Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Repšes pieciem padomniekiem algas nav plānots palielināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
caca
c
Minimālo algu arī varēja pacelt.
Ēriks
Ē
Repše un citi Ministri ir tikai vietas izpildītāji līdz jaunās valdības izveidei. Kāda jeģas ruāt par padomnieku algām tagad, ja lai par ko vienosies (ja vien necentīsies piešžkirt ar atpakaļejošu datumu) "jaunās" algas aprēķinās par mazāk par mēnesi?
Sniper'sEye
S
Tautieši bāleliņi, kas ar jums?! Aizmirsies, kā Repše ar Jacino u.c. sava finmin kodrdebaleta puisīšiem nemācēja pat Jakānu atlaist? Kāda valstiska laime, ka nodokļu poltikas sagrāvējam & Co attieksmē pret atlikušo darbaspēku algas nepalielinās. Prom no Smilšu ielas ar aizliegumu tuvoties galertLāčukam Dombrovskim, -- lai VD valda un domā beidzot pats.
hmmm
h
Tāds paradokss sanāk. Padomniekiem jāpalielina algas, jo kopumā viņi ir snieguši labus padomus kā visiem pārējiem samazināt algas. Šo gadījumu, bez pārspīlējuma, varētu iekļaut Mērfiju likumu sarakstā. Ja kāds zin kura izdevniecība tos apkopo un izdod - neesiet slinki, pārsūtiet info!
bimbam
b
Pa prieksu "speciem" vajadzetu iemacities naudinu nopelnit! Latvija "speci" loti efektigi darbojas savu kabatu uzpildisanas joma, bet efekta ka nav, ta nav! Nauda neatrisina attieksmes trukumu, kaut, protams, nav mazsvariga!
uzņēmējs
u
Man ir kārtējais iemesls nemaksāt nodokļus.
cony
c
Nevis palielina algas,bet atceļ pagaidu ierobežojumus algu aprēkināšanā,nevajag pavairot muļķības.....
aa
a
šodien nē, bet rīt gan
CIO
C
Esj taču atpakaļ pie baļļas, ja smadzeņu analīzei nepietiek. Tikai aprobežota persona var iedomāties, ka analītiķi ar divām augstskolām strādās par kaut kādiem 1k ls pirms nodokļiem. Kāda alga - tāds darbs, ja būtu A klases speci, tad arī nodokļu politika un pārvalde strādāta par kārtu efektīvāk un labāk. Bet tā kā tādi kliedzēji kā jūs cienītā spiež uz politiķiem, lai analītiķi saņemtu grašus, tad esiet tik lapini - saņemiet nesakārtotu likumdošanu, nesakārtotas procedūras, un zaudējiet laiku karojot ar to visu! Nav tādas lietas kā pusdienas par brīvu - viss ir adekvāti samaxai! Un jā - man pie kājas viņu probzas, jo padomus publiskai pārvaldei nesniedzu.
Lelle
L
Vai tad bija izvēle par ko balsot? Lai jau tik turpina pēc taukmūļu shēmām...nez vai tauta 4 gadus vairs pacietīs kā cieta ruksi, jo toreiz oranžos cūķus glāba ārzemju banku kredīti...šitos, pagaidām, glābj aizdevums, bet nekas taču nav mūžīgs.
Vilhelmine
V
Nu ta ir karteja Latvijas valsts izlaupisna, kuru veic Latviajs saeimas deputati, Latvijas valdiba, ieresni, Latvijas bernu, pensionaru apzagsana, kuri dzivo neiedomajama nabadziba, bada, pusbada bez mediciniskas aprupes. Vai Latvijas Saeimas deputati nezina to ka lielaka dala , Latvija pensionari sanem neiedomajami mazas pensijas, Ls, 70-150/meneis? Ka ar tik mazam pensijam var izdzivot?
cony
c
Es ceru,ka Repše pārdomās un paliks uz 4 gadiem vilkt to smago finansu un budžeta lietu.Es ierosināšu par attiecīgu darbu arī labu samaksu,tā arī norāda VK Sudraba,ka par smagu un ļoti atbildīgu darbu arī labāka alga jāsaņem.
grieta
g
nu bet protams, tāpēc, ka Repše nākamgad taču vairs nebūs ministrs. un tāpēc arī vīnš neplāno palielināt algas :)
sēne
s
a, man patīk dzīvoties mājiņā...un bez hūtes...
Pica
P
a, man garso rausiisi...:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas