Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Repše: Valdības stabilitāte patlaban ir izšķiroša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tu djebila, vai maz apjēdz, ka tautu kaitināt ir stipri bīstami! Ja ķersieties klāt Dombrovskim, tad 13.janvāris būs tikai tādi pumpuriņi vien...nesīs jūs kā nu kuro: uz $ūdudakšām uzdurtus, ar beisbolenēm nolinčotus, ar kājām nospārdītus, uz turku mietiem uzsēdinātus...laimīgākais būs tas kretīns, kuram lode uzreiz būs paurī trāpījusi...un nekādas "Alfas specvienības" jums, mēsluvaboles, nepalīdzēs....
artūrs
a
Valdība turas.
dudū
d
Biznesmeņu un valstsvīru straumes plūdušas uz visām pasaules malām gandrīz 20 gadus - ko viņi tur darīja, ja nekas nekust uz priekšu - vai tikai lidmašīnā "Pūt vējiņi" dziedāja? Nu, nepienesīs šodien nevienam gatavus līgumus uz zelta paplātes. Tas saucas - mežonīgais kapitālisms - un mēs tak to visi gribējām, vai ne?
bezceris
b
Baža nav par citiem un viņu ādu. Ir tikai milzīga vilšanās savā tautā, kas ir kapitulējusi ar ideju par savu valsti.
cony to bezceris
c
Es zinu daudz latviešu ar tumšu ādas krāsu,nekādu problēmu.....
bezceris
b
Kāda starpība, kas pie varas? Latvieši ir tauta, kas nav spējīgi pārvaldīt savu teritoriju. Esam zagļu un kalpu tauta, tas arī viss, paldies par uzmanību. Lielajām krāsainajām rasēm te patiks, viņiem te labi klāsies un, domājams, viņi pratīs saimniekot.
cony to Kurmīt
c
Taisniba,es arī saku,ka Slesers daudz runā un nav neko izdarījis,atceros vēl pastu nolaida uz grunti un vairs nespēj pacelt arī citi,lideņu firmā arī zaudējumi,nu traki,bet prot nosacīti iedurt kompānijas kolēgam mugurā,ja lielāks krustēvs paprasa.Bet Lācīts ,ja runā,tad ļoti korekti,precīzi par tēmu un valsts kasē nauda turās,visi sanem algas,pensijas pabalstus un sleseru stagnētā ekonomikas lokomatīve,lēnam,bet riteni sāk kustēt,drīz pats jutīsi uz savas biezās ādas.
lno
l
Tu labāk pastāsti par hiperinflācijas un gāzi grīdā pozitīvo ietekmi uz valsts budžetu, par Latvijas pasta novešanu līdz bankrotam, kad jāslēdz 99 nodaļas, par airBaltic parādiem. Tā kā uz priekšu, šofera dēls!:)
lno
l
Pēdējais jaunums repšes „darbu” sakarā bija informācija, ka ES struktūrfondu apguvē esam pēdējā vietā Baltijā __________________________________ Taisnība, pajoliņ! No 2007, gada apgūti tikai 3%! Nesapratu, kur Repšes vaina, kurš tikai 2009, gadā nokļuvis pie sasistas siles?:)
...........
.
bet komunistiem jau NEVAJAG STABILITĀTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kO VAJAG PABIRĀM, KURI AR GODĪGU DARBU NEPROT NOPELNĪT. LAUPĪT VAJAG.
beta
b
Es zinu kā darbojas, jo esmu strādājusi valsts pārvaldē. Tāpēc mans plāns ir atbalstīt Dombrovski un Repši viņu centienos. Es viņiem uzticos un zinu, ka viņi dara visu, ko var šajos apstākļos. Tāds ir mans plāns!
Dolārs
D
Nu, nu? Atklāj patiesību par to, kā viss īstenībā darbojas un kā dabūt gatavu! Citādi sanāk, ka to: "...Tiešām dudū taisnība, katram otrajam redzējums kā vajag būt, tik nav ne plāna ne jēgas kā tas notiek un kā dabūt gatavu..." Tu uzrakstīji par sevi.
beta
b
Kas attiecas uz Zemkopības ministriju, tad tās uzdevums ir uzraudzīt un koordinēt jau gatavu sadarbību, ko par iespējamu padara Ekonomikas ministrijas izstrādātie plāni. To visu uzrauga premjers. Un ne tikai uzrauga, bet arī atbild par veiksmīgu izpildi. ------------------------ Ak, kungs, kāds naivums! Tiešām dudū taisnība, katram otrajam redzējums kā vajag būt, tik nav ne plāna ne jēgas kā tas notiek un kā dabūt gatavu...
Kurmītis
K
+++Repše kā vienmēr ,saturīgi runā par lietu,kas valstij ir pats aktuālākais.+++ Man dikti patika tas „kā vienmēr” ... :) Tur jau tā problēma. Man labāk patīk ļaudis, kuri varbūt mazāk runā, bet vairāk dara. Bet šitas ciema pirmais muldoņa drīzāk atgādina tā paš cieja pirmo idiotiņu, jo nekur tālāk par tukšo runāšanau tā arī nav ticis. Pēdējais jaunums repšes „darbu” sakarā bija informācija, ka ES struktūrfondu apguvē esam pēdējā vietā Baltijā – tas laikā, kad izmisīgi tiek meklēti miljoni budžeta lāpīšanai ... bet struktūrfondi ta ir kā reize einīša FinMina vistioešākajā pārraudzībā un vadībā ... Tā ka, ja tu ceri, ka no šī pļurkstiņa ļerināšanas ekonomika sāks atlabt vai pensijas augt, vari turpināt to darīt. Esi tāds pats nelabojams kretīns kā šis tavs pusjukušais favorīts ... :) Kas atiecas uz Šlesera izdarīto – palasi Dienu par pēdējām pāris nedēļām. Ne Dienas nebija, lai nepieminētu kārtējos Šlesera darbus – gan takšu biznesa sakarā, gan tūrisma veicināšanai, gan krogu laupītāju iznīdēšanas jomā, gan ostā, gan pārrunās ar ķīniešiem, gan baltkrieviem, gan krieviem u.t.t. u.t.jpr. Un pēc tam noliec blakus, ko TAJĀ PAŠĀ laika posmā ir „izdarījis” lāčuks .... rezultāts būs satriecošs – reizes desmit paīdējis, kā viņam atkal kāds „traucējot” ... Redz, Šlesim, kaut kā neviens netraucē ... esi kaut vārdiņu dzirdējis, ka šim Birks būtu kādus šausmīgos sūdus savārījis vai dzīvot šodien neļaujot ?? ... naff nekā tāda ... :)))
AIVARS
A
Priekš paša Repšes valdības stabilitāte, protams, ir izšķirīga - ja kritīs valdība, tad krītīs arī Repše!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas