Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Repšes viedoklis par 500 miljonu samazinājumu esot bijis brīdinošs un norādošs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jobciks
J
Vēl apslapinās Lembi vai viņa bildi pie pilsētas goda dēļa tas zvirbulēns ierēgdams! Ko nu tad izdarīs ar viņu?
Babarihins
B
Skaties, ka neiznāk ar to ierēkšanu kā slaucējai Maņa, kas Vasjkam visas rokas apslapināja no sajūsmas.
Oskars
O
Vispār man sāka interesēt tie MINISTRI - PARTIJAS kur viņi tos 500miljonus GRIBĒJA LIKT ???????? Kā viņi DOMĀ iztikt bez 500miljoniem ??????? KAUTKĀDS ĀRPRĀTĪGS GADĪJUMS Latvijas VĒSTURĒ un vai KNAB tiks GODIGI GALĀ .
tas pats
t
Solīts, parakstīts, apsolīts, ko vēl!? Ja paši solam, jāatbild, kāpēc plosamies!? P.S. Tie, kas komentē, spēj web izdevumus samaksāt, tā ka...
Tautas bendes
T
Dombrovskis (Jaunais laiks), Repše (Jaunais laiks), Augulis (ZZS) un Brigmanis (ZZS) jau neko citu nemāk, kā lāpīt valsts pamatbudžetu uz grūtnieču un zīdaiņu rēķna.
dzeris - ilžux
d
Jā, nokaitīnāt pat polikorektos eiropiešus ar savu bardaku, neprofesionalitāti, solījumu neturēšanu, reformu neveikšanu, korumpētību, negodīgumu - tas vēl nevienai valstij izdevies nav, tur mēs pirmie. A kas mums - kas bez biksēm, tas bez bēdām.
jeeliishi
j
ja Lāčukiņš grib, lai Latvijai būtu labāk - kāpēc viņš riskē tik neprātīgi bīstamā veidā. Tas ir kā staigāt pa naža asmeni! Un ja nu plāns neizdodas?
Nav pretruna
N
Katrai ministrijai sava sāpe un ideālie mērķi,bet Dombrovskim no visa tā jāveido produkts ,lēmums,kuru jau var laist tirgū,apgrozībā.Ja tas tirgū nestrādās,tad būs jāpalabo.Vien joprojām uzticāmies valdībai un tās spicei.Lai veicās viss,kā līdz šim.
ilžux
i
es ar' nebiju dzirdējusi no augstām amatpersonām TIK skarbus izteikumus, ka pacietības mērs būšot pilns. Acīmredzot, sasniegts zināms līmenis
Nasing spešel :)
N
Un ko mūsu gudrās galvas darīs? Steidzīgi meklēs vazelīnu?
zvirbulēns
z
Protams, vēl vairāk, šāds ministrs nebalso par miljarda iemešanu krāsnī, nepērk sev mobilo tālruni par 1500 Ls, un ādas uzvalku ar uzkrāsotām baltām līnijām. :))) Un tomēr, Repši vajag izmest, izmest no valdības, lai es varu ierēkt! :)))
dzeris
d
Izskatās, šinī valdībā vienīgais profesinālis ir Repše. Sanaidoties un nokaitināt pat mūsu politkorektos partnerus no ES - nezinu, vabūt, parādīsim, cik mēs kruti, bet, domāju, te valdība spekulē uz to, ka, nedosiet naudu - mums būs slikti, bet, arī jums būs slikti. Tikai, mums būs daudz sliktāk, viss tas izskatās nezolīdi.
bimbam
b
Nekas nav skaidrs! Novelu, lai Dombrovskim plans izdotos, un vins pieraditu, ka, kaut ari riskejot (vesela saprata robezas), LV beidzot aiziet pareiza virziena, ja ari ne parak strauji! Turu ikskus! Protams, Repsem ari sava taisniba, tacu vins lai pa prieksu pasaka, no kuras kabatas grabt tos n- tos miljonus papildus!?
heijā
h
forši, ka varu atkal atklāti fanot par Repši! Turies, vecais!
pmlks
p
labs finanšu ministrs (finanšu direktors) ir tikai tas, kurš vienmēr konsekventi iestājas par izdevumu samazināšanu. Tāpēc jau valdībā ir vēl ducis citu ministru, kuri visi pieprasa palielināt izdevumus. Kad finanšu ministra krēslā sēž Nasing Spešial, Bērziņu Bļauris vai tamlīdzīgi klauni, kuri domā tikai par budžeta tērēšanu un pamanās pat noēst visu socbudžeta 800 miljonu iekrājumu, tad arī iestājas Lielais Kirdik kā pašlaik mums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas