai vistai – repšem – arī kāds zelta grauds laiku pa laikam pagadās. Jautājums ir tikai par to, KO TIEŠI mēs nosaucam par ”valsts funkciju” un kam tieši ieliekam finansējum nodrošinājumu budžetā. Un tieši te uzreiz sākas brīnumi. Vismaz repšes piedāvātajā sarakstā. Kas tā tāda par ”valsts funkciju” – „neatkarīgo iestāžu darbība” ??? Vēl varbūt ieviesīsim arī „atkarīgo”, „puslīdz atkarīgo”, „ne gluži atkarīgo” un „vispār atkarīgo” iestāžu finansēšanu ? Kāds tam sakars ar valsti un kā „funkcija” var būt kādas organizācijas atkarība vai neatkarība ??? Vēl viens tieši tāds pats sviests - „valsts pārvaldes iestāžu darbība” ? Darbība nevar būt pašpietiekama funkcija. Katrai darbībai ir savas rezultāts un valstij ir jāvērtē, vai šis rezultāts tai ir vajadzīgs jeb ne. Un tieši šī rezultāta sasniegšana arī tad jāieliek pie funkcijām ...
zvirbulēns
z
Jā, tas ir Repše :)))
grieta
g
kaut kaa nav nedaudz par veelu naakt klajaa ar sjaadu piedaavaajumu?? tas taa kaa nebija skaidrs, ka taa jaadara jau kops sjii gada saakuma - nu kaa minimums!???
cony
c
Valsti un iedzīvotājus turpmāk labklājībā virzīs skola,zināšanas,nevis pārvaldnieku sistēma.Vislielākā uzmanība un pielietojums ir skolai izglītības,zināšanu efektīvai iegūšanai un interešu attīstībai.Mūsu dzīves līmenis,problēmas ir tieši proporcionālas musu iedzīvotāju zināšanu,izglītības līmenim.
interesanti
i
kas kalpo par 2010. gada budžeta bāzi? 2010. gada ieņēmumu prognoze vai 2009. gada budžets?
findručiha
f
tuvojas pilnmēness... esiet uzmanīgi.
Andris Gobiņš
A
Interesanta doma. Būtu ļoti labi, ja šis seminārs būtu atvērts plašākai sabiedrībai, lai būtu iespējams labāk līdzdarboties budžeta līdzveidošanas procesos.
Veiko Spolitis
V
BEIDZOT iesleedzas spuldziite tunelja galaa:) Par vienu no naakotnes alternatiivaam runaajot - ja TP turpinaas savu laivas shuuposhanu, tad peec 15.09 kopeejas VZ un MK seedes var beidzot tikt iedarbinaats 48. satversmes pants. Tad arii to 2 plus 2 meeneshu laikaa buus premjeram jaarukaa mellu muti, lai pienjemtu vienotu valsts amatpersonu apmaksas sisteemu, jaunu budzeta sagatavoshanas metodi, sagatavotu partiju finanseeshanas likumdoshanas izmainjas un tad jau no 1.1.10 arii saakumdeklareeshanas sisteema aizsaaksies. Heh, heee.....un gaidam tik zinjas, jo pavisam driizi ies pavisam slikti. Bet bez taa zemaakaa punkta sasniegshanas nevar buut ızaugsmes:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas