Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Repšes parādsaistības pērn samazinājušās, tomēr pārsniedza 900 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Januss
J
Budžeta deficīts trīs mēnešos - Ls 181,4 miljoni - aptuveni 200 reižu lielāks kā Eināram :(
Varbūt
V
Pirms vēlēšanām atkal cer izkunkstēt kādu ļimonu ???
Inde
I
2343 latus kā pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras... Kāds šito var atšifrēt? Kādos gadījumos un kam VSAA maksā šitādus pabalstus?
xxx.
x
Un kā tika mazgāts Vilnītis,kad parādījās ziņa par viņa sievas parādsaistībām,ak vai,iznāk tā,ka vieni drīkst,bet otri nē,kā tautai to saprast?
Elza
E
Mani kā godīgu nodokļu maksātāju tas uztrauc un neapmierina,ka mums tāds ir finansu ministrs,kura parādsaistības ir tik lielas,viņš ir bīstams sabiedrībai,jo viņš ir atkarīgs no aizdevēja,tas ir tīrs korupcijas risks,tādā ranga amatpersona nedrīkst ieņemt šādu posteni,mēs visi esam zem viņa parāda riska.
???
?
labs veids kā apšmaukt valsti, 07.04.2010 16 Ja ir lielākas parādsaistības vai tas lielāku daļu aizdevis kādam, nekā nopelnījis, tad nav jāmaksā noteikti nodokļi, kuram no politiķiem ir "peļņa" ... ne repšem, ne šleseram, ne leiškalnam, varbūt kādam ir? puslīdz godprātīgie vismaz nedaudz cieņas izrāda un vismaz pāris tk sataisa peļnu, bet lielais vairums klaji ņirgājoties jums visiem(kas esat valsts) sejā uzraksta, ka vairāk aizdevis prom vai parādā, nekā nopelnījis... ===========visi šmaukt valsti ir samācījušies no FINMINStrīpaiņa ,kurš skaidri parāda, ka parādsaistības ir vislabākā lieta ,lai nemaksātu nodo0kļus
76
7
tā nu ir parādījies Baltā Zirga strīpainais Kumeļš.
Vēlētājs
V
Jebkuram uzņēmumam ir parādsaistības, mazākas vai lielākas, un par šaizi Vilnīša ģimenē parādsaistības uzpūta zālītes pīpētāja. Palasi darba likumu un atrod terminu, kad un par ko pienākas brīvdienas. Nevins nav atcēlis vai veicis izmaiņas par virsstundu un nakstsstundu apmaksu. Tev liekas normāli, ka cilvēks 80-tajos uzcēlis māju, tagad tuur pat šai mājai, dēļ prestižas vietas nosaka kadastra vērtību vismaz piecas reizes lielāku, maksā nu.... Bakas ņem no uzņēmumiem nekustāmos īpašumus, par kredītu nemaksāšanu un par sviestmaizi pārdod "saviem" meitas uzņēmumiem, pēc kāda laika pārdos par bargu naudu, atkal radot nekustāmā īpašuma burbuli. Iesaku Tev papētīt citu Eiropas valstu praksi par šādiem īpašumiem, kā arī par nodokļiem no otrajiem un trešajiem īpašumiem. Skaidrs tikai vien, ka sajēgas no ekanomikas Tev nav..:( Pašlaik jau tikai mēģina salāpīt budzetu uz pensionāriem un darba ņēmējiem... Jēdzienu politiskā atbildība jau arī ieviesa JL, piemetinot, ka ar politisko atbildību jāsaprot demisija...žēl, ka negribi atcerēties tādu fktu
jautājums
j
Nū....Izņemt ieguldījumus naudā....Oficiāli noformēts kā daļu pārdošanas darījums... Un drīz jau, droši vien, kāds sāks parādus atdot... Nu žilbinošs finanšu menedžments !
Buba
B
Tāds sīks pirdiens pret Hūtes 9 "ļimoniem" ...
nlo
n
Nauda Marsiešiem nemaz nav nauda.
Terorists
T
Nabaga Mesija, tu pat bez parādiem neesi spējīgs sevi atdot piesišanai krustā.
kāmis
k
štrunts par to cik aizdevis, cik parādā, bet mazliet uzjautrina šis teksts - kā pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras. nabadziņš, arī miljonu apgrozot , pabalstiņš pienākas. :)
Ērglis
Ē
"1. Vilnītim pašam parādulielu nav, parādi ir sievas uzņēmumam, bet toties "kā pasniedza". Repšem ir personīgi parādi, bet te jau " Nekā personīga", Čigāne, Ēlerte u.c. korupciju nesaskata." KNAB Vilnītim ir jāuzmana, lai Repše nedara kaut ko, kā nevajag pēc likuma. Ja Vilnītim pašam ir neliela šaize ģimenē, tas uzreiz padara viņu par sliktu uzraugu. KNAB ir tā kā nekā viena no retajām tieši politiķu uzraudzībai domātajām institūcijām. Repše nekad savas finanšu problēmas nav slēpis. Ja kādam ir problēmas ar to, vai arī kāds saskata korupcijas risku - lūdzu, rakstiet par to, analizējiet to. Šobrīd tas gan nevienu neinteresē. "2. Ķirsons "Lido" nemaksā par virsstundām, pēc Repšes darbības kā finanšu ministrs, izteikts rīkojums nemaksāt VID-ā virsstundas un naktsstundas, bet arī te jau " Nekā personīga", Čigāne, Ēlerte u.c. neko nelikumīgu nesaskata." Aizmirsi piemetināt, ka VID virstundas tiek aizstātas ar apmaksātām brīvām dienām. Tas tā, sīkums, likuma ietvaros, bet problēma jau tev nav ar likumu, bet vēlmi noriet Repši. "3. Kad Šķēle piedāvāja pamatīgus nodokļus par otrajiem un trešajiem īpašumiem (nevis murgu, kad atšķirīgas, niecīgas likmes no mistiksas kadastra vērtības), Repše bija pret..kāpēc, ielūkojaties vērīgāk deklarācijā...." Šķēle nekādus pamatīgus nodokļus nav piedāvājis, turklāt otrie un trešie īpašumi godīgi tur retais. Kur problēma ar pirmajiem? :) Ak sadāvināti visi radiem? "Te nu būtu brīdis JL lolotajam un gadiem piesauktajai politiskajai atbildībai, kam sekotu ministra demisisja..." Vai tu vispār saproti šo jēdzienu? Šķiet, ka nē :)
^
^
Tāpēc jau valsts mērogā patēriņu grib nosegt ar kredītiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas