Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repše: VID jāstrādā cilvēkiem ar nevainojamu reputāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilsonītis
P
VALDĪBĀ JĀSTRĀDĀ PROFESIONĀĻIEM. TIEM KURIEM IR IDEJAS KO KĀ DARĪT KRĪZES LAIKĀ, NEVIS KĀRTĒJĀ CĪŅA PAR KRĒSLIEM UN IETEKMI PAR VALSTS NAUDAS PLŪSMĀM.... KAUT KAS IR TEICIS, KA MUĻĶĪGI DARĪT VIENU UN TO PAŠU UN SAGAIDĪT ATŠĶIRĪGU REZULTĀTU... PALASIET KRIEVIJAS UN RIETUMU PRESI, VIŅI NESAPROT KĀDAS MUĻĶĪBAS NOTIEK LATVIJĀ...
RRR
R
Uzskatu par svariigu piebilst, ka nevis Muitas Kriminalparvaldes un Finanshu Policijas, bet gan Muitas Kriminalparvaldes un Finanshu Policijas PARVALDES!!! Tachu veel svariigaak ir galu galaa noskaidrot, kursh nu buus jaunizveidojamaas paarvaldes direktors??? Kursh??? Jaunizveidojamaa paarvalde nebuus tachu tieshaa paklautiibaa VID Generaaldirektoram VISPAAR BEZ sava paarvaldes direktora!!! Saprotams, ka jaunizveidojamaas paarvaldes direktors buus tieshi paklauts VID Generaaldirektoram, nevis Generaaldirektora vietniekam! Nu tad kursh iisti buus jaunizveidojamaas paarvaldes direktors??? Ak, jaa, un vai VID jaunaas paarvaldes iereedniem buus paredzeetas pagonas uz pleciem, vai nebuus??? Paldies.
jrx
j
Ja toreiz būtu uzstādījums ziedot partijai, tad cita lieta, BET ziedoja jau personīgi Repšem.. morāls jau bija pats uzstādījums- sametiet man naudiņu, tad eju politikā, ja nē, tad sēžu arī turpmāk savā krēslā bankā.. Ja reiz esi tik cēls un tīrs, tad vajag iztikt bez šantāžas. Tagad jau arī redzams, ka ER ir aktīvs SVF līdzskrējējs, tāpat kā premjers, nevis reāli domājošs ekonomists.. Ar vieglu roku iznīcināt visu, kas labi funkcionē. Jā, vajag optimizēt, pārskatīt funkcijas,utt., bet reāli to pamatojot, nevis tikai tāpēc, ka SVF kaut ko murgo..
edmunds
e
neciepsti. repse pareizi saka un dara. ceru ka taviem saimniekiem driiz skaabekli piegrieziis.
EDGARS
E
Nekad nespēšu Repšem piedot Bankas Baltija postu ,jo tur aizgāja viss mana vectētiņa mūža ieguldījums,es neieredzu šo tipu ,viņš nav ministra cienīgs,viņš ir viltvārdis un melis.
Drika
D
Ja tev Repša pašam būtu laba reputācija,tad tu to varētu p-rasīt no citiem,jo tev tak tauta netic,kur tu esi pabijis,tur pēc tevis tikai mēsli smird,un smird ļoti ilgi.
Berta
B
Pareizi Repše dara - dod nedēļu, jo līdz tam VISĀM koalīcijas partijām ir jāparaksta saprašanās memorands ar Valūtas fondu. Bet vecajai mafijai to SVF aizdevumu vajag kā ēst. Malacis, Repše!
Asterix
A
Un kāds ir Tavs viedoklis?:) gribi papildināt manējo vai gribi zināt vairāk?:)
loģiska taisnība!
l
Tiešām, Repšem taisnība, jo - kādēļ gan valsts izzadzēju nelabo slavu ieguvušo Tautas Partijas vai Latvijas Ceļa kaut vienam pārstāvim vēl joprojām būtu jāatrodas VIDā kā spiegam-kaitniekam?
inese
i
kaut vai savejos,bet ar tiru reputaciju.Repsem taisniba-uz prieksu!
Vai tad tikai VID?
V
Repšes kungs ļoti sašaurina jomas, kurās ir jāstrādā cilvēkiem ar nevainojamu reputāciju. Es uzskatu, ka ir jābūt kristāltīriem un ar nevainojamu reputāciju jāstrādā cilvēkiem visā valsts pārvaldē, pašvaldību iestādēs, Saeimā, valdībā. Mēs pašlaik esam ļoti tālu no tā.
beta
b
Amerikā vēlēšanām ziedo miljonus un vēlreiz miljonus. Gribi ziedo, negribi, stāvi maliņā. Ziedojums ir brīvprātīga investīcija iespējamām pārmaiņām nākotnē, un civilizēti ļaudis saprot, ka pārmaiņu iespēja nav ar 100% garantiju. Es toreiz neziedoju, bet ,ja tagad vajadzētu, tad Repšem ziedotu ar prieku un ticību, Kalvītim vai Godmanim - NEKAD! Repšes bizness ir viņa privāta lieta, tāpat kā personiskā dzīve. Galvenais, kas man šajā sakarā svarīgs, ka biznesā ieguldīti personiskie līdzekļi un precoties Repšē bija brīvs nevis izjauca gimeni ka, piemeram, Sķēle. Spriežot pēc žultaino, tukšo un bezsaturīgo komentāru daudzuma, trāpīts tautas posta partijas visvārīgākajā vietā... Nupat vienreiz priecajos, ka ir krīze, kas ir reāla iespēja attīrīties. Ja paši nevarēsim , naudas aizdevēji piespiedīs! Vislabākie novēlējumi Repšem ar viņam uzticamo komandu!:))))
skuķis
s
Man patīk Tavs domu gājiens. Var manīt, ka ir savs pamatots viedoklis...ar to arī apsveicu!
Asterix
A
Daudzus gadus popularizētais mīts par Repšes kunga "bezkaunību" aicināt tam ziedot naudu jaunas partijas veidošanai, kura iestātos pret ilgus gadus veidoto korupcijas zirnekļtīklu, ir lēts mārketinga triks. To, un vēl dažus, kā, piemēram, mītu par "marsieti", izveidoja korupcijas sitēmu vadītaji, izmantojot savus kanālus - TP pieder LNT, TVNET, šķiet, TV5, ZZS un Lembergam - NRA, LA un tā tālāk. Visi šie mēdiji ir neskaitāmas reizes, par tautai nozagto un oligarhu izmantoto naudiņu, pūta miglu tautai acīs. PIETIEK!!!! Ja nebūtu JL, tad situācija mūsu valstī būtu drausmīga. Paldies Repšes kungam par jau tolaik paveikto. Un vēl visa cīņa ir priekšā. Jāturās. Un jāatbalsta.
cerbers
c
Kas ir, sīkais ''perdeli''? Vai TP šorīt kaut ko noziedoji?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas