Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rēzeknē puikas nozog 30 000 latu un iegādājas kārotās mantas

Otrdien Rezeknē trīs 11 līdz 12 gadus veci puikas nejauši nozaga 30 000 latu no kāda dzīvokļa un vēlāk iegādājās kārotās mantas – velosipēdus, datorspēles un citas lietas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Inguna Pužule.

Izmeklēšanas gaitā policija noskaidroja, ka zēni pa logu bija pamanījuši datorspēles iepakojuma kasti un, izsitot lodžijas stiklu, iekļuva dzīvoklī. Taču kastē bija nevis spēle, bet pamatīga naudas summa, un puikas paņēma to. Ar nozagto naudu zēni devās uz veikalu un īstenoja savus sapņus, iegādājoties visu, ko sirds vien kāroja - velosipēdus, datorspēles, apavus un citas mantas.

Policija drīz vien nāca uz mazo garnadžu pēdām, un pie viņiem tika atrasta daļa nozagtās naudas, kā arī mantas, ko viņi paspēja iegādāties.

Par zādzību tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 4.daļas. I.Pužule piebilda, ka divi puikas policijas redzeslokā bija nonākuši jau iepriekš, kad kādā veikalā mēģināja pastrādāt zādzību.

Izmeklēšana turpinās. Kaut arī zēni vēl nav sasnieguši vecumu, no kura iestājas kriminālatbildība, tomēr par savu rīcību viņiem nāksies atbildēt. Savukārt viņu vecākiem nāksies atlīdzināt zādzības rezultātā nodarītos zaudējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas