Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Rēzeknē un Daugavpilī neizpratnē par Neo datiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,,,
,
zirninja dzela tev
lasītāja
l
Birks ir par vecu--parādās alcheimers! Kāpēc viņš tur sēž?
targash
t
Nu bet process jau notiek, visādas aģentūras, pašvaldības projektu biroju un tml. mistiskas struktūras tiek likvidētas un tīrītas. Namu pārvaldes tiek samazinātas. Gan tiks arī līdz Rīgas ūdenim. Lai papriecājas, vēl nedaudz palicis.
!
!
Tad jau Rīgas pašvaldības uzņēmums Rīgas ūdens, kurā tup viena politiska valde, tai skaitā viens teletūbijs BaBa un viens Bilbo Sociāldemokrāts, droši vien nav barotava. Droši vien arī citas valdes et al vairs nav barotavas, jo pie šprices taču ir SC. :)
targash
t
Izzadzēji bieži pērk vietu laba reitinga partijas sarakstā (nu vai atved sponsoru vai kā citādi ieinteresē). LC un TB pie šprices ir no pirmssākumiem, viņi ir "deleģējuši" pārstāvjus daudzām citām varas partijām, piem., TP, tagad Vienotība. Protams, varu tikai izteikt savu viedokli. Par prokuratūru, kā reiz neizteikšos kategoriski. Viens bij. Parex darbinieks Džons Kristmas gan visai skarbus vārdus tai veltīja. Un to, ka SC un LC/LPP var darboties kopā, uztveru kā panākumu, pliķi zagļiem. Apnikuši tādi, kā Viņķelis, kas stāstot, ka samazināt pašvaldības īpašuma nomas maksu 18 reizes izredzētajiem, ņirdz un saka: "Viss taču ir likumīgi" vai Birks, kas Rīgas Domē radījis desmitiem barotavu. Gribētu ticēt, ka viņu laiks ir pagājis.
zociķis
z
Birks bija lielākais visu laiku blēdis Rīgas domē! Mersedes autobusi, Dienvidu tilts, fantastiskas algas un pilnas ķešas sev. TB/LNNK rullē.
pretigi
p
Un tapec arii grib to uznemeju partiju ielaist saeimaa, lai varetu turpinat valsts izzagsanas biznesu!
pretigi
p
Birks ir ists maita! Vina laikaa cel Zelta tiltu. Vajadzetu so lopu iebazt cietumaa uz gadiem 5, lai tad sak atmina stradat.
!
!
Ka teletūbiji ir barojušies, par to nestrīdās. To redz ar aci. Bet kur tad palika LC (nu arī LPP) un TP "polit-ekonomiski" izplūdusī "pieredze"? Kur tev viņi izkrita no skādes aprēķiniem? Kāpēc? Tāpēc, ka SC un LC/LPP var darboties kopā? Vai tāpēc, ka SC un TP spēj vienoties kuluāros? Interesanti, ka tev mērenība nemaz nav raksturīga - "galvenie valsts izzadzēji". Pat mūsu prokuratūrai atturība piemīt. :)
targash
t
Kādam gribās kaut ko piešūt SC. Tikai sanāks baltiem diegiem šūts. Galvenie valsts izzadzēji ir Tēvzemei un Brīvībai. Daļa no viņiem apmeta kažoku uz TP, citi uz PS. Tikai neaizmirstiet, ka tikumu viņi nemainīs.
Plekste
P
Nu bet protams, ka Birks neko neatceras. Aizmirsa vēl piebilst, ka ir šokā. Muļķīgi bija gaidīt no Birka sakarīgu komentāru, tādu nekad nav bijis.
aaa
a
Paradumu nerunāt, jo tas neko nemainīšot, gribētos attiecināt uz 1950. gadu, tagad ir citi laiki vispār. Runājot par Rubiku - nezinu, kas Tev pret viņu par pretenzijām, tāpēc nemāku spriest... Arī es agrāk biju kvēls viņa pretinieks, bet tagad, paskatoties, kā viņš dzīvo (salīdzinot ar tagadējiem pie varas esošajiem) vismaz pēc zagļa viņš neizskatās, arī partiju piederību nav mainījis un tas man liek pret viņu izjust zināmu cieņu. Un vēl - Tev arī patīk tie saukļi - Padomju laiku paliekas, postpadomju mantojums, utt..?
!
!
SC politiskajā valdē ir komunists Rubiks, un tādēļ par SC es nevaru runāt vai domāt pozitīvi. Es neesu tēmu aizsācis. Tēmu - SC ir labie, zaga visi citi pirms tam - aizsāka SC atbalstītāji (vai SC preses vīri). Tagad un kaut ko nemainīs. Bet, ja par lietām runās pietiekami daudzi, dzirdēs arī kāds, kas nav par to iepriekš aizdomājies. Tā tas notiek - par visu uzteiz visi nedomā; kāds jautājums uzpeld priekšplānā pēkšņi, un tad tiek apskatīti visi ar to saistītie aspekti. Paradumu nerunāt, jo tas neko nemainīšot, gribētos attiecināt uz 1950. gadu, tagad ir citi laiki vispār. Piemēram, Rīgas Satiksmes valde ir ekonomiskās kategorijās domājoša vai tomēr politizēta pēc jau labi zināmā politisko partiju iecelto pārraugu principa?
traductrice
t
tas nav nekas pārsteidzošs. tikai mums atmiņa tāda īsa. Jo uzreiz pēc t.s. reformēšanas visi pašvaldību priekšnieki nekavējoties paziņoja, ka viņiem nenormāli pieaudzis darbu apjoms, pienākumu slogs ... un atbildība (!) Tāds mazs skandaļiņš pacēlās, bet ātri vien noplaka, jo viss tač ir "likuma ietvaros" un reģ.lietu ministrs jau ar neko neiebilda...
aaa
a
Un, kas vispār ir teletūbiji? Pēdējā laikā tā ir piegriezusies šī VISU (absolūti visu) partiju ākstīšanās, ka tagad daudz retāk interesējos par politiku, tāpēc būšu palaidis to garām :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas