Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Repše piedāvā pensionāriem ieturēto parādu izmaksāt nekavējoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
actiņa
a
Kāpēc neatmaksā % ,ja es to naudiņu būtu aizdevusi vai ielikusi bankā būtu % un ,kas atmaksās morālo kaitējumu un to,ka zaudēju darbu un iespējamo algu.Tagad steidzas izmaksāt līdz v'ēlēšanām-skaidrs-citādi neies vēlēt,tagad aiz uzvaras priekiem skries vēlēt par tiem pašiem!!!
Zuzanna
Z
Tagad,kad pašam svlst pēcpuse,par savām nelietībām,ko ir piedarījis pa šo laoku vien,kamēr atrodas šajā postenī,tagad lūk viņš nekavējoties pensionārus apbalvos par to,ka NELIETĪGI viņus ir apzadzis,ko vai tad tā nav?Bet cik pensionāriem neatņēmi darbus,ko viņi godprātīgi pildīja un varēja pildīt,tas nav nekas,ko?Nelietis tu esi Repše,man nav cita apzīmējuma tavai rīcībai.
kurmītim
k
vai tavs otrs niks nav ''rika''?
edim
e
vai tu neesi ''eidis'', nevis ''edis''??
dīzelim
d
kļūda: pēc SVF prasībām mūsu budžetam vajadzētu iekļauties 8.5% rāmjos, bet izdevās samazināt uz 6.5%, tā ka tajā starpībā tas tavs 1% arī tiks sakasīts
cleo
c
Pirmām un galvenāk kārtām repše apčakarēja pensionārus. Un izdarīja to visnekaunīgākajā un zemiskākajā veidā, ------------------------- :))) Tu gan esi āksts. Un kādi būtu priekšlikumi Kalvītim un Godmanim? Kāpēc viņi tik strauji notina makšķeres? Vienīgais kas būtu no taukmūļu puses - tukšas runas "par atbalstu uzņēmējdarbībai". :D Un nauda jau nākamajā nedēļa sāktu plūst no nodokļu maksājumiem, vai ne?
gf
g
nekavējoties tas nozīmē pēc mēneša???????? Nu debils Repše
Sniper'sEye
S
Tev šoreiz daudz stipri precīzas taisnības, tomēr situācijas ap JēLīšiem ir vēl bēdīgāka: (papildinājums pie Tava uzskaitījuma) * neviens cita partija nav tik ciniski izturējusies pret valsti savu partijisko un pirmsvēlēšanu labumu dēļ: 3 pērnā gada pēdējos ceturkšņos Latvijā no Īrijas vien ienāca Ls 210 mio! Bez Īrijas ir vēl pamatBritānija, Skotija u.c valstis, kur latvieši pelna vairāk nekā spētu pelnīt Latvijā un regulāri subsidē savus bērnus un radus, apmaksā viņu rēķinus un -- SALABĀ IESPĒJU NESAMAZINĀT VALSTS IEŅĒMUMUS PAR VALSTS/AR VALSTS LĪDZDALĪBU SNIEGTAJIEM PAKALPOJUMIEM": tātad nodrošina iespēju nesamazināt cenas Par Latvenergo, Latvijas Gāzes, Rīgas Siltuma pakalpojumiem, -- jo tieši tās cenas samazinātas vismazāk un neviens pat nesola tās koriģēt, nerunājot par tādiem nekauņām kā CSDD utml. Līdz ar to JēLīši i nedomā pūlēties, uzlabojot uzņēmējdarbības vidi Latvijā -- samazināt PVN un IIN, jo ārLatvijā strādājošie netīši un negribot viņus glābj, savukārt JēLīši pat atklāti mudina braukt prom no Latvijas. Vai tagad, tautieši, jums pielec, kādēļ uzņēmējdarbības vidē ar uzlabošanu Ivanuška po carski v promežnosķi ženskoi kovirjatsja ņe buģet?
kas te smird?
k
kurmītis pirms gulēšanas atvieglojis māgu!
loms
l
Kas tad nu par steigu. Mūsu valstī tā nav pieņemts nogriež tikai uzreiz a valsts savus parādus ilgi atmaksā.
Kurmītis
K
1. nemuldi. Nekāda „Oma” tu neesi, bet gan jēlā laika štata skribente. Jo tikai štata skribente var būt tik aprobežota, lai priecātos, kad tai samazina pensiju. Viena iemesla dēļ. Tā nav viņa, kurai to pensiju samazina. 2. un arī par to otro nemuldi. Jēlajiem primārais NEBIJA valsts paglābšana no bankrota, bet gan savu šoferu dēlu sasēdināšana maksimāli lielā skaitā pie Valsts Siles. Tas un tikai tas bija galvenais iemesls, kāpēc tik satriecoši ciniski tika melots pensionāriem PIRMS vēlēšanām, lai viņsu aplaupītu PĒC tām. Stātsts ir par APZINĀTU un ZEMISKU cilvēku krāpšanu un solījumu daļāšanu ar vienu mērķi - lai kaut daži muļķi par viņiem tomēr nobalsotu ... 3. neviena. Es uzsveru – NEVIENA cita partija Latvijā nav tik zemiski un nekaunīgi melojusi vēlēšanu priekšvakarā un izmantojusi administratīvo resursu SAVAS partijas (nevis valsts) labuma gūšanai.
Kurmītis
K
+++Repše labi apčakarēja TP pļūtītājus un nēzdociņa pasniedzējus :)+++ Tu kaut ko smagi jauc, čabulīt. Pirmām un galvenāk kārtām repše apčakarēja pensionārus. Un izdarīja to visnekaunīgākajā un zemiskākajā veidā, kāds vien iespējams – pirms vēlēšanām atklāti melojot šiem ļaudīm. Lai gan papīri par pensiju nogriešanu jau stāvēja parakstīti viņa atvilknē. Tagad, kad partijai reitingi ir pakaļā un vēlēšanas tuvojas, par valsts naudu tagad dikti gribas labiņam būt, Lielajam „sadalītājam”, taču par vēlu jau ... RIP jēlais laiks ... :)
Kurmītis
K
Einītim kārtējā mēnešreize iestājusies ... puisis laikam tikai tagad ieskatīās kalendārā un pēkšņi „atklāja”, ka ir jau 2010. gads – Saeimas vēlēšanu gads !! ... :) Bet vispār kārtējo reizi ņirga nāk par šo klaunu ... no viņa „plānotājs” un „finansists” kā no cūkas balerīna ... kārtējais lieliskais apliecinājums, ka galva jau nu noteikti nav tā, ar ko šis strīpainais kundziņš domā ... kā var PAZAUDĒT gada vidū gandrīz 200 mio naudas, tā, ka nākas tos pensionāriem atņemt, lai pēc tam tos pēc 6 mēnešiem „atrastu” ? Ko vērts ir tāds ministrs-jampampiņš, kurš nespēj noprognozēt ieņēmumu bilanci pat +/- 100 mio. robežās pusgada laikā ??
z
z
Dažai Omai infantīlisms jaucas ar ziedojumu atbalstīšanu mīļotai partijai. Vajadzētu apjēgt ar ko atšķiras ''valsts glābšana" no valsts izlaupītāju atbalstīšanas. Ar tādiem mēs jau esam, tur, kur esam - tad grieziet vēl un nosprāgstiet ar glābēja vīziju.
TAMERLIANS
T
Jaunais žīdu laiks - ar cirkumcīziju. Tikai ne ar to galu sākuši. Glandi čerez ž-p virezajut - ne dakteri, bet slakteri. Atkal šķēres tautas vēderā atstājuši. Varbūt sāciet un beidziet ar ierēdņiem un visādām aģentūrām?! Kā būtu, ja 13.. JANVĀRĪ piepalīdzētu vecajām vēzenēm un vēžiem?.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas