Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rēvalds: Zatleru vajadzēja pārvēlēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kk
k
PREZIDENTA KUNGS ,VAI JUS NEVARETU KOMENTET KO JUS ESAT DARIJUSI LAI MAZINATU MEDICINAS OLIGARKU IETEKMI UZ POLITIKU.JUS TACU SO VIDI LOTI LABI PARZINAT.
kk
k
PREZIDENTA KUNGS .NAKDAMS NO MEDIKU VIDUS,KOJUS ESAT DARIJIS LAI LIKVIDETU MEDIKU OLIGARKUS.
gg
g
LABS ATBALSTS NO MEDIKU MAFIJAS
anija
a
Jā Zatlera kungu vajadzēja ievēlēt ,,un viņš būs mūsu ieCIENĪTS VALSTS PREZIDENTS.....BERZIŅŠ PĀRSVARU GUVA NELIETĪGĀ BALSOŠANĀ ,TAUTAI REDZĪGAS ACIS ,CIK GANDARĪTS NO SAEMAS IZNĀCA ŠĶELE ,ES VISU SMALKI REDZU , UN TAUTA ĻOTI NEAPMIERINĀTA ,UN NENOMIERINĀSIES ,UN BĒRZIŅŠ NAV PIEMĒROTS AUGSTAJAM AMATAM ,ZATLERA KUNGS SAKUSTINĀJA ZAGĻU BANDAS PLĀNUS ,UN TĀPĒC BIJA JĀPIELIEK PŪLES UN BALSOŠANAS LAIKĀ IT KĀ JĀRUNĀ PAR PIENU ,LAI TIKAI UZVARĒTU IELIKTENIS MUMS VAJADZIGA PREZIDENTĀLA VALSTS ,NEVIS TĀDS ŠĶĒLE NOTEIKS LIKUMUS .!!!!!!!!UN TAS LEMBERGS PILNS NELIETĪBAS , ,TU ESI NETĪRS SAVOS DARĪJUMOS ,UN TAUTA ĻOTI NEAPMIERINĀTA ,UN MĒS PIEPRASĀM ŠĶĒLES ,LEMBERGA UN ŠLESERA ATKĀPŠANOS .
sausmas
s
nost ar beerzinju! nav normaali,ka tiek ieveeleets prezidents,kurs tautai nepatiik..
borcinsh
b
tagad rakstu bez ironijas un humoru : kas nozime "Zatleru vajadzeja parvelet" ? 23. julija shajas Saemas-Nr 10 "brigade" BUS ATZISTSA KA - ATLAISTA ! Automatiski, atlaistas-korumpetas SAEMA BALSOSHANA, SLEPTA NO LATVIJAS TAUTAS, BUS ARI - NELIKUMIGA !!! un komunists berzinsh (no pagajusha gadsimta !!!) vares mierigi aiznemt rindu pie zobas arstam
ha
h
man nāk smiekli... par tautas īso prātiņu, jo tā tikpat "sašutusi" bija, kad zoodārzā ievēlēja Zatleru! mazāk emociju, vairāk darbu, mrgu tauta!!!
naxal Volodja
n
>>>ČELOVEK>>> TVOJO VREMJA UŅOS ''OTEC NARODOV''- STAĻIN !!! I DAŽE JOŽIKU POŅATNO ČTO TI S PENKOI NA RIĻCE ZAŠČIŠČAJEŠ 5 KOLONNU !!! NO TVOI XOZJAJEVA OPOZDAĻI !
.................
.
Ir jadoma vai ari musu parlamentarais modelis nav vainigs. Oligarhiem ir diezgan viegli uzpirkt saeimu un uzpirktie deputati ievel oligarhu ieliteni. Normalai kartibai jabut sadai. Prezidentu vele tauta. Saeima sastav no 2 palatam. SADA KARTIBA IR VISUR PASAULE. Tas nodrosina ka kadi oligarhi nevar uzurpet varu valsti jo tris varas partavjus jau ir neiespejami uzpirkt.
He he...
H
Tieši parlamenta vēlēšanu sistēma ir visu vainu pamatā. Deputāti jāvēl mažoritārā vēlēšanu sistēmā ar simts vēlēšanu apgabaliem, kur deputātu kandidātus izliek pati tauta nevis partiju bonzas. Deputāti ir atsaucami, lai nebūtu šāda bardaka, kas catlerīti gatavojās uzmest vienotība un viņam vajadzēja atlaist visu zaeimu... hi hi... Atsaukt vajadzēja Vienotības smerdeļus... hi hi...
  • 2
  • 1
KLM-X
K
Šo satrakojušos Oligarhu, bijušo sarkano poļitruku, lielummānijas pārņemto maza auguma vīreli, iespējams, augstpapēžu kurpēs, lai pats sev liktos lielāks, kurš, tā izskatās, pēdējā laikā rij driģenes vismaz divas reizes dienā - Aivaru fon Hūti baronu Minhauzenu, Kurzemes hercogu, Anglijas Karaliskās tiesas baronetu (rokas dzelžos)
K-K
K
... Cilovek, paskaties talak par savu liko degungalu un redzesi , ka ir citas izveles latvietim --- sadzivot un sastradaties ar Latvijas krievu izcelsmes cilvekiem , kuri ciena, izprot un piedalas sis valsts reanimacija, ne ka Tu, kurs iedomajas reokupet to, kas tam ne morali ne legali, nepieder un NEPIENAKAS !!!
Человек
Ч
Lai dabūtu Jums labvēlīgos "Latvijas krievu izcelsmes cilvekus", Jums ar domubiedriem ir vienīgā iespēja, runāt krievu valodā, tadējādi pašiem kļūstot par labiem Latvijas krieviem.
  • 0
  • 1
Daina
D
Piekriitu Reevalda kungam.
K-K
K
.. ATKAL ATKLATIBA KLUDA PEC KLUDAS ... UN TA SEVI NOLIEDZ PATIESIBAS UN TAISNIBAS UN TAUTAS PRIEKSA VISI 'PRIMAKOVA PUIKAS' !
X
X
Zatlers kirurgisko operaciju ir sacis. Mums tautai ir japalidz noturet satrakojusos pacientu Oligarhu.
zex
z
visa tauta par to,...vēlē prezidentu saimas,.... š p a n a

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas