Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Restorānu asociācija sašutusi par hepatīta reklāmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis ll
J
.. lai nu ta restoranu asociacija NEMELO.. ar dzelteno kaiti Riga ir saslimusi loti daudz cilveku.. ja nemaldos kaut kur VECRIGA INFICEJAS 80 CILVEKU!!!! TO KA SABIEDRISKAS EDINASANAS VIETAS NOTIEK CUCIBAS ESMU PIEREDZEJIS PATS, MAN pasniedza edienu kur ieksa bija mati!! es ludzu apmainit un TRIS REIZES atkal PASNIEDZA EDIENU AR MATIEM!!! TRIS REIZES!!!!
lat.
l
Es atkal esmu sasutis par jusu cenam. Atrisinajumu esmu atradis-neeju vairs uz restoraniem. Kaut visi jusu krogi izputetu! Varesiet sukat savas cenas.
Nastasja Fiļipovna
N
Liekulīgā asociācija! Vai tad jau aizmirsies, kā epidēmija sākās? Cilvēki saslima, jo bija uzticējušies konkrēta kroga superīgajam servisam.
dudu
d
Stella Pabā neviens nesaslima? :)
anuka
a
jā, jā, man tagad bailīgi iet uz restorāniem, - ka neaplej ar dzeltenu krāsu! ;)
aploksne
a
Nu, nu, vai tad iespējams izsekot pilnīgi visam, kas nonāk Tavā galdā, pirms tas ticis sievas pagatavots? Piem., gurķi veikalā ir savās rokās apgrozījuši daži pircēji pirms Tevis. Un patiesībā - ja Tu pieķēries tramvajā pie turētāja, vai nospiedi savu ārdurvju kliņķi daudzdzīvokļu mājā, kuru pirms tam kāds "dzeltenais" bija skāris, tad Tev, droši vien, arī nemaz nevajag iet uz ārpusmājas ēdināšanas iestādi...
batmobiilis
b
jāatzīst, ka reklāma raisa nepatikas jūtas pret ārpus mājās ēšanu.
Pičuks
P
Ja seko ķēdītei, tad jau Glakšiem būtu maksimāli jāatbalsta restorānu un hepatīta bizness, jo savādāk bez inficēta ēdiena nebūtu jālieto vakcīna... Jeb mums Latvijā ir kāds farmācijas uzņēmums, kam pieder kādas restorānu ķēdes, kurās tīši indē potenciālos pacientus? Ja nopietni - "it kā" krīze rada krīzi galvās un - kā redzams pēc pēdējiem notikumiem - arī tajās, kas valstij pelna naudu, ne tikai tajās, kas to tērē....
reality
r
Tikai tā - nogremdējot kādu citu var izcelties. GSK šī '' gremdēšanas '' tehnoloģija ir labi attīstīta, tāpēc GSK ir viena no pasaules vadošajām kompānijām farmācijas jomā pasaulē. Mācās, aborigēni kā jārīkojās konkurences apstākļos. Izdzīvos tikai stiprākais, veiklākais un alkatīgākais ? !
Kirka
K
Njā - man arī nebija ienācis prātā saistīt šo reklāmu ar restorāniem kā tādiem. Jāpiekrīt Pičukam.
Pičuks
P
Man kā sabiedriskās ēdināšanas iestāžu apmeklētājam, kas redzējis šo klipu, ir ļoti skumji apjaust, kāds stulbums valda minētās Asociācijas vadošu personu galvās! Ja Graikste vēlas papildināt savu maku ar tiesas procesā gūto naudu, tad darījums skaidrs, bet - CIK stulbai jābūt, lai šo klipu tulkotu šādi? Tā ir acīmredzama piekasīšanās, norādot, ka Graikstesprāt Latvijas cilvēki ir auni, kas nesaprot, par ko reklāmā ir runa... Ja šādi precedenti turpināsies, domāju, ka valstī paliks politiķi, ministri, pensionāri un Graikste - cilvēki ar vismaz dažām smadzeņu krokām un tie, kas spēj domāt un strādāt, sen ganīs aitas Austrālijā, nevis gaidīs kokus dīgstam Muļķu zemē!
Kabula
K
Savukārt tiem, kurus aplipināja tieši vecpilsētas krogā, nevis kādā maskačkas dzertuvē, būtu jāvēršas tiesā pret asociāciju, kā arī pret kontrolējošām institūcijām, jo kompensācijas, kādas pienāktos tiesiskā valstī, tāds krogs nespētu samaksāt pat novirzot tam 100% peļnas tuvāko 20 gadu laikā..
Aidus
A
:) Nolaidiet cenas un tad raudiet par apmeklētāju trūkumu. Nevajag savā alkatībā vainot citus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas