Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Repše tomēr ierodas LTV raidījumā "Kas notiek Latvijā?"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionārs
p
Pareizi Repše saka:ka negribēja "nākt šajā tirgus placī".Raidījuma vadītājs,neaudzināts puika! Kur tas apgūts,ģimenē,skolā vai sabiedrībā,Latvijas TV?! Neļauj Cilvēkiem runāt,netaktiski pārtrauc runātāju ar citu jautājumu,kas momentā ienāk "gudrajā" galvā. Latvija sūta kareivjus uz Afganistānas Armiju,lai iemācītu nerunāt visiem reizē,bet pacelt kociņu,kas grib runāt! Vai mūsu pašu TV J.Dombura k-kgu nevarētu pamācīt Cilvēka cieņu,ētiku?!...
e
e
vilciens uz Valku vairs nekursē?
DURAKS
D
Kad pa ķemertiņas logu noskat;ijās,ka b.Fromane netiks galā un nepārliecinās ar domu,ka Jakāns vainīgs,tad arī ieradās pats visuvarenais,lai vēl uzgāztu ''savu pārliecinošo smirdīgo un melīgo piesitienu''.
skuķis
s
Ja agrāk Domburs atstāja ''dabas brīnuma'' , ''tautas mīluļa'' iespaidu , tad šobrīd skaidri nav saprotams, kam šis ''brīnums'' pārdevis savu pakaļgalu un imidžu?! Nožēlojams karjeras beigu sākums. Dombur, tava kļūda tev dārgi izmaksās. Nekad nevajag iemigt un domāt, ka esi pats gudrākais, jo vienmēr izrādīsies, ka kāds ir par tevi gudrāks. Kā tur bija tas teiciens: latviešu tauta nav ļaunatminīga, viņa vienkārši ir ļauna un ar ļoti labu atmiņu. Pietiek vienreiz kļūdīties un tu jau esi norakts, nolīdzināts līdz ar zemi. Ļoti nožēlojami, bet šobrīd var nopirkt njebko, prtoams, par attiecīgu cenu. Žēl, ka tā sanāca un es, muļķe, domāju....
Nepiekrītu
N
Vispār jau tur var zvanīt tikai VIENU reizi no katra telefona. Ja var saorganizēt tik daudz balsotāju, tad visu cieņu JL. Tomēr nedomāju, ka tas bija saorganizēts - cilvēkiem gluži vienkārši ir atvērušās acis un viņi ir sapratuši, kas ir blēdis un kas - godīgs cilvēks.
Buba
B
Nožēlojami, ka Domburam nelikās svarīgs zvanītāju ( t.i. viņa paša maizītes pelnītāju) GRAUJOŠAIS balsojums, jo virzījums ( no kampēju puses?) bija "kā atmazgāt Jakānu" , nevis valstij ĻOTI svarīgo " vai reņģēdāji atsāks maksās nodokļus, kurus turpinās administrēt uzticību zaudējis ierēdnis?"
ko nu pļurksti?
k
vai tad tiešām neko labāku nevarēji izdomāt kā Dombura dzelžainā loģika? Esi kļuvis tikpat senils ka Sandris. Nabadziņi, vecums nenāk viens.
raivo
r
Balsojums? Divu minūšu laikā 1000 balsis, come on, izskatās pēc pilnīgas organizētības par labu JL, šeit nevainoju Domburu, bet salīdzinot ar vismaz pēdējiem pieciem raidījumiem, šis balsojums leca ārā konkrēti no konteksta. Ta jau viens runāja par balsošanas mašīnu, rezultāts, domājams, ir panākts ar viltus metodēm.
raitis
r
šeit neiet runa par likumību, bet par augstprātību, kas mūsu tautai raksturīgi. Ja tev uzdod jautājumu , tad uz to ir jāatbild. To zina pat pirmā klasē!
raitis
r
FM ierēdne bija nulle vakardienas raidījumā. izglītots cilvēks māk atbildēt uz jautājumiem. Cits iespaids palika par otru dāmu. vismaz pateica ko domā!
Senais
S
FM dāma faktiski sarūpēja Repšes kungam, lāča pakalpojumu. Sevišķi, kad aizrāvās ar Jakānam, pareizāk sakot , Jakāna darbībai adresētiem epitetiem. Mani iepriecināja Dombura dzelžainā loģika, kas protams daudziem Repšes kanonizētājiem nepatīk. FM ministrijas argumenti faktiski neko vairāk kā smiekliņu neizraisīja.
cony
c
Nav iesp€jams ar jums diskutet,jo jūsu zināšanu,kompetences līmenis ir vismaz par vienu paaudzi zemāks par REPšES vai Baibas Fromanes līmeni.Arī Dombura jautājumi vienkārši dumji,kaut atjaunotu tiesa Jakānu,kādā sakarībā būtu kādam jāsedz tiesas paredzētie kompensējumi valstij..Katram ir sava patiesība un pārliecība .Un vai REPšE NERīKOJāS LIKUMīGI SAVU DARBA PIENāKUMU pildīšanā.Pēc komisijas atzinumiem ka ir bijuši Jakāna nelikumīga darbība,būtībā Jakānu no darba bija jāatlaiž daudz ātrākā tempā.
lno
l
Jā, FM pārstāve bija lieliska, nestostījās kā blondā skaistule, komentēja loģiski. Žetons:)
IM>@@@
I
Es negribu Šķēli atpakaļ. Es gribu Repši prom. Es saku ka laba politika = liela nauda + labas idejas + cītīgs darbs. JL vadmotīvs ir patriekt naudu no politikas parādes durvīm , bet kā tiks apmaksātas labas idejas un cītīgs darbs? Pa sētas durvīm? Man nepatīk sētas durvis.
Sub Zero
S
Vakardienas raidijuma TP parstavis V.Krauklis atstaja loti dumja un aprobezota cilveka iespaidu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas