Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Repši juridiskajos jautājumos konsultē cilvēks bez diploma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abc
a
studiju kurss piecu gadu garumā juristiem nav jau vairākus gadus, tā kā tagad, pabeidzot studijas, minētais censonis jurista kvalifikāciju vairs nedabūs, būs jāturpina mācīties tālāk :)
JL aģitatoriem
J
Visa sāls ir raksta pēdējās 2 rindkopās. Kāpēc tās neviens nekomentē? Vai Jūs, mīlīši, tiešām domājat, ka šis puisis saņem 700 latus uz rokas no valsts maka, jo ir spējīgāks par citiem Latvijas juristiem konsultēt valsts finanšu ministru? Daudzi "īsti" juristi to darītu bez maksas.
Valdis
V
Dažiem šīs valsts darboņiem, kā piemēram "Kampējam", augstākā izglītība vispār neko nav devusi. Muld par krupja vārīšanu alumīnija katliņā... Un resnais vaislas kuilis ar saviem "treknajiem" gadiem? Un tipiskākais padomju okupācijas laiku radījums ar "skaistumu sievietes iekšās"? Vesela idiotu plejāde!
Aurēlijs
A
nav veel dzirdeets , ka buutu naarsta laikaa nodarbojies ar zivju sišanu , vai nelikumiigaam mediibaam...arii naftas vadu nav saurbis , ko deputaats var atļauties ... tad kas vainas studentam??? žeel ka iznaaks patiess lietaskos ???
Padomā
P
Tie juristi, kuri beiguši LU universitāti 80-os gados mācījās 5 gadus (klātienē) un 6 gadus (neklātienē). Tā ka nevar tā vienkārši pielīdzināt viņus bakalauiem, jo visi viņi saņēmuši diplomu - akadēmiskā izglītība, jurista kvalifikācija. nepūt pīlītes, tu ir slikts jurists, ja to nezini !
to mĒrglis
t
Tā jau ir. Kad konsultē Šķēle, tad visiem mērgļiem ir jautājums, kas konsultē. Kad Repši konsultē šaubīgs students - tad kāpēc būtu jāinteresējas. Tur tak ir kvalitātes zīmogs - Jaunais Laiks. Tas nekas, ka ne pieredzes, ne izglītības. Savējiem jāzina vienīgi partijas biedra kartes numurs.
Ērglis
Ē
KĀDS sakars ar pieņemto lēmumu par to, KURŠ ir konsultējis Repši šī lēmuma pieņemšanā? Vai tiešām tas ir viss, ko Jakāns spēj izvilkt tiesā? Tad jau laikam nekādu īpaši spēcīgu argumentu pret PAŠU pamatojumu nav. Acerēsimies arī, ka Repše beigās tomēr atlaišanu nav pieņēmis, bet gan Jakāns tika aizrotēts ar POLITISKA balsojuma palīdzību. Kas arī bija jānotiek.
Ikars
I
Bez šaubām Repše var atļauties ko vien iedomājas,jo kas ta tur,ka tagad juristiem jārakājas pa viņa visatļautības mēsliem,tas jau iet no nodokļu maksātāju maciņiem.Sen šo ministru vajadzēja patriekt,tas drīzāk ir intrigants un melis,nekā ministrs.
geris
g
Diemžēl,kamēr Repše nebija sācis jaukties pa Vid,viss gāja pat ļoti normāli,bija kārtība un drošības sajūta,bet kas tagad,leiputrija,lai neteiktu vairāk.
Kāpējs
K
Cūcība! Cūcība pēc cūcības! Kliegt gribās!
Šampēteris
Š
Redzot lietas, kas atklājas VIDā, Jakānam vajadzēs aizstāvību ar ļoooooti stipriem papīriem,
marfa
m
kur studeejis? kursh zin? citaadi veel izraadiisies, ka buus tikai piecas dienas pa skolas koridoriem staigaajis!
Kabans
K
Kārtējais poļitruks ar trīs mēnešu partijas kursiem. Galvenais ir pareizā partija. Tad vienalga kāds vanckars - un var būt konsultants visās jomās. Tā ir arī Latvijas problēma. Tas ministrs var būt ar jebkādu izglītību - galvenais, kai prot sakarīgi domāt un uzklausīt dažādus viedokļus. Bet viņa padomniekiem vajadzētu būt ar vislabāko izglītību un pieredzi. Jo tie var nokonsultēt un pateikt pareizu virzienu. Un ja visi padomnieki ir šitādi jacini, tad skaidrs uz kuru bedri peldam. Un lielākā problēma, ka viņiem visiem ir šādi padomnieki - šleseram šofera dēli, Repšem jacini ar zibenskursiem jurisprudencē, un visādi Gerhardi ar jaunpupa kursabiedriem. Tie nokonsultēs vislabāk.
Valdis
V
Šlesers bez augstākās izglītības var strādāt par ekonomikas un satiksmes ministru, bet citi pat nedrīks konsultēt... Ir nu gan dīvainas pretenzijas!
autodidakts
a
Tas redzams no darbiem, pilnīgi lieka info.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas