Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Repše: varētu atteikties no funkcijām, kas valstij nav "dzīvībai nepieciešamas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Pilnīgi paļaujos uz Finansu ministrijas valsts mērķju uzstādījumiem un funkcijām plānoto finansējumu,kurš būs jauno moderno un trūcīgo laiku gaismā labi, kā tāda linu sauja ,izkulstīts.VēLU sekmes un labu veselību pie budžeta veidošanas Latvijas tautai ,uznēmējiem un Valsts vadībai.
Dana1
D
Vai tas nozīmē tikai kādas nebūt represīvās - režīma nosargāšanai...
marfa
m
Līdzekļu aizņemšanās no SVF var izrādīties pārāk riskanta un ilgtermiņā neizdevīga, tādēļ valdības šā brīža uzdevums ir darīt visu, lai valstij no SVF nebūtu jāaizņemas. Valdība ir gatava aizņemties uz mūsu bērnu rēķina, kamēr iespējas uzlabot situāciju pašu spēkiem vēl nav izsmeltas, norāda JL.
Mr. X
M
Vajadzētu atteikties no Saeimas un MK finansēšanas funkcijas, viņi valstij nepavisam nav aktuāli.Gribētos pajautāt - kāpēc strādājošam pensionāram var atvilkt 70% no mūža nopelnītā, bet visādiem deputātiem kuri ir sasēdušies katrs pa vairākām uzņēmumu padomēm katrā notām ir pilns atalgojums. Es saprotu ka pilnu algu var saņemt par pamatdarbu, bet par blakusdarbiem 70% nost, lai ir kā visiem. Tāpat arī par visām Saeimas komisijām. Nu nav viņi vairāk pelnijuši par to ka tagad mūs aizveduši tur kur esam un visu iekrato naudiņu vieglu roku notrallinājuši.
starp citu
s
Tev ir dokumentāli pierādījumi? Varbūt vienkārši no tavas palātas ir aizbēdzis kāds, kas atgādina Repši?
KLM
K
iekariet videji treknu vistu logā tā, lai vistas ēna kristu katlā , uz lēnas uguns vārīt trīs stundas, kad buļjons gatavs, izmetat visu miskastē un atsakaties no buļjona. Ietapijums kolosāls ! Par atlikušo naudu var doties atvaļinājumā uz Fidži salām.
starp citu
s
Pieņemsim ka vairs nav valdības un arī Saeimas. Ir ietaupītas "astrnomiskas" naudas summas. Ko tālāk? Izdalīsim katram iedzīvotājam? Kas dalīs? Varbūt nnn2? Un ja Tu nedaudz kļūdīsies pie sadales, ko ieteiksi ar Tevi darīt? Nepatīk Repše, strādā pats viņa vietā, vai palūdz visu laiku labāko premjeru kalvīti. Ja kalvītis atstāja valsti vislabākajā kārtībā, tad ar finansēm tiks galā vienā mirklī. Ja būs nauda.
andy
a
no veselības aprūpes un izglītības tas jau ir izdarīts. nu vēl policija palikusi un ugunsdzēsēji. galvenais saglabāt svarīgāko - valsts pasūtījumus "labiem cilvēkiem", nejēdīgus publiskās partnerības projektus un citas partiju bosu bankas kontu dzīvībai svarīgas funkcijas.
starp citu
s
Daudziem nezin kāpēc nepatīk Repše. Vai nebūsiet no ierēdNIECĪBAS? Un kāpēc TP neraujas pacelt nomestos varas grožus? Laikam jau mācēja saimniekot tikai uz kredīta.
vecais
v
Latvijas dzivibai nesvarigas institucijas samazinasana : saeima
who cares
w
Efektīvāka valsts pārvalde nozīmē - tikpat pakalpojumu par to pašu cenu, nevis mazāk pakalpojumu par gandrīz to pašu cenu...
ninop
n
Trakais marietis kārtējo reizi kaut ko murgo!
.
.
Vajag sākt ar galvu. Bail pat rakstīt, bet ceru, ka katrs sapratīs.
nnn2
n
valstij nevajadzīgi tēriņi-valdība un saeima-jālikvidē,nauda ietaupīsies kam tautai tāds sods,kā Repše un Dambrovskis Latvijas tautas bendes
abc
a
Valsts varētu atteikties no Repšes pakalpojumiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas