Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Režisors Nords no restorāniem bēdzis nesamaksājot, tā gatavojoties jaunai filmai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kinocentra neķemmētās
k
Neķemmētās no Latvijas Kinocentra sametīs puisim - kā jau dara līdz šim! :) galvenais - uz nodokļu maksātāju rēķina bīdīt savas perversās tieksmes!
stulbums!
s
Katrs zaglis un plencis tagad būs gatavs paziņot, ka visas sastrādātās nelietības nākamās filmas, romāna vai dzejas vārdā! Uz priekšu, "varoņi"!
bite
b
Šmurgulis!Prasts zaglēns, ne režisors!
arvis
a
izskatās, ka te visi nocietušies nu tā kārtīgi aplikt. riktīgi pa ļauno. skaidrs, ka čalis pelnījis sodu. Bet nu visi tik gudri..., ka kauns klausīties, kā letiņš letiņu ēd nost bez sāls. tā tik apliekam viens otru. uz priekšu.
Guntis
G
gribu redzeet jauno filmu.
.
.
palasi angļu presē interneta komentārus, tad redzēsi, ar kādu humoru angļi uztver šo gadījumu.
nabags
n
GB avīzes ziņo par 3 Norda gadījumiem = viņa un dūdiņas uzdzīve jeb "gatavošanās filmai" ir neapmaksāti rēķini 2600 GBP jeb apm. tikpat daudz latu. Nav slikti.
Buruņumašīna
B
Pirmkārt, šeit nekas netika filmēts, izņemot ar drošības novēŗošanas kamerām. Otrkārt – gļēvā bēgšana tā vietā lai braši kautos un izbaudītu situāciju līdz galam. Treškārt – 800 GBP rēķini, ko jāapmaksā strādājošam personālam. Ne jau restorānu īpašnieki miljonāri šeit cieta. Kopumā – visnejēdzīgākā otmazka, kādu mūžā esmu dzirdējis.
slava
s
Guardian raksts ir publiceets nupat. Viss saakaas ar aviizhu virsrakstiem "Janis Nords: Latvian Man Skipped Out", "Latvian student Janis Nords arrested for ..." "Latvian Janis Nords, 27, is accused..." "Latvian Janis Nords, 28, pleaded guilty " un lasiitaaju komentaariem: -Deport him and refuse entry back into the UK - ever. -Studying making off without payment. Send him packing back to his homeland -Latvian, so he will be deported, YES?
cirvis
c
Izlasiju to guardian rakstu ar kuru ari viss sakas, isteniba var noprast ka zurnaistam tiri labi paticis Nodra paveiktais. Dzeks ples jokus par to ka vel var meginat tikt vala no restorana rekiniem, un ka drosi vien Norda draudzenei neesot bijis baigi romantiski iet uz restoranu sporta kurpes un pec tam skriet pa projam pa naksnigo Mayfare:) Angli ka parasti uz visu skatas ar humoru, tikai latviesi gruzijas, ak dievs ak dievs kas nu bus, ko nu par mums padomas. Isteniba varu pilnigi skaidri patiekt kas bus - nekas nebus:) Ko ieprieks par mums domaj to ari domas un ta ari labi
agio
a
Jā, virieši ir vājais dzimums. Lūgums ņemt vērā un neapbižot!
IRL
I
"Vairāk tādu revolucionāru un tie buržuju restorāni izputēs." Neizputees. Zagliigo, rijiigo latvieshu teerinjus segs no restoraana darbinieku algas, iipashnieki neko nezaudee.
1905.gads
1
Vai VKKF nevarētu palīdzēt talantīgajam latvju zaglēnam izslīdēt no šīs šmuces?
žoržs
ž
palasot komentāru gan smiekli nāk, par tiem nabadziņiem, kas jūtas apkaunoti par to, ka lūk režisors lūk viņus kā latviešus apkaunojies... ir jau gan jābūt pašvērtībai, lai šitā justos.. Bet nu - lielā tiesa komentētāju visi kā viens - Nordam jāsaņem sods visbargākais, ka varējis šitā pacelt roku pār vienu no mūsdienu vērtībām un svētumiem - dārgiem restorāniem.
žoržs
ž
Cenas tais restorānos stipri pārspīlētas - ja reiz var pa vakaru noēst (piedzerot kādu vērtīgāku vīnu) 600 vai 1000 mārciņas - nu ta stak katram saprotams, ka nevar neviena paika tik dārgi maksāt. Vairāk tādu revolucionāru un tie buržuju restorāni izputēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas